Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (680. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.829
Cevap
239
Favori
794.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hakisalapaki H kullanıcısına yanıt

    Hocam burada hem nasıl yapılacağı anlatılmış, hem de hazır kanal listesi var: https://forum.donanimhaber.com/sony-android-tv-hazir-kanal-listesi--137360011


    Kanal sıralamasında yapmak istediğiniz ufak tefek değişiklikleri de TV üzerinde kanal taşıma vasıtasıyla yapabilirsiniz.

  • Glastron kullanıcısına yanıt

    sağolun hocam bu üç saatin içine bu sayfayıda sığdırdım ama nafile olmadı.tek seçeneğim hard reset demiş arkadaşlar akşam onu deneyeceğim.keşke yazılımı güncelledikten sonra burada tavsiye edilen reset işlemini yapmasaydım,paşa paşa seyrediyordum.kaşındık işte akşam akşam

  • evs4evs kullanıcısına yanıt

    Sorun olmadigi icin bahmetmemis olabilirler. Android versiyonu degisen bi update te update sonrasi formatlamayan cok sorun yasar. Bi zahmet formatlayip sorunsuz ve eskisinden cok daha iyi kullaniyorlardir. Bende kanal gecisinde o yuvarlak kesinlikle cikmiyor artik. Tam vikicakken kanal aciliyor. Menulerde yavaslama nadiren oluyor ama eski versiyonda oldugundan daha az oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakisalapaki H kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de rssetledim hic bir problemim yok. Formattan once kanal listesini usb ye yuklemistim. Acilinca tv geri yukle dedim 2 saniye de butun kanallar geldi. Kanal aratmasi bile yapmadim. Siz birseyleri yanlis yapmis olabilir misiniz acaba? Keske formatlamayip yari android 9 yari android 10 kullansaydiniz. Programlar arasi geciste bile 10 sn bekleseydiniz. Keske.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet biryerde bir hata yapıyorum.kanal listesi usb de var. AL diyorum hata veriyor listeyi yüklemiyor.En son dün herşeyi sil dedim android için,kurulumu baştan yaptım yine aynı hataları aldım.tv ilk geldiğimde dsmartı iptal edip uyduyu kendim kumuştum,usb disk ile halletmiştim.ama bu güncellemeden sonra olmadı birtürlü..

  • the duderino T kullanıcısına yanıt

    sanmiyorum..herkesin bu android guncellemesi sonrasi format olayini bildigini sanmiyorum..an azindan 1-2 mesaj olurdu sorun yasadiklarina dair.


    genelde guncelleme sonrasi tek konustuklari local dimming olayiydi...

  • hakisalapaki H kullanıcısına yanıt

    Hallolur merak etmeyin. Olmadi bi reset daha. Bu sekilde sorun yasayan denk gelmedim daha uzayacagini sanmam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evs4evs kullanıcısına yanıt

    Tamamen birebir ayni update i aldik. Su an facebook grubunda polonya ingiltere avrupanin geryerinden 1000 lerce adam var hicbiri sikayetci degil local dimming disinda. O da benim icin sorundegil vrr ps5 te yok nede olsa


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana git önceki 10 sayfayı oku diyen ‘karakter’ gelmiş burda niye millete onu yapın bunu yapın diye yazıyorsun şimdi? Gidip 10 sayfa önceye okusunlar madem? Kendi yazdıklarınla çelişiyorsun resmen. Forum kullanmayı bilmiyormuşum evet senin gibi millete giydirip blocklamıyoruz. Bak işine yavrucum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 15 Ekim 2021; 10:38:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de arkadaşlarla aynı şekilde format sonrası tüm kanalları kaybettim. Bir şekilde 730 civarı kanal geldi Türksattan. Ancak sıralama çok karışık. İlk kurulumu servis yapmıştı. Ben kendiliğinde o sıra ile geliyor sanıyordum , galiba servis elemanı kanal listesi yüklemiş. Bahsedilen sayfadaki hazır kanal listesini kurdum , liste gözüküyor ancak bu sefer de sinyal yok demeye başladı. En baştaki uydu kurulum ekranında " uydu " seçip ilerliyorum ancak kurulum aşamasının hiç bir yerinde sinyal ve kalite çubuklarının ilerleğini görmedim. Ancak arama sonunda dediğim gibi 700+ kanal buldu aslında.

  • star1984 S kullanıcısına yanıt

    işte aynı problem bende var,çözemiyorum

  • hakisalapaki H kullanıcısına yanıt

    Hazır kanal listesi konusunda arkadaşlar Diseq ayarlarından bahsetmiş. Yapmaya çalıştım ancak olmadı. Yıllardır bir sürü uydu alıcısı kullandım bu kadar zor olanını görmedim. TKSG sanırım yok televizyonda. Bu kadar karışık olmamalı. Ayrıca hatırladığım servis elemanı kurarken çok uzun sürmemişti. Ben Türksatta arama yaptığımda yaklaşık 15 dk sürüyor. Servis elemanı kurması kutuyu açması hepsi 15 dk bile sürmemişti.

  • star1984 S kullanıcısına yanıt

    Hocam format oncesi usb ye export yapsaydiniz butun kanallar sorunsuz 2 sn de gelecekti. Bende bilmiyordum format oncesi ayarlari karistirirken buldum denedim. 2 sn yede benim sıraladığınız sekilde geldi. Bu forumdan indirdigjniz kanal listesi dosyasi belki sorunludur diyecegim ama bahsedilirdi oyle olsa sanirim forumunu bi okumak lazim son sayfalari ozellikle.

    Buradan elinde calisan kendi olusturdugu bi kanal listesi olan birinden o dosyayi almaya calissaniz belki yardimi olur. Ben benimkini alamam cunku bilgisayar kullanmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 15 Ekim 2021; 10:58:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the duderino T kullanıcısına yanıt

    bende birkaç yerden burası dahil yüklenen hazır kanalları denedim hata verdi

  • star1984 S kullanıcısına yanıt

    Size yine iyi gelmiş bana 400 küsür kanal geliyor ve kanallar 100 den başlıyor 1 e basınca kanal yok. Güncelleme yapmayanlara tavsiyem düzeltme güncellemesi gelmeden yapmasınlar reset atsanız dahi o eski akıcılık gelmiyor. Ben pişmanım hem kanallarım gitti hem kasan bir televizyona sahip oldum...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan573 -- 15 Ekim 2021; 11:4:19 >
  • Furkan573 F kullanıcısına yanıt

    Benim de aynı şekilde 101 ile başlıyor, ilk kanal sanırım Bein kanallarından birisi. Kumandayla bu listeleri oluşturmak çok uzun sanırım, bu bahsedilen Sony Kanal Editör uygulaması ile bir şeyler yapmayı deneyeceğiz mecbur.

    Bu arada bazı arkadaşlar bahsetmişti güncellemeden sonra parlaklık azaldı şeklinde. Benimde az geldi gözüme. Standart resim modunda normalde otomatik parlaklık kapalı olurdu, açık olduğunu farkettim. Kapatınca biraz daha arttı parlaklık.

  • star1984 S kullanıcısına yanıt

    ben kanal editörü denedim oda fayda etmedi.hard reset yapacağım bende akşam.tv yi prizden çıkarıp 1 dakika on tuşununa basarak yapılıyormuş.

  • Servis kurulumuyla gelen kanal listesi elinde olan varsa paylaşabilir mi ?

  • Furkan573 F kullanıcısına yanıt

    var ama çalışıyorum. ancak akşam ya da yarın paylaşabilirim.

  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt

    Çok sağ olun gerçekten kafayı yemek üzereydim.

  • 
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.