Şimdi Ara

Sony Ericsson ARC & HTC Desire HD

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Ericsson ARC ve HTC Desire HD arasında kaldım.

HTC leri çok beğeniyorum fakat SOny Ericsson da ARC ile büyük bir atak yaptı.

Bir iki sorum olacak.

Sony, Ericssondan ayrıldı diyorlar fakat ismi hala sony Ericsson neden acaba ?

İkincisi ARC alacaksam neden ARC. HTC Desire HD yi alt edecek yanı ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HibrahimCK -- 14 Haziran 2011; 19:05:26 >

• hayir ayrilmadilar devam ediyorlar
    arc almani tavsiye ederim daha yeni be guncel bir model
    desire hd biraz eskidi ve sarj problemi var
  • Ayrılma söz konusu değil.

Xperia ARC almanı öneririm
  • DHD satıp ARC almış biri olarak gönül rahatlığıyla söyliyebilirim ki ARC çok daha zarif çok daha işlevli.

DHD'den artıları ise şunlar ;

- Kulaklık ve dış hoparlör sesi ,

- Kamerası

- Tasarım (hafif ve ince)

- Ekranı

• sony ericsson cihazlarına desteği çok iyi bir şekilde sürdürüyor... bunu x10 örneğinde görebiliriz. 2009 da duyruldu ve temmuz başı androidin en güncel sürümünü alıyor. şu ana kadar bukadar güncelleme alabilen bi cihazı SonyEricssondan başkası yapamaz. her güncelleme sonrası cihaz yeniden doğuyor be...
  • Arc derim ben de
  • DHD beni büyülemişti ama ARC yi daha elime alamadım.

Sony hakkında katı düşüncelerim vardı eskiden beri fakat Xperia yol kat ettirmiş sanırsam. Bilemiyorum. DHD den ARC ye geçen birinin yorumu elbette etkiledi beni ki desteğinide kesmemesi alâ olmuş yani.

HTC Sense mükemmel birşey ama Sony Ericsson un multimedia üstünlüğü kayde değer sanırsam Gidip bi görelim ARC yi en iyisi yan yana koyalım ikisini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

DHD satıp ARC almış biri olarak gönül rahatlığıyla söyliyebilirim ki ARC çok daha zarif çok daha işlevli.

DHD'den artıları ise şunlar ;

- Kulaklık ve dış hoparlör sesi ,

- Kamerası

- Tasarım (hafif ve ince)

- Ekranı

Son nokta konmuş.
  • bende aynı sorunla şuan boğuşuyorum bb 9700 kullanıyorum kardeşim desire s alınca htc işletim sistemi ve arayüzüne içim gitti doğrusu se de aynı sürüme sahip ama arayüz konusunda se kendine özel bir takım kişiselleştirme yapmış bu kullanım açısından bir sorun yaratabilirmi bilemedim
    ayrıca htc alüminyum arc plastik kasalı bu konuda görüşleriniz nelerdir arkadaşlar?
  • htc sense yazılımı rakipsiz bir arayüz.arc ın arayüzü sense ile kıyaslanamaz.ben htc sense arayüzü için dhd diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

htc sense yazılımı rakipsiz bir arayüz.arc ın arayüzü sense ile kıyaslanamaz.ben htc sense arayüzü için dhd diyorum.

+1
  • Xperia ARC'ı ve optimus black'i tavsiye ederim ve tek geçerim,
  • Arc almani tavsiye ederim.Elinize aldiginizda etraftakilerin gozunu kamastirmak icin birebir
  • ARC şarj süresi hakkında bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.