Şimdi Ara

Sony Dsx Serisi nasıldır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
5
Favori
52.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en fazla kaç gb lık flash disk takılıyor acaba ? 8 gb açar mı ?
  • erbaybay E kullanıcısına yanıt
    Ben 8gb'lık flashdisk kullanıyorum. En fazla kaç gb'lık disk açabilir bilemiyorum, elimde sade 8 gb'lik var.
  • karacam_48 K kullanıcısına yanıt
    Teyibin joystik düğmesine bir kere bastıktan sonra ses ayar kısmı açılır, açılan kısımda joystikle sağa ya da sola çevirdiğinizde hazır ayarlar ve kullanıcı ayarı için bir bölüm bulunuyor. Eq preset olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Bu kısıma geldiğinizde joystiğe basmanız gerekiyor, bastıktan sonra low - mid - high seçenekleri (bas - mid - tiz) çıkıyor.
  • Megane 2 de kullanan arkadaşlar, ortada bulunan saat, sıcaklık vs. bilgi ekranı teyp değiştikten sonra iptal mı oluyor. ?
  • bende bu teypten aldım takalı 3 gün oluyor gayet memnunum arajın üzerindeki orjinal teyp ile arasında neredeyse 2 kat ses farkı war. sorunum şu ki, teyp kapandıkta veya kontak anahtarını çıkarttıktan 3 saniye sonra 3 kez arka arkaya ses sinyali veriyor. bunu nasıl kapatabiliriz veya bağlantılarda bi hata mı yaptım bilemedim
  • arkadaşlar öncelikle aracım 2001 model volkswagen polo aracıma Sony DSX-A40UI teyp alıcam internette araştırdım ürün hakkında pek bi bilgi bulamadım. 4X55w çıkış gücü var ve subwoofer çıkışı olduğu yazıyor. aracımda PIONEER "6”X9” , 3 YOLLU KOAKSIYEL HOPARLÖR, 400W GIRIŞ GÜCÜ" 2 tane var bide kapı tarafında ki orj. hoparlörleri var sizce bu teyp bunları kaldırır mı. şu anlık anfi almayı düşünmüyorum. bide küçük çapta bi subwoofer bağlama ihtimalim var mı çıkışı var yazıyor size bunu sormak istedim ilginiz için teşekkürler...
  • 69nemesis69 6 kullanıcısına yanıt
    Yeterli geleceğini düşünüyorum. 55x4 220w ses çıkış Gücü gayet başarılı. Symbol aracımda 13 cmlik orijinal ön hoparlörleri ve 16 cmlik kenwood hoparlörleri gayet iyi besliyor. Ses seviyesinin max. 40 a çıktığını ama 20 den sonra hoparlörlerimin yetmediğini söylemem fikir verici olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoyostr Y kullanıcısına yanıt
    Montaj sırasında kontak devresiyle ilişkili bağlantı yapmış olabilirsin. Kontağa bağlı olmayı devre dışı bıraktığında o ses kesilecektir tahminim.

• a30 ve a40 modelleri arasında ki fark nedir bilen var mı?
  • Iphone bağlantısı gelmiş, 4*50 den 4*55 e yükseltilmiş. İki fark dışında başka bir şey yok.

Radyo bilgi ekranının sadece radyoyla alakalı olan kısımları aktif değil, saat ve sıcaklık çalışıyor.
  • Slm arkadaslar sony a40i ben de siparis verdim.subwoofer cikisi var yaziyor.ses sistemi hakkında fazla bir bilgim yok.amfi almadan takabiliyor muyuz?yardimci olursaniz sevinirim.

• Amfi olmadan bass baglayamazsiniz hocam teyp deki sub sinyal cikisidir ses alamazsiniz

• Tesekkurler kardes. Peki sony component ve bir sony 1000lik bas icin nasil bir anfi alayim?

• Butcenizi yazarsaniz amfi icin daha ii yardimci olabilirim

• Bende 40 modelinden sipariş verdim birkaç güne elimde olur, montajı kolay mı kendimiz yapabilirmiyiz? Sanayide saatlerce beklemek istemiyorum da :)

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy1907

Bende 40 modelinden sipariş verdim birkaç güne elimde olur, montajı kolay mı kendimiz yapabilirmiyiz? Sanayide saatlerce beklemek istemiyorum da :)

yarım saat anca sürer. hadi taş çatlasa 1 saat.
    yeter ki teyp yerine uysun. çok yeni model bi aracınız yoksa muhtemelen uyacaktır.
  • 1993 mazda 626 :) teşekkürler bilgi için

• Biraz önce DSXA30 siparişim geldi.
  • Merhaba arkadaşlar Şahin'im var ses sistemi dizmek istiyorum. Müziği her keze dinletmek değil ben dinlemek ve net güzel bir ses istiyorum. Amfi filan istemiyorum aklımdan geçen kaliteli bir teyp 13 cm'lik kapı hoparlörleri ve arkaya oval hoparlörler teyp olarak Sony DSX-A40UI karar kıldım bütçem çok değil 300-350 TL belki biraz daha aşarım. Media Markt'te A40UI 179 TL denedim 16 GB Flasdisk taktik içinde müzik dışında dosyalarda vardı sorunsuz hızlı bir şekilde çalıştırdı geçişlerde iyiydi hatta diski başka bir teypte denedik tekrar A40UI'ye takınca kaldığı yerden devam etti. N11'de 159,90 TL ücretsiz kargo. Kapı ve Oval hoparlör teklifi veya komple başka bir teklif verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dismustafa -- 5 Mayıs 2014; 12:21:34 >
  • Selam arkadaşlar bi hortta ben yapayım bu üründen 1 adet de ben sipariş ettim hb den megane 2 aracıma takıcam dıreksıyon kumandası ıptal onu anladık pekı orınal teyp kapalı ıken saat ve dereceyı gosteren ortadaki ekranda iptal oluyormu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.