Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (792. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: akinan Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.857
Cevap
240
Favori
797.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dun disneyde film izlerken tv durdu dondu kapanıp tekrar açıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aggle78 A kullanıcısına yanıt

    Merhaba,Bu şekilde hard reset yaptıktan sonra tüm kanallar ayarlar sıfırlanıyormu acaba.Ben tv üzerindeki uydudan digiturk kullanıyorum.Onun kart ayarları vardı.Eğer öyle olursa bu ayarlarda gidecek ve destek için digitürkü de aramam gerekecek.

  • berbuğ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, maalesef kanal vs.herşey siliniyor. Herşeye sıfırdan başlıyorsun kısaca.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aggle78 A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum yaptım. Kurduk bakalım şimdilik yeşil tuşa basıp açınca kamallsrim gelmemesi durumu düzeldi. D-Smart kurulum yaptığım için şifreli kanallar biraz geç geliyor modül sebebiyle dönme durumu belki de ondan hâlâ devam ediyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EchoThreeOne kullanıcısına yanıt

    Hocam zaten xh90 kullanıyorsunuz ve yeni TV alacak ve PS5 için de kullanacaksanız min. XJ90 almanızı öneririm. Doğru düzgün vrr kullanirsiniz local dimmingle. Ama biraz beklerseniz tcl in c83 serisi gelmek üzere. Hem içinde adam gibi subwoofer li onkyo ses sistemi var hem vrr ve local dimming calisiyor. Ama asıl onemlisi cihaz mini LED. Yani 288 adet ld sonu mevcut 65 modelinde dusunun bizim 65 modelinde 32 mi ne var. Hatta daha da önemli özelliği earc girişini HDMI 2.0 girişlerin birine koymayı becermisler ve bu sayede HDMI 2.1 portlarin ikisinde boşta kalıyor. Hdtvtest bu senenin en iyi fiyat performans ürünü seçti şimdiden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. 55xh9077 kullanıyorum. Tvde sürekli depolama alanı bitiyor şeklinde uyarı çıkıyor. Bundan kurtulmanın yolu nedir.

    Çeşitli kısmı 1.6 gb yerine tikliyorum ancak ne olduğunu göstermiyor. Kullanılabilir alan sadece 222 mb. Bu normal mi?

    Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • allmylife kullanıcısına yanıt

    Yani benim aklıma gelen iki şey var birincisi solid explorer gibi harici bir dosya yöneticisi ile bu dosyaların ne olabileceğini bulmak ve onları silmek, ikincisi de usb 3.0 ile bir flaş bellek veya bir harici diski televizyona bağlayıp depolama alanı olarak tanıtmak. Zaten dosya yöneticisi ile o çeşitli kategorisine giren dosyaları bulup silerseniz sorununuz çözülür ama ikinci adım da bir daha olmaması için bir önlem olabilir.

  • merhaba dostlar .


    son 2-3 haftadır gelen ara güncelleme sonrası tv'sinde yeniden başlama problemi yaşayan arkadaşlardan rica etmiştim . tekrar tekrar çok rica ediyorum lütfen restart şikayetinizi 5 dk ayırıp sony 444 7 669 nolu müşteri hizmetlerine iletin. bu sayfaya ben bu sorunu yaşıyorum yazmakla, tvyi sıfırlamakla bu sorun hallolmuyor maalesef. burası paylaşım ve destek sayfası ise sorunu yaşayan herkesin için araması ve baskı yapması gerekiyor diye düşünüyorum . bireysel olarak bir yere varamayacağız.


    ben sony ile tekrar görüştüğümde "kesinlikle" böyle bir şikayetle karşılaşmadıklarını, ilk kez duyduklarını belirtiyorlar ( tabii ki inanmadım ) . tv'mi birlikte fabrika ayarlarına sıfırlamayı teklif ettiler ve yapmadım.


    sizler de bu restartın oluş biçimini; 1-2 sn görüntünün donması, çıt sesi ve tvnin kendi kendine yeniden başlaması şeklinde olduğunu lütfen sony'e anlatınız.


    ve son olarak bu restart şikayetini müşteri hizmetlerine iletmiş olan ya da bugünden itibaren iletecekler ben aradım yazsın ki bizde bilelim . sonra bizi kimse aramadı, bilgi vermedi, biz tek sizsiniz diye kandırmaya çalışmasın sony


    teşekkürler.





  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Bir de arka planda çalışan uygulamaları silmek için bir kaç uygulama indirdim ancak çalışan uygulamalar gözükmüyor. Çaresini bilen var mı acaba?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İkinci el bir TV almayı düşünüyorum. opsiyonlarım samsung 65TU8000, sony 65xf90, ve sony 65xh90. Aralarındaki performans ve fiyat farkı fazla farkındayım.




    Samsung arkadaşımın tv'si dolayısıyla nasıl kullanıldığını biliyorum ve basit bir tv sorunu yok.




    Sony XF hdmi 2.1 yok, android tv oladuğu için hantallaşıyor mu, ilerde sorun çıkartır mı, reset sorunları hdr sorunları görüyorum, ikinci el olacağı için garanti konusu da problem.




    Sony XH hdmi 2.1 var ama bunda da hdr ve android sorunları okuyorum.




    Yani sonyler uzun vadede akıllıca bir seçim olur mu hiç emin değilim. Samsung kendi Os'i var ve pek sorun çıkartacakmış gibi gözükmüyor.




    Elimde Chromecast Tv de var, Samsung update almazsa Chromecast'e geçerim. Sony tv'lerde takılmalar vs olabiliyormuş diye duydum, Sony'yi de Chromecast ile kullanırsam bu tarz sorunları elimine etmiş olur muyum?





  • bykuss kullanıcısına yanıt

    konuyu şikayetvar da dile getirelim hep birlikte

  • selamlar. kanal listemdeki trt kanalları kayboluyor. 2-3 ayda bir tekrar oluyor. resetleyip tekrar kanal arama yapınca gelıyor ama bu seferde kanal arama ve tekrar düzenleme işlemleri uzun sürüyor. benzer sorun yaşayan var mıdır? ya da yedekleme yapıp böyle bir durumda tekrar yükleyebilir miyim?

  • tam1marjinal T kullanıcısına yanıt

    şikayet var' a da yazabiliriz ama önceliğimiz toplu bir şekilde müşteri hizmetlerini arayıp yazılımsal sorunun yeni bir güncellemeyle düzeltilmesi için talep oluşturmak olmalı bence . sony ısrarla kimse bu şikayetle aramadı, restart şikayatini bi tek sizden duyduk diyorlar .

  • Şimdi netflix izlerken çıt sesi gelip kapanip acildi yine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt

    sevgili anıl kardeşim ve bu restart sorunun yaşayan diğer tüm arkadaşlar; lütfen önemle sony müşteri hizmetlerini arayınız.

    defalarca yazdım, artık kimseden rica etmeyeceğim . buraya yazmakla bir sonuç alamayız.

  • sharp61 S kullanıcısına yanıt
    Aynısı 1-2 hafta önce benim başıma geldi. Trt
    komple uçmuş. 5 den başlıyor kanallar. Ben de bizimkiler yanlışlıkla yaptı sanmıştım. Çözüm bulabildiniz mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 6 Ağustos 2022; 14:17:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkesten bu kadar çok sorun duydukça valla tırsmıyor değilim. Hiçbiri başıma gelmedi henüz, umarım da gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maclarens90 kullanıcısına yanıt
    Aynen benim başıma da gelmedi çok şükür ama ben de korktum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bendede resetleme sorunu var.film seyrederken bazen 2 defa donarak resetleniyor.benim tahminim resetleme sorunu aşırı ısınmadan dolayı olabilir.aynı bilgisayar mantığı,özellikle işlemci ısınmasında PC resetliyor.

  • Selamlar, geçen sene beinconnect uygulamasında izleyemediğim için tarayıcıdan açıp izleyebiliyordum. Bu sene tarayıcıdan açtığımda aşağıdaki hatayı veriyor. Artık burda izlemeyi de enegelleme koydular diye düşünüyorum?
    Aynı sorunu yaşayan var mı aramızda veya çözüm bulan?

    Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespo61 -- 8 Ağustos 2022; 19:55:3 >
  • 
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.