Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: fifty_boss

Hocam hayırlı olsun

tesekkurler

bu arada isvicre dedim, cunku isvec degil isvicre cakilari meshurdur, subaylarinin standart ekipmanlarinda yer alir hatta.
    Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız.
  • e hayırlı olsun o zaman

Orjinalden alıntı: ^Biotech^

quote:

Hocam hayırlı olsun

tesekkurler

bu arada isvicre dedim, cunku isvec degil isvicre cakilari meshurdur, subaylarinin standart ekipmanlarinda yer alir hatta.

pardon hocam ben isviçre çıkışlı telefon dedin sanmıştım yanlış okumuşum

Orjinalden alıntı: tnakresss

e hayırlı olsun o zaman

eyvallah

kutlayalım o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 13 Ekim 2006; 13:53:22 >

• bende teğmen olmuşum bunada şükür

quote:

Orjinalden alıntı: Frost11

quote:

Orjinalden alıntı: ^Biotech^

quote:

Hocam hayırlı olsun

tesekkurler

pardon hocam ben isviçre çıkışlı telefon dedin sanmıştım yanlış okumuşum

• quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

@eliminator
    binbaşı oldun ha

kutlayalım o zaman

eyvallah dostum, seni bir yerlerden gözüm ısırıyor ama acaba futbol bölümündenmi

• hayırlı olsun
    burda boyle her lafa bi sey yazarsaniz, ve forumun dısında geik yaparsanız binbasida olursunuz generalde olursununz, maraşel de olursunuz,
    laf olsun torba dolsun diye o ünvanları vermiyorlar,
    bilgilendirici yada eleştirel yazılar yazarsanız daha faydalı olur,
    birisi telefon aldım diye yazıyor, arkasından 100 kişi hayırlı olsun diyor. forumda gereksiz yazılarla dolup taşıyor. entry kirliliğinden başka birşey değil,
    burası chat alanı değildir, eğer paylasmak isterdiğiniz teknik detay yada üzerine konusmak istediğiniz baskalarınında faydalacağına inandıgıınız konular varsa tartışalım, fakar böyle fb-gs muhabbetleri, hayırlı olsun kardeş muhabeetleri, yok ben binbaşı oldum sen bi b.k olamadın muhabbetleri diğer okuyucular için cok sıkıcı.

eminim cogunuz kızacaktır bu yazdıklarıma ama, kimse kusura bakmasın, buraya kimse chat yapmaya gelmiyor.

Teşekkürler
  • dilin turkçe olması için kattını takman lazım
  • teelfoncu ama 15 saat demisti ama forumdaki arkadaslar 2,5 saat tüt dedi ben 4 saat tüttüm sende 4 saat tüt
  • quote:

ilk şarj ne kadar peki

BİR CEP TELEFONUNDA İLK ŞARJ NE KADAR OLMALIDIR?

Uzun süre önce dizüstü bilgisayarlarda ve cep telefonlarında ''Nikel Kadmiyum'' bataryalar kullanılıyordu. Telefonu ilk aldığımızda bataryayı en azından 9-16 saat arası şarj etmek ve batarya tam olarak boşalmadan şarj işlemini gerçekleştirmemek zorundaydık. Eğer pili uzun şarj etmezsek ya da telefonun şarjı bitmeden pili şarj edersek ''bellek etkisi'' denen bir olay gerçekleşiyordu. Böylece pil şarj tutma kapasitesini yitiriyor, bekleme süresi ciddi oranda zamanla azalıyordu.

Günümüzde telefonlar ''Lityum Polimer'' ya da ''Lityum İyon'' bataryalar kullanıyor. Nikel kadmiyum bataryalarda yaşanan tüm problemler bu bataryalarda büyük ölçüde aşılmış bir durumdadır. Telefonu ilk aldığınızda şarjı tamamen bitirip telefonu şarj edebilirsiniz. Telefonun şarjı dolunca da telefonu şarj cihazından sökebilirsiniz. Eğer pil uzun süre şarja maruz kalırsa pil dolar dolmaz şarj aleti pile düşük akım gönderecektir. Kısacası pil dolduktan sonra hala şarj cihazında tutmanın bir anlamı bulunmuyor. Ancak pil çok uzun süre şarjda kalırsa ''sürşarj'' dediğimiz bir olay gerçekleşir ki bu da bataryaya zararlıdır. Telefonda ilk 5-6 şarjın pili tam boşaltıp yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 15 Ekim 2006; 20:37:46 >

• zanetti tebrikler 1000i aşmışsın

Orjinalden alıntı: maestro_34

zanetti tebrikler 1000i aşmışsın

eywallah maestro

online1; kızmadım ama üzüldüm. Benim bu topiği açarken amacım bilgi almak ve bildiğim şeyleri de paylaşmakdı. Bu topiğe benden çok fazla emeği geçen arkadaşlar var. En başta knight. Bana arkadaşlar sadece bu topic için değil başka bölümlerde de bazı şeyleri tekrarlıyorsun diyorlar. Bunları msn'den bazı arkadaşlarla konuşuyoruz. Knight'ın standart sorulara aynı cevabı onlarca kere c/p yaptığını söylüyorlar vs.vs. Onlarca sayfadan oluşan bir topicde bir soru hala soruluyorsa (tüm sayfaları okumak zaman gerektiriyor) ona cevap vermemek olmaz, bildiklerimi knight veya ben veya maestro vs.kişiler gerekirse 100 kere aynı mesajı atabiliriz. Birbirimizin hatırını sorabilir, bazı şeyleri de kutlayabiliriz. Kimsenin rütbe kaygısı olduğunu zannetmiyorum, sanalda alınan rütbenin de ne faydası oluyor onu da anlamam, aramızda günümüzün belli bir kısmını burada geçirdiğimiz için "binbaşı olmuşsun" "teşekkürler" gibi yazışmaları sanki reel hayatımızı değiştiren şeylermiş ve o şekilde değerlendiriyormuş algılaması yapma.
    lütfen insanların hevesini kırma. Pos kasma amaçlı birini veya kurallara aykırı bir şey görüyorsan elbette şikayette bulunabilirsin, en doğal hakkındır.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.