Şimdi Ara

SONUNDA İLK ARACIMI ALDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun bir yol katettikten sonra ve son 3 hafta araytırmalar neticesinde ikinci il bir araç şükür almış bulunmaktayım.Araç 2005 model clio hb 1.2 16V authentique 75 beygir.Benzinli ve 75 bin km'de. İlk arabam olması dolayısıyla çok hevesliyim. Bu arabayı daha önce kullanan ya da mevcut olup kullanan arkadaslar varsa tavsiyelerinize açığım arkadaşlar.

• Hocam kaça aldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kostantin

Hocam kaça aldın
    Hocam 18.750 tl'ye aldım.
  • Ben 2001 Clio sedan benzin+LPG sahibiydim. Araç LPG ile çok çok az yakıyor kesinlikle tavsiye ederim. Sizinki 16V miş daha az ve daha seri Kaçar. Motor yönünden bana hiç sıkıntısı olması 250000kmye kadar. Yağını eksik etmeyin. Su kaçırma sorunu bazı insanlara denk geliyor. Hayırlı olsun. Merak ettiğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz. Ben clioya full modifiye yapmıştım.

• Hayırlı uğurlu olsun hocam. Yalnız yaşına göre km biraz düşük gibi oynanmış olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: mklasl

Merhaba arkadaşlar uzun bir yol katettikten sonra ve son 3 hafta araytırmalar neticesinde ikinci il bir araç şükür almış bulunmaktayım.Araç 2005 model clio hb 1.2 16V authentique 75 beygir.Benzinli ve 75 bin km'de. İlk arabam olması dolayısıyla çok hevesliyim. Bu arabayı daha önce kullanan ya da mevcut olup kullanan arkadaslar varsa tavsiyelerinize açığım arkadaşlar.

Heyecandan olsa gerek metni 3-4 kere okudum anca anladım.

Hayırlı olsun, kazasız belasız hocam.

• Hayirli olsun Allah kaza vermesin. Symbol den otutakli geldi bana cliolar bir iki defa kullandım. Bi gözden gecirmenizde fayda var aracı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı uğurlu olsun kazasiz belasız kullanırsın inşallah .

Allah daha iyilerini de nasip etsin .

Ilk araba cok baska bir sey insanin durmadan 5 bin km yapasi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -epica-

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Yalnız yaşına göre km biraz düşük gibi oynanmış olmasın?
    Sağolun hocam. Aracı 2. kullanıcısından aldım. İlk kullunıcısı emekli bir öğretmen. Aracın hangi km'lerde yapmış olduğu bakımları yetkili servisin vermiy olduğu bir kitapçıkta yazıyor. ilki 32.bin"de ikincisi 60.bin ve eylül 2014"de 70bin bakımı yapılmış. Tutarlı görünüyor yani.
  • quote:

Sağolun hocam. Aracı 2. kullanıcısından aldım. İlk kullunıcısı emekli bir öğretmen. Aracın hangi km'lerde yapmış olduğu bakımları yetkili servisin vermiy olduğu bir kitapçıkta yazıyor. ilki 32.bin"de ikincisi 60.bin ve eylül 2014"de 70bin bakımı yapılmış. Tutarlı görünüyor yani.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Allah aracı olmayanlara da bir an önce nasip etsin. Olanlara da sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin. Aracın tipi küçük oluşu çok hoşuma gitti.

• quote:

2000 yılında anneme aldığımız Honda Hrv 85 bin km de zaten 30 bini babam yaptı . Annemin günlük ise git gel 3 km

Toplumca tabiki şüpheleniyoruz artık kimseye güvenimiz kalmadı ama km si dusuk araclar da var içiniz rahat olsun tutarlı ise .

• Kafanıza gıcık sokmak istemem ama 10 yaşında ve 75000 km'de iyi bulmuşsunuz. Tramerden sorgulama yaptınızmı

• quote:

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun Allah daha iyilerini de nasip etsin inş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

2000 yılında anneme aldığımız Honda Hrv 85 bin km de zaten 30 bini babam yaptı . Annemin günlük ise git gel 3 km

Toplumca tabiki şüpheleniyoruz artık kimseye güvenimiz kalmadı ama km si dusuk araclar da var içiniz rahat olsun tutarlı ise .

Evet dediğiniz doğru toplumca artık öyle bir noktaya geldik ki yakınlarına bile soru işaretiyle bakıyorsun. 27 yaşımdayım çevremde art niyetli insanlara hiç rastlamadım ben farketmeden rastladıysam da birşekilde uzaklaşmıştır benden. Allah art niyetli insanları uzak tutsun bizden ve doğru yolu bulmalarını nasip etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: caner_24

Kafanıza gıcık sokmak istemem ama 10 yaşında ve 75000 km'de iyi bulmuşsunuz. Tramerden sorgulama yaptınızmı

Evet sms'le sorgulamasını yapmıştım. Birkaç tanıdık vasıtasıyla maliye bakanlığı ve emniyetteki kayıtlarına da baktırdım herhangi ters bir durumu görünmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

hayırlı olsun Allah daha iyilerini de nasip etsin inş .

Amin kardeşim İnşallah hepimize nasip eder.
  • hayırlı olsun .
    güle güle binin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

hayırlı olsun .
    güle güle binin.
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Araç temizse uzun yıllar kullanırsınız, bakımları aksatma yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Araç temizse uzun yıllar kullanırsınız, bakımları aksatma yeter.

Sağolun Hocam teşekkürler. Bakımlar dediğiniz şey 10 bin km'ler aralıklarla baktırmak oluyor demi hocam?
  • hayirli olsun kardesim bi jant bi basacan o arabayi off :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.