Benimde K750i Defalarca Betona Düştü Çizik Bile Yok
benimde ilk sony ericsson telefonum olan k500 2.kattan beton harcının icine düştü hemen gidip aldım bisey olmamıs telefona sildim hertarafını ama donacakmı ki diye cok korkmustum
quote:
Orjinalden alıntı: Whisper
Benimde K750i Defalarca Betona Düştü Çizik Bile Yok
Benim arkadaş da 2 ayda çiziklerden görünmeyen bir alet ortaya çıkardı Babamsa 2 yıldır kullanıyor tek çizik yok.Kullanana göre değişiyor açıkçası.
telefonlarimdan biri S700i. 3 senedir kullaniyorum. Telefonu bilenler vardir dönerek acilan bi gövdeye sahip. telefonu almadan önce 1 senede kesin kopar demistim dönen parcasi. 3 sene oldu ama hala tık yok
ayrica 5 sene önce aldigim T100 hala duruyor. kardesim onu alip duvara ordanda karsidaki duvara carptirarak atiyo. ama bundada tık yok 5 senelik bataryasi bile ölmedi.
sony isi biliyo. ayrica kapakli telefonlar yapmamasi cok büyük avantaj. neden derseniz hem telefona cok az toz giriyo. hemde gacur gucur sesler gelmiyo.
1yıldır K750 kullanmaktayım.telefonu çok düşürdüm.okulda olsun sokakta olsun tarla da olsun.yüksekten de çok düştü.ama hiçbir zarar gelmedi.günde en az 7-8 saat mp3 dinliyorum hala taş gibi telefon.
ilk telefonum SE T105 ikincisi SE K700 şimdiki de SE K750. sony den şaşmam;)
eskiden nokia kullanıyodum çebimden düşüp duruyodu bütün kapakları ve bataryası çıkıyodu w800üm vardı gecenlerde sattım onu kaç kere düşürüdm fakat tek bi çıkan parçası olmadı kapanmadı bile helal olsun sony ericsson'a
w810i bilgisayarımın yanında duruyordu.ve elim kolaya çarptı ve bir bardak kola telefonumun üstüne dökülü. ve hala sapa sağlam. sadece tuşları biraz yapış yapış olmuştu. halen taş gibi çalışıyor. sıvı teması falan hiçbirşey yok yaşasın w810i
ayrıca A 1018 ile ceviz kıran arkadaşlar bile vardı...
quote:
Orjinalden alıntı: taken21
telefonlarimdan biri S700i. 3 senedir kullaniyorum. Telefonu bilenler vardir dönerek acilan bi gövdeye sahip. telefonu almadan önce 1 senede kesin kopar demistim dönen parcasi. 3 sene oldu ama hala tık yok
ayrica 5 sene önce aldigim T100 hala duruyor. kardesim onu alip duvara ordanda karsidaki duvara carptirarak atiyo. ama bundada tık yok 5 senelik bataryasi bile ölmedi.
sony isi biliyo. ayrica kapakli telefonlar yapmamasi cok büyük avantaj. neden derseniz hem telefona cok az toz giriyo. hemde gacur gucur sesler gelmiyo.
Duvar ve karşısındaki duvara yazık yaw :)
Geçmiş olsun diyenlere teşekkürer.
evet gerçektende sony bir numara... benimde arkadaşın w900i si E-5 üst geçitinden yola düştü... inip aldığında küçük bi sıyrık haricinde başka bi şeyi yoktu... hala telefonu sapasağlam kullanıyo...
İŞTE SONY ERİCSSON FARKI...
ordan n93 düşseydi parçaları istanbula yayılırdı
a 1018 le sony nin alakasıne :) e tabi düşünce bişey olmaz içinde teknolojik bir parça yokki içinde teknoloji olan bi fotoraf makinesini bi televizyonunu düşürün bakalım neler oluyo kızmayın arkadaşlar baktım körler sağırlar birbirini ağırlar yapmışsınız makara olsun dedim :)
quote:
Orjinalden alıntı: kaisersosse
a 1018 le sony nin alakasıne :) e tabi düşünce bişey olmaz içinde teknolojik bir parça yokki içinde teknoloji olan bi fotoraf makinesini bi televizyonunu düşürün bakalım neler oluyo kızmayın arkadaşlar baktım körler sağırlar birbirini ağırlar yapmışsınız makara olsun dedim :)
ben w900i yi arkadaşım düşürdü diyorum sen ne diyosun... w900i tamamen teknoloji kokan bir telefon