Şimdi Ara

SONY ERICSSON 'CHOCOLATE' (!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • foruma biraz baktım ama bu konuda açılmış topic göremedim...eğer yanlışım varsa silinsin lütfen...

bir Nokia N70 sahibi olarak yorum yapmak bana düşmez diye düşündüm :)
    buyrun arkadaşlar...

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

• bu telin her heri parmak izi olur kanser eder adamı yanında camsil taşırsın artık
  • aslında önceden verilmişti ama paylaşım için teşekkürler
    not:bu telefon için fake diyorlardı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 9 Nisan 2007; 23:42:18 >
  • nefesim kesildi bir an, dokunmatik oled tuş takımı müthiş olmuş, 2 Gb dahili hafızası varmış bu telefonun, kamera 3,2 megapixel (autofocus) en çok merak ettiğim batarya ömrü.
    Şimdiye kadar gördüğüm en müthiş dizaynlı telefon.
  • baktım ama görememişim demek ki :(

inşallah fake diildir de günün birinde kavuşma ihtimalimiz olur..gerçekten müthiş bi tasarım olmuş...
    parmak izi konusuna ben de katılıyorum ama olur o kadar diyorum :)
    şimdi kullandığım N70'e bakıyorum da onu bi an eski Ericsson 337'ler gibi görmeye başladım bunun yanında

quote:

Orjinalden alıntı: Rockcı

aslında önceden verilmişti ama paylaşım için teşekkürler
    not:bu telefon için fake diyorlardı arkadaşlar

• fake deil 100 de 100 benim görüşüm daha öncede görmüştüm mükemmel bi telefon bence bi fake bu kadar güzel oturmaz belli eder yani nebilim
  • bu da walkman edition sanırım joystick olmaması daha iyi çünkü çoğu telefonlarda joystick sorun çıkarıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY ERICSSON W610İ SATILIK !!!
    17 yıl önce açıldı
    SONY ERICSSON J230İ 50 YTL
    17 yıl önce açıldı
    ^^Sony Ericsson W350^^
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gene mi bu telefon. Abartısız 50.verilişi bu cihazın.

Bence fake'in babası.
  • valla fake ise süper tasarım yapmış fake yapan kişi sony ericsson adamı tebrik etmeli valla:D
  • fakesi buysa orjinali nasildir :)
  • bir kaç kez verildi
    feyk olduğu düşünülüyor

pardon konsept

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 10 Nisan 2007; 8:41:23 >
  • eğer fake değilse çok karizma bir cihaz gerçekten beğendim
  • kaç kez verildi ve kaç kez tekrarladım ?!? "fake" demeyin artık bunlar: "konsept"
    Sonyericsson un önümüzdeki dönemde çıkaracağı telefonlar hakkında ipucu veren konsept çalışmalar.

daha önce verilen bi kaç konsept çalışmada benden olsun..

SonyEricsson BlackDiamond:

Tasarımcı Jaren Goh un kendi internet sitesinde tanıtımını yaptığı konsept telefonun, içerdiği malzeme ve tasarımları ile ünlü olan Nokia nın Vertu telefonlarına karşı üretilip üretilmeyeceği belli olmasa da, Black Dİamond un çok dikkat çeken bir tasarımı olduğunu kabul etmek gerekiyor.

Polikarbonat malzemeden yapılan kasası ile dikkat çeken modelde OLED ekran sayesinde cihazda bir ekran olduğunu farketmek oldukça güç.

4 Megapiksel kameraya sahip olacağı belirtilen Sony Ericsson Black Diamond hakkında bu bilgiler dışında başka bilgi bulunmuyor.

Titanyum ve elmaslardan oluşacak olan "Black Diamon" için biçilen fiyat ise 300,000$ ciavrında

Özellikleri:
    Quadband
    802.11g WiFi
    2.0" 256k TFT screen
    128MB RAM
    SIP (for VOIP)
    Windows Mobile 5.0
    Touch sensitive keypad
    4MP camera
    400Mhz Intel Xscale CPU

Motorola PVOT:

Motorola'nın PVOT adını verdiği konsept ürün üzerinde bulunan kurma kolu sayesinde kendi kendine şarj olabiliyor

Şarj edilebilen 2 adet AA pil ile çalışan konsept telefon Motorola PVOT, şarj cihazı devrini kapatıyor. Telefon üzerinde bulunan kurma kolu sayesinde şarj cihazına gerek kalmadan telefon şarj etmek mümkün. Kol 25 kez kurulduğunda, bir dakikalık kullanım imkanı sağlıyor. 125 x 125 piksel Dot Matrix LCD ekranı bulanan Motorola PVOT'un seri üretimle satışa sunulup sunulmayacağı belli değil. Fakat kurma koluyla adından sıkça söz ettiren 100 dolarlık laptop projesinin ardından Motorola PVOT'un dikkatleri üzerine çekeceği kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 10 Nisan 2007; 3:23:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Cunomen35

Gene mi bu telefon. Abartısız 50.verilişi bu cihazın.

Bence fake'in babası.

niye arkadaşım?

topiği açarken de sonraki msjımda da gerekli açıklamayı yapmışım..durduk yere niye msj kirliliği yaratıyorsun!!!
  • bu konseptler de süper duruyor...bi an önce seri üretime geçseler de görsek artık :)

Orjinalden alıntı: face1tr

kaç kez verildi ve kaç kez tekrarladım ?!? "fake" demeyin artık bunlar: "konsept"
    Sonyericsson un önümüzdeki dönemde çıkaracağı telefonlar hakkında ipucu veren konsept çalışmalar.
  • bu telefonun dizaynı çok güzel ama konseptten çok fake gibi duruyor
  • fake veya photoshop değil arkadaşlar. seri üretimi olmayan bir telefon, yakın zamanda da bunun veya daha klasının piyasalarda olduğunu görebiliriz. internette biraz araştırırsanız öğrenebilirsiniz. Rüya gibi geliyor ama bileklik şeklinde telefonları bile kullanabiliriz.
  • ilk resimlerde joysitck var sonraki resimlerde yok.. ben mi yanılıyorum yoksa
  • Keşke seri üretimine geçseler, konsept olarak kalmasa.
    Mobile review daki kullanıcılardan birisinin yorumu "This is too good to be true"
    Doğru söze ne denilebilir ki!
  • Otomobil dünyasında nasıl konsept araçlar üretiliyorsa telefon lardada öyle. Üreticilerin teknolojilerini sergilemek için tasarladığı telefonlar. Muhtemelen üretime geçmez çünkü kısıtlı bir kitleye hitap ediyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.