Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (679. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.857
Cevap
240
Favori
797.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Glastron kullanıcısına yanıt

    Orta tuşa Tv kanal listesini atamayı/ göstermesini nasıl ayarladınız?


    Teşekkürler

  • Arkadaşlar merhaba. Güncelleme sonrası resetledim tv yi. Kurulumu yapıyorum ancak uydu kurulumunu tam anlayamadim. İlk kurulumu servis yapmisti . Trt ile baslayip trt 4k ve diğer kanallar seklinde ilerliyordu kanallar. Simdi nasil kurmaliyim acaba
  • mehmet05 M kullanıcısına yanıt
    Tv tuşu + tv kontrolü + tv menüsü başlatma etkinleştir. (Henüz güncellemedim android 9da böyle)
  • bykrm kullanıcısına yanıt

    Cihaz kapınıza kadar geldi, yetkili servis montajını yaptı, belki kredi kartı ile taksitle aldınız. İkinci el alan kişi bu avantajlara sahip olmayacak. Elektronik cihazda ufak bir fark için kimse kolay kolay kullanılmış cihaz riskine girmek istemez.

  • MCMIII M kullanıcısına yanıt

    Heleki sıfırı fiyatına.

  • Guncelleme dusmus sisteme,guncellemeyi yapmak ve yapmamak iste butun mesele bu 😃
  • the duderino T kullanıcısına yanıt

    Hocam reset attım 2 kez ama kurulum yaparken kumandanın sağ sol yukarı aşağı tuşları çalışmamaya başladı.Sebebi ne olabilir

  • nkocaeli N kullanıcısına yanıt

    Reset dediginiz restart mi? Yani yeniden mi baslattiniz? Kumandanın bı kısmı çalışıyor bı kısmı çalışmıyorsa garip biraz ama yine de il de olabilir başka birşeyde. Ben kumandasını hiç kullanmadim. Dijital kumandayı kullanıyorum yada telefonda it blaster la kumanda ediyorum. Ama eğer formatlamadiysaniz her türlü sorun cikabilir. Telefonla aynı yeni Android sürümü geldiğinde hep formatlarim. Eski dosyalardan kalan artıklar çalışır falan sorun olur hep. Hatta ben şimdi son sürüme format atınca bazı tuşların görselleri ve fontları degisti. Kesinlikle bı fabrika atlyarlarina dönme yi yapın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 14 Ekim 2021; 23:15:25 >
  • the duderino T kullanıcısına yanıt

    Fabrika ayarlarına döndüm yani.Ama örneğin ağ kısmına geldiğinde şifre kısmına girmek istediğimde harfler ve rakamlar arasında hareket ettiremiyorum

  • Güncelleme sonrası televizyon aşırı kasmaya başladı ve kanal geçişlerinde ortada yuvarlak çıkmaya başlayınca bende televizyonu sıfırladım. Haliyle kanallar gitti fakat şimdi uydu taraması yaptığım zaman kanallar 101 den başlıyor 587 ye kadar sürüyor. Yani anlayacağınız çok kötü ve saçma oldu. Bir güncelleme yaptım, yaptığıma bin pişman oldum. Bana uydu ayarı nasıl yapılır, adım adım anlatabilir misiniz ? Bu arada yabancı kanallar hiç eklenmemiş onu nasıl çözeceğim eskiden tam emin değildim fakat sanki 1000 e yakın kanal vardı. Şimdiden teşekkürler.
  • Yeni güncellemeyi yükledim sanki tv kanallarında görüntü kalitesi artmış gibi.
  • the duderino T kullanıcısına yanıt

    Ne olmuş yani? Uzun süredir girmiyordum konuya, son yazılanlarada baktım göremedim ve yazdım? Bakın 50 kişi daha yazmış aynı problemi ne yapalım şimdi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 15 Ekim 2021; 2:36:2 >
  • ysn61 kullanıcısına yanıt

    O zaman azıcık tembel olmayın da 51. olmayın. Forumun son 10 sayfası okunmadan soru sorulmaz. Kimsenin uşağı yok burda. Yada Sony müşteri hizmetleri değil. Aynı sayfada aynı soruyu 3 kere sorup sonrada cevap bekleyenezsin. Yarbay statun var kaç senelik kaç mesaj atmış uyesin. Malesef forum kullannayi bilmiyorsun ne yapalım şimdi diyorsan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 15 Ekim 2021; 5:39:50 >
  • nkocaeli N kullanıcısına yanıt

    Garip bı durum bilemedim malesef. Şimdilik yelden video and tv sideview kurup isinizi gorebilirsiniz. Yada daha yeni resetlemisken zaman kaybetmeyim tekrar resetleyin. Ama belki kumanda da bir diun vardir yada bağlanma şeklinde. Bluetooth yerini ir ile bağlanmayı deneyin. Yada tam tersi.

  • arkadaşlar günaydın

    güncellemeyi yükledim,fabrika ayarlarına döndüm,resetledim,herşeyi sil deyip baştan kurdum.Ancak uyduyu 3 saatte ayarlayamadım ne yaptıysam kanalları getiremedim.en sonunda 396 kanal buldu ve saat gecenin 2 siydi.bir kanal açıp kontrol edip yatayım dedim,busefer sinyal yok uyarısı geldi.bulduğu kanalara şimdi sinyal yok deyip göstermiyor.usb ye kanalları yükledim bu şekilde açılır belki dedim onada hata verdi.

    az kalsın kumandayı 65xh9077 fırlatacaktım.

    şu uydu kurulumunu sırasıyla açıklayandan allah şimdiden razı olsun..

  • albati kullanıcısına yanıt

    hocam resetten sonra uyduyu nasıl kurdunuz anlatırmısınız?dün herşeyi silip reset attıktan sonra 3 saat uğraştım uyduyu kuramadım.en son 396 kanal buldu oh dedim,kanalları deniyorum bu seferde sinyal yok diyor

    şimdiden teşekkürler

  • hakisalapaki H kullanıcısına yanıt

    Bu konudaki güncel hazır kanal listesini usbden yükle olsun bitsin ugraşma aramayla ellede dizilimini yaparsın kafana göre



    https://forum.donanimhaber.com/sony-android-tv-hazir-kanal-listesi--137360011-15#150830922




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 15 Ekim 2021; 8:41:58 >
  • yaptım hocam indirdim kanal listesini,sony editör ile istemediklerimi sildim vs.usb yi taktım kanal bölümünden al tıklıyorum başarısız hatası aldım çok defa.

  • vay be salona guncelleme yapmaya gidiyordum, gitmeden son bir konuya bakayim dedim...


    boyle kasma sorunlari filan varken hic gerek yok su asamada guncellemeye..


    yalniz isin ilginc tarafi 2-3 hafta once reditte ilk guncellemeyi yapanlar (asya bolgesi) hic boyle sorunlardan bahsetmedi?!?

  • 
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.