Bildirim
Sony Deck CD-Player sorunum...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
içindeki lazer fazla ısındığından kapanıyor olabilir.Siz aleti kapatınca şoğuyor ve çalışmaya başlıyordur büyük ihtimal.benimki sadece tahmin.
-
bende de piranha nin dvd playeri var, o da sizinki gibi 40 dk sonra fln ya kapaniyordu ya da no disc yaziyordu, altindaki havalandirma deliklerine kucuk bir fan ayarlayip, fazla isidan kaynaklandigini dusundugum sorunu cozdum ama artik portable bir alet degil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkale -- 3 Temmuz 2009; 23:04:43 > -
Sanırım herkes ısıdan dolayı olduğu fikrinde, peki bu cihazda bildiğim kadarıyla fan yok, demek ki buna gerek duyacakları bir ısıya normal şartlarda ulaşmaması lazım.Neden ısınıyor olabilir? -
İçerisinde yeterli hava sirkülasyonu yoktur
Kablolar , toz vs. hava girecek yerleri kapatmıştır
Eğer uzun zamandır kullanıyorsanız içi fazlasıyla toz tutmuştur.
İçini açıp toz çöl çöp vs. varsa temizleyin.Yine olmazsa ufak bi fan koyun(40mm):D -
Akşam içini açtım, toz v.b. yok, hava sirkülasyonunu engelleyecek hiçbir şey yok (ki içine bir cihaz daha rahat rahat girer) ve güç trafosu dışında ısınan bir şey yok.
Nedir bunun derdi ya? -
Yok mu fikri olan,ya da tamir edilebilir mi?
Yeni bir deck 300-400 TL., şimdi hiç sırası değil benim için... -
Garantiye yolla bi baksınlar -
Garantisi çoktan doldu arkadaşım,garanti sürse bırakır mıyım... -
deck olduğu içi ısınmna sorunu değil sizinki acaba program yapılmış olabilrmi 30 saat sonra dur diye ..bide bu şey cd orjinal cd çalar diyor ne kdar doğru bilmem acaba her cddemi yapıyomu beslemede sorun varmıdır playerde gözle görülür bişey varmı hiç okumsa lazeri ayar çek diyecem ama zamanlı durması garib.. -
Orj. CD olayı benim de aklıma geldi ama her tür CD'de yapıyor...
Herhangi bir program yapmadım, zaten durduğunda ekranında "No Disc" yazısı çıkıyor. -
içinde 2 tane track şarkı olan cd ile denesene gene 30-45 dakka sonra duracakmı veya ilk şark için repat yap gene duracakmı her playerin ilk cdyi okuma süresi vardır acaba hatırlıyonmu aldığın ilk zamanlarda cdyi dahamı erken okuyodu farkı hatırlıyonmu benim tahminim lazer okuyucunun ayarı kaymış sanki.. -
Dediğini deneyeceğim sağol...
Hatırladığım kadarıyla CDyi ilk okuma hızında bir değişiklik yok. -
Kapak açık hatta mümkünse havalandırabileceğiniz şekilde deneyin. En azından sıcaklıktan olup olmadığı anlaşılır... -
Isınma problemi olmadığına eminim... -
Hiçbir şey değişmiyor...Ankara'da yaptırabileceğim, gereken özeni gösterecek ve cebimi yakmayacak bir yer var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 17 Temmuz 2009; 18:09:39 > -
bi fiyat alırsın arıza tespiti yaparlar ama gitmeden önce ara bi firma halen duruyomu tespit için para alırlarmı kaça olur eskiden sağlam bi sony servisi idi ama şu anda durumları nedir bilmiyorumhttp://www.garantipc.net/sony-yetkili-servisleri/ -
Yok Ankara'daki Sony yetkili servisinin son derece kötü olduğunu gayet iyi biliyorum, o kasaplara teslim etmem.Başka bakabilecek bir var mı diye soruyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X