Şimdi Ara

Sonunda LOL'u bıraktım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 senedir oynuyordum hem TR de oynadım hem de West'te, 1 seneyi aşkın süredir West'te oynuyorum, çok win streak aldığın oldu, 8 maç üst üste kaybederek 2 küme düştüğümde, Kendimi bildim bileli adc ve mid oynarım. Adc konusunda kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum fakat son zamanlardır takımıma öyle saçma oyuncular gelmeye başladı ki saçma sapan yere maç kaybedip sinir krizi geçirdiğim oldu. Silver I ken 3 günde Silver III'e düştüm. En son maçta kayle'ın zed'i counterlamasına rağmen zed'in laneden 13-1 ayrıldığını ve ''jungle report, noob team'' demesi üzerine olağan gücümle masaya vurdum ve masanın bir parçası koptu uçtu yerinden. O maçı da kaybedince sağlam sövdüm ve sildim oyunu. Rift, Aion vb mmorpg ler oynamaya başladım en azından sinir krizi geçirmiyorum. Strife diye bir moba da varmış daha test aşamasında, güzele benziyor deniyim bi.

• strife makara oyundur, 1-2 el atar onuda sıkılıp silersin :) yani senin moba oyun oynamaman lazım
    yükleyin fps/rpg tarzı oynayın.. shadow of mordor; denemeyen direkt denesin mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Strife'ı ben de oynuyorum ama matchmaking aşırı saçma ve yetersiz.Bazen karşıya profesyonel oyuncu geliyor bazen ilk maçlarını oynayan hiçbirşey bilmeyen tipler.Ya eziliyoruz ya eziyoruz.Ama herolar ve oynanış güzel , özellikle pet ve craft sistemi harika.
  • Forumda bile bir ton troll var, oyunu sen düşün. En iyisini yapmışsın kardeşim, dereceli maç atmıyorum artık ben. Kırmızı güçlendirmeye ölen rengar mı ararsın, 1/15 oynayan jungle mı ararsın, 2-3 mid oynayan takım mı ararsın. Her telden insan(!) var yani :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 1 ay yoldan geçen insanlara skill atma şeklinde garip garip aktivitelerin olacak. Sonradan geçiyor onlar .

Hayatında ne kadar zaman olduğunu ve hepsini ne kadar hunharca öldürdüğünü anlayacaksın

İyi etmişsin

• Sağolun beyler. Şimdi smite'a başlamayı düşünüyorum vaktinde denemiştim sonradan silmiştim şimdi bayağı güzelleşmiş oyun.
  • Silver 3 yazdigini gorunce istemsiz sirittim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad da 7 sene sonradan devam
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok sinirleniyorsunuz bence sorun orda bende sinirlenirim ama daha hiçbirşeyi kırmadım sadece söverim vb bu kadar fazla takıyorsanız oyunu bırakın zaten ve 2senedir silver da olmanda ayrı bir ironi
  • Bende bıraktım okul ve Türkler yüzünden o yüzden durumunuzu anlıyorum. Buraya tamam yazanlara vs. diyenlere aldırmayın hayatınızda başarılar
  • şu strife'a bende mi başlasam hiçbir oyuna betadan beri falan başlamadım hep sonradan oynayanlardan oldum
  • 2 yıl oynamana ragmen hala silver 3 sen bencede bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

şu strife'a bende mi başlasam hiçbir oyuna betadan beri falan başlamadım hep sonradan oynayanlardan oldum

Fena oyuna benzemiyor, pet sistemi, değişik mekanikleri falan var denemeye değer gibi
  • Valla ben uzun bir aradan sonra tekrar oynamaya başladım, ranked ilk 10 maçı tamamladım mesela. Ama sadece 1 kere karşılaştım dediğin tarz adamla.
  • iyi yapmışsın
  • Smite a başladım beyler hem Tps aksiyon şeklinde hem de mitolojik tanrılar falan var tavsiye ederim

• arkadaş grubun yoksa bu oyun belli bir süre sonra sıkıyor
  • Eğer lol oynarken yanında bi arkadaşın yoksa sıkılıyorsun zaten bi süre sonra

her oyun öyledir bence konuşacak sohbet edecek kişiler olması şart gibi
  • 1 seneye kalmaz aynı sebeple Smite'ı da bırakırsın.
  • ben oyunu silmistim icimde gram lol istegi yoktu ama sonra ister istemez tekrar baslarsınArada 1-2 maç atman yeterli ve bosver normal game oyna
  • Birak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.