Opel Crossland Bagaj Kapağı L Harfi Nereden Bulunur ?
Herkese merhabalar, görselde işaretlediğim bagaj kapağındaki L harfi düşmüş. Bu harfi tek olarak nasıl bulabilirim ? Serviste takım halinde satılıyor ve bir harf için tüm takımı almak istemiyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba bugün işlemcimi değiştirdim. Eskiden RAM'lerimi 1-3 veya 2-4 olarak kanallara takardım fakat şu an soğutucunun yanındaki ilk 2 kanal hariç diğer kanallara RAM'leri takınca görüntü gelmiyor. Bu sabaha kadar hiçbir sorun yoktu. İşlemciyi değiştirdikten sonra olmaya başladı.
Görüntüde işaretlediğim kanallarda sorun var. Şu an RAM'leri yan yana takıp çalıştırdım fakat Dual channel olarak 1-3 veya 2-4 şekline takmak istiyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim?
NOT: Anakartım Asus Prime B350m-a , işlemcim R5 5600
Merhaba arkadaşlar, halihazırda kullandığımız 16Mbps internet kontratımız bitmiş. Fiber internete geçmeye karar verdim. Türk Telekom fiber için modem dahil bir kampanya sundu lakin modemi kiralık olarak veriyormuş (fiyat farkını üstüne koyuyor), sözleşme bitince geri alacakmış. Bu nedenle modemi kendim alsam daha iyi olur diye düşündüm. Telefondaki danışman her modemin uyumlu olmayacağını söyledi. VDSL almamın gerektiğini biliyorum fakat uyum konusunda neye dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Sony 55" Tv Önerisi
Herkese merhaba sony televizyon almak istiyoruz fakat televizyonlardan anlayan biri değilim.55 inc baktığım zaman 7kya da var 9kya da var temel anlamda baktığım zaman aynı özellikler fakat illa ki farklı özellikleri var ki arada fiyat farkı var. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
Örnek modeller:https://www.hepsiburada.com/sony-kd-55xh8196-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-smart-led-tv-p-HBV00000WFNB2
veya başka alternatif modeller de söylenebilir. Bu televizyonlardaki farkı anlatabilecek var mı ?
Rival 110 çift tıklama problemi
Herkese merhaba. Çok memnun olarak kullandığım faremin 1 haftadır sol Click'i çift tıklıyor. Sanırım Switch ömrünü tamamladı. Garantisi bittiği için değişim yapamayacağım. Bu yüzden yeni bir fare almaktansa kendim Switch'i değiştirmeyi düşünüyorum fakat internette baktığım zaman Switch satılan site neredeyse yok denecek kadar az. Hangi Switch'i almam gerektiğini anlayamadım. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.
Evet arkadaşlar DFGT ye sahibim fakat otomatik olduğu için fazla zevk alamıyorum.Logitechin üretmiş olduğu Logitech Driving Force Shifter'ı alsam logitech dfgt ile kullanabilirmiyim ?
Herkese merhabalar ben bilgisayar mühendisliği okuyan biriyim ve halihazırda ryzen 5 1600 gtx 1060 6gb temelli bir masaüstü bilgisayara sahibim.Evde ailemin kullandığı laptop bozuldu ve yeni bir laptop almayı planlıyoruz.Alacağım laptopu arada okula götürürüm onun dışında kullanmam.Evde kendi bilgisayarım bana yetiyor fakat ne olur ne olmaz kendi işlerimi de halledebileceğim bir laptop olsun istiyorum. Sizce özellik açısından nasıl bir bilgisayar almalıyım ?
Laptop Önerisi
Herkese merhabalar ben bilgisayar mühendisliği okuyan biriyim ve halihazırda ryzen 5 1600 gtx 1060 6gb temelli bir masaüstü bilgisayara sahibim.Evde ailemin kullandığı laptop bozuldu ve yeni bir laptop almayı planlıyoruz.Alacağım laptopu arada okula götürürüm onun dışında kullanmam evde kendi bilgisayarım bana yetiyor.Sizce özellik açısından nasıl bir bilgisayar almalıyım ?
Tarife Önerisi
Herkese merhabalar taahütümüz geçen ay bitmiş son 2 ay yüksek fatura gelince türk telekomu aradık ve taahütümüzün bittiğini bu yüzden faturanın yüksek geldiğini söylediler.Şimdi bizim kullandığımız paketi (16mbps hız limitsiz) 79 tlden veriyorlar.Aslında fiber istiyordum fakat fiyatlar sanırım epey yükselmiş ve bir kampanya göremedim.Sizce hangi tarifeye geçmeliyim ? (Binada fiber var )
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 271
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.289 (Bu ay: 177)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware