Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: svideoz

evet arkadaşlar biraz "yusuf yusuf" durumlarından sonra 05li versiyonu bende yükledim ses yaklaşık %20 arttı megabass ciddi ölçüde arttı ancak hem ep630 hemde hpm70 ile dinlediğimde anfi çip inin son setse bozulma yaptığı anlaşılıyor özellikle bass seslerde eq ayarları daha belirgin şekilde anlaşılıyor 031 de eq ayarları bu kadar fark yaratmıyordu.

şu yusuf yusuf durumu atlatp bide ben yükleyebilsem sürümü
    Sis651-Geforce 2mx400-Geforce 4 mx440 -Fx5200- Radeon 9200-9250-9550-9600xt-Geforce 6200-6600- 6600GT-7100GS-7200GS-7300LE-7300GS-x600xt-x1800GTO-x1900GT-x1950pro-HD2600xt-HD3850-HD4830-HD4770-HD4850-HD4870-HD5870-HD7850-HD7870 EZ- R9 280- R9 280x- R9 290- R9 290x-RX 480-RX 5600xt-GTX1070-GTX 1070Ti-GTX 1080-GTX 1080Ti
  • quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

quote:

evet arkadaşlar biraz "yusuf yusuf" durumlarından sonra 05li versiyonu bende yükledim ses yaklaşık %20 arttı megabass ciddi ölçüde arttı ancak hem ep630 hemde hpm70 ile dinlediğimde anfi çip inin son setse bozulma yaptığı anlaşılıyor özellikle bass seslerde eq ayarları daha belirgin şekilde anlaşılıyor 031 de eq ayarları bu kadar fark yaratmıyordu.

wotabserver şiddetle tavsiyemdir çok temiz iş yapıyor hele bide bağlantı hızlıysa 15 dakkada bile bitebilir işin..

• @memethemyn
    bahsettiğin özellik 031 li versiyondada vardı 28ytl ye teknosada olsa olsa philips she sersi bir kulaklık vardır onunda hpm 70 ten iyi olması mümkün değil creative ep630da da aynı bozulmayı yapması ses çipinin kapasitesi ile alakalı bir durum yani cx300 de alsan ie4 te alsan durum değişmeyecek
    @saddamx
    http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=2445 bu linkte gerekli dosyalar ve resimli anlatım verilmiş ben buradan yükledim ama riskli bir iş özellikle custom kısmı orada silme kopyalama olayları biraz sorunlu oldu neyse aksilik olmadan atlattım ve bir oh çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 20 Temmuz 2007; 12:36:26 >
  • avea web sitesinden elle yapılandırdım

başka bir sorum olacak;

aveanın gprs wap ayarlarını yüklemeden, sadece bağlantı/akış seçeneklerinde avea gprs wap seçeneğini işaretledim ve telefonla istediğim wap sitesine bağlanabiliyorum.

(resimlerden, müziklerden vs. menü bölümlerinden giderek)

bu şekilde yaptığım bağlantı aynen avea gprs wap ayarları yapılmış şekildeki gibi mi fiyatlandırılıyor?

ayrıca bağlantı hızı süper k750'nin iki misli vardır herhalde bu edge'den mi oluyor?

hiçbir ayar seçenek yapmadan edge otomatik olarak mı çalışıyor?

k750'nin ekranında sinyal gücü göstergesinin üstünde üçgen bir kutu, w810'unkinde "E" harfi var bu "E" edge anlamına mı geliyor?

• w810i estore da peşin 368,51 YTL. kur düşük, euro fiyatı düşük. E tam alım zamanı düşünenler için w810i

Orjinalden alıntı: memethemyn

quote:

quote:

wotabserver şiddetle tavsiyemdir çok temiz iş yapıyor hele bide bağlantı hızlıysa 15 dakkada bile bitebilir işin..

şu wotabserver ı biraz açıklayabilir misin? nasıl oluyo herhangi bir riski var mı yada garanti dışı falan kalıyo mu korkuyorum tel açılmıcak diye
    Sis651-Geforce 2mx400-Geforce 4 mx440 -Fx5200- Radeon 9200-9250-9550-9600xt-Geforce 6200-6600- 6600GT-7100GS-7200GS-7300LE-7300GS-x600xt-x1800GTO-x1900GT-x1950pro-HD2600xt-HD3850-HD4830-HD4770-HD4850-HD4870-HD5870-HD7850-HD7870 EZ- R9 280- R9 280x- R9 290- R9 290x-RX 480-RX 5600xt-GTX1070-GTX 1070Ti-GTX 1080-GTX 1080Ti

• quote:

@memethemyn
    bahsettiğin özellik 031 li versiyondada vardı 28ytl ye teknosada olsa olsa philips she sersi bir kulaklık vardır onunda hpm 70 ten iyi olması mümkün değil creative ep630da da aynı bozulmayı yapması ses çipinin kapasitesi ile alakalı bir durum yani cx300 de alsan ie4 te alsan durum değişmeyecek
    @saddamx
    http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=2445 bu linkte gerekli dosyalar ve resimli anlatım verilmiş ben buradan yükledim ama riskli bir iş özellikle custom kısmı orada silme kopyalama olayları biraz sorunlu oldu neyse aksilik olmadan atlattım ve bir oh çektim

teşekkür ederim dostum link için ancak biraz araştırmam gerekiyo korkumu yenmek için en azından bide tel im açılmazsa naparım ben oturur ağlarım şerefsizim

• w810i de mp3 dinlerken bazen bir cızırtı oluyor müzik duruyor ekranda da başarısız yazıyor bunu nasıl önleyebilirim?

avea web sitesinden elle yapılandırdım

başka bir sorum olacak;

aveanın gprs wap ayarlarını yüklemeden, sadece bağlantı/akış seçeneklerinde avea gprs wap seçeneğini işaretledim ve telefonla istediğim wap sitesine bağlanabiliyorum.

(resimlerden, müziklerden vs. menü bölümlerinden giderek)

bu şekilde yaptığım bağlantı aynen avea gprs wap ayarları yapılmış şekildeki gibi mi fiyatlandırılıyor?

ayrıca bağlantı hızı süper k750'nin iki misli vardır herhalde bu edge'den mi oluyor?

hiçbir ayar seçenek yapmadan edge otomatik olarak mı çalışıyor?

k750'nin ekranında sinyal gücü göstergesinin üstünde üçgen bir kutu, w810'unkinde "E" harfi var bu "E" edge anlamına mı geliyor?

60 kb = 1 kontör olarak ücretlendirilir. EDGE, GPRS'e oranda çok daha hızlı bağlantı olanakları sağlar. E harfi EDGE'i sembolize etmektedir.

• quote:

quote:

Aslında korkmaya gerek yok
    En fazla bişeyleri eksik yaparsın vs. telefon hata verir onuda zaten 10 liraya telefoncular tekrar yazılım yüklerler en büyük kaybın bu olur
    ama telefona birşeyde olmuyor yazılım yüklerken bi hata olduğunda yada bişeyleri yapmayı unutursan en baştan işe başlayabiliyosun ben denemiştim 2-3 defa ilkin sorun olmadı yamalar falan yüklemiştim sonra 2 yapışımda sistem hatası vermişti 3.sünde tekrar yükledim şimdi sorunsuz çalışıyor

Yani korkmaya gerek yok açıklamaları harfi harfine uyarsan sorun olmuyor.

svideoz açıklamalrı bulduğun için teşekkür PC formattan sonra kaybetmiştim hepsini iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cªn -- 20 Temmuz 2007; 19:17:28 >

• kardesim bugun yeni aldı bu telefonu arada bende kullanırım

yalnız usb den sarj olmasını engelleyebilir miyiz?
    daha yeni aldı pc ye bağladık baktık ki şarj oluyo çıkardık yani ilk kullanımda pilin tamamen boşalması olayıını düşündük ama biraz sarj oldu acaba bir problem yaratır mı şimdi batarya ömrü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 20 Temmuz 2007; 19:43:10 >
  • Bende yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Çok güzel bir cihaz. Şu ana kadar herşey normal gidiyor. Çokta memnunum. Tek sorun diğer marka modellere göre "C" yani iptal tuşuna alışamadım . Diğer birçok markada bu tuş önceki menüye dönderirken ericsonda siliyor. kaç tane mesaj heba oldu gitti valla Neyse alışacağız artık.
    Arkadaşlar ben Oyun ve kullanışlı programlar (mesela ezan programı) yüklemek istiyorum. Bu tür ekstraları nereden yükleyebilirim anlatımlı bir yer var mı arkadaşlar? Birde virüs sıkıntısı mevcutmuş. Bu tür yüklemeler güvenlimi? Sorun yaşayan oldumu? Önlemi var mı? Cevaplarsanız sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

kardesim bugun yeni aldı bu telefonu arada bende kullanırım

daha yeni aldı pc ye bağladık baktık ki şarj oluyo çıkardık yani ilk kullanımda pilin tamamen boşalması olayıını düşündük ama biraz sarj oldu acaba bir problem yaratır mı şimdi batarya ömrü

Lityum polimer bataryalarda bu tür problemler bulunmuyor.

quote:

Bende yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Çok güzel bir cihaz. Şu ana kadar herşey normal gidiyor. Çokta memnunum. Tek sorun diğer marka modellere göre "C" yani iptal tuşuna alışamadım . Diğer birçok markada bu tuş önceki menüye dönderirken ericsonda siliyor. kaç tane mesaj heba oldu gitti valla Neyse alışacağız artık.
    Arkadaşlar ben Oyun ve kullanışlı programlar (mesela ezan programı) yüklemek istiyorum. Bu tür ekstraları nereden yükleyebilirim anlatımlı bir yer var mı arkadaşlar? Birde virüs sıkıntısı mevcutmuş. Bu tür yüklemeler güvenlimi? Sorun yaşayan oldumu? Önlemi var mı? Cevaplarsanız sevinirim.

www.getjar.com

Java platformu desteğine sahip telefonlarda virüsler herhangi bir sıkıntı oluşturmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 21 Temmuz 2007; 20:10:25 >

• tesekkürler hızır gibisiniz.Birde sunu sorayım telefon özelliklerinde entegre flaş yazıyordu ama fotoğraf cekerken flaş yok kamera ışığı mı kullanılıyor cözemedik
    quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

kardesim bugun yeni aldı bu telefonu arada bende kullanırım

quote:

Bende yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Çok güzel bir cihaz. Şu ana kadar herşey normal gidiyor. Çokta memnunum. Tek sorun diğer marka modellere göre "C" yani iptal tuşuna alışamadım . Diğer birçok markada bu tuş önceki menüye dönderirken ericsonda siliyor. kaç tane mesaj heba oldu gitti valla Neyse alışacağız artık.

www.getjar.com

Java platformu desteğine sahip telefonlarda virüsler herhangi bir sıkıntı oluşturmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 20 Temmuz 2007; 20:30:35 >

• quote:

tesekkürler hızır gibisiniz.Birde sunu sorayım telefon özelliklerinde entegre flaş yazıyordu ama fotoğraf cekerken flaş yok kamera ışığı mı kullanılıyor cözemedik

Telefonda kullanılan çift led flaşla dijital kameralarda kullanılan xenon flaşın çalışma prensibi farklıdır. Telefonda fotoğraf çekmeden önce ledleri açık hale getiriyoruz.

www.getjar.com

quote:

http://www.getjar.com/software/Sony-Ericsson/W810i/Search/Azan

..Knight..
    bunu üzerine bi sorum var ?
    Batarya konusunda orjinal bataryanın dışındaki bataryalar yani piyasada bolca bulunan ve 5 ytl gibi fiyatlardan satılan bataryalar telefona zarar verir mi veya ne gibi eksik yönleri vardır ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.