Şimdi Ara

SONUNDA İLK ARACIMI ALDIM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dogukanotolastik

hayirli olsun kardesim bi jant bi basacan o arabayi off :)

Sağolasın kardeşim. Zaman geçtikçe arabaya alıştıkça zamanla arabaya masraf yaparım elbet hayırlısıyla. Park sensörü, jant, sis farı vs zamanla olacak şeyler. Ama öncesinde en önemli olanı kan akıtmak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazasız belasız iyi günlerde kullanın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Kazasız belasız iyi günlerde kullanın hocam
    Hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürmeyi nasip eder inşallah. Allah daha iyilerini nasip eder inşallah ilerleyen zamanlarda
  • hayırlı olsun.

• Hocam ben de üç ay önce aldım ilk aracımı. O heyecanı çok iyi biliyorum :) her gece çıkıp saçma sapan dolaşıyorum hala

• Hayırlı olsun bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: mklasl

quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Araç temizse uzun yıllar kullanırsınız, bakımları aksatma yeter.

Sağolun Hocam teşekkürler. Bakımlar dediğiniz şey 10 bin km'ler aralıklarla baktırmak oluyor demi hocam?

Doğrudur hocam, kullanma kılavuzunda yazan periyodik bakımdan söz ediyorum.
  • Direksiyon tecrübeniz varmı yokmu bilmiyorum ama clio hb de dikkat edin arkasını çok atan bir araç ıslak zemini pek sevmez kuru zeminde yapışır yola
    benimde ilk aracım clio hb di ıslak zeminde kaymadan dolayi büyük bir kaza yapmıştım dün sattimda kurtuldum şimdi focus bakıyorum

Allah kaza bela vermesin iyi gunlerde kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

Direksiyon tecrübeniz varmı yokmu bilmiyorum ama clio hb de dikkat edin arkasını çok atan bir araç ıslak zemini pek sevmez kuru zeminde yapışır yola
    benimde ilk aracım clio hb di ıslak zeminde kaymadan dolayi büyük bir kaza yapmıştım dün sattimda kurtuldum şimdi focus bakıyorum

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Moralininzi bozmak istememde ben tramer e yüzde yüz güvenmeyen birisi olarak o aracın 75.000 de olmasına pek imkan vermiyorum.
  • caner_24 kullanıcısına yanıt
    49binde 2003 model getz aldim ben hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DntRx -- 6 Ocak 2015; 17:35:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakubu10

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Moralininzi bozmak istememde ben tramer e yüzde yüz güvenmeyen birisi olarak o aracın 75.000 de olmasına pek imkan vermiyorum.

Amin kardeşim sağolasın. Km'si düşük bu modelde araba çok aradım ve nadiren bulunuyordu. Bu da onlardan biri. Aracın geçmişine baktığımız zaman tutarlı görünüyor. İlk sahibi olan emekli bir öğretmenin ara sıra kullanıyor olması,mevcut daha önceden yapılan bakım faturalarının olması ve bunların reno kitapçığında yazılıyor olması destekliyor hocam. Ben bunlara bakarak inandım.
  • Hayırlı ugurlu olsun canım kardeşim. Harıka bı tercıh yapmıssın. Fıyat olarak da uygun olmuşsun. İlk heyecanımı hatırlattın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Hayırlı ugurlu olsun canım kardeşim. Harıka bı tercıh yapmıssın. Fıyat olarak da uygun olmuşsun. İlk heyecanımı hatırlattın :)

Çok sağolasın kardeşim bu hevesimi anlayan birilerinin olması ne güzel. Bugün ilk defa işe arabayla gitmenin tadını anladım iş yerim 10 dakika yürüme mesafesinde olmasına rağmen :) Dün arabayı aldım ve anlamsızca gecenin 11'inde -10 derecede öylece anlamsızca sokakları dolaştım :)
  • quote:

quote:

Hayırlı ugurlu olsun canım kardeşim. Harıka bı tercıh yapmıssın. Fıyat olarak da uygun olmuşsun. İlk heyecanımı hatırlattın :)

Çok sağolasın kardeşim bu hevesimi anlayan birilerinin olması ne güzel. Bugün ilk defa işe arabayla gitmenin tadını anladım iş yerim 10 dakika yürüme mesafesinde olmasına rağmen :) Dün arabayı aldım ve anlamsızca gecenin 11'inde -10 derecede öylece anlamsızca sokakları dolaştım :)

yine ilk heyecanlardan biri de sanayi maceralarıdır :) insallah sanayıye yolun düşmez. Eger duserse de once forumda konu acıp sor, cunku usta bılmedıgını bılırse soyup sogana ceviriri. Ne yazık kı cogu boyle

• quote:

quote:

quote:

yine ilk heyecanlardan biri de sanayi maceralarıdır :) insallah sanayıye yolun düşmez. Eger duserse de once forumda konu acıp sor, cunku usta bılmedıgını bılırse soyup sogana ceviriri. Ne yazık kı cogu boyle

Anladım tamamdır kardeşim öyle yaparım artık çok sağolasın.

• quote:

Direksiyon tecrübeniz varmı yokmu bilmiyorum ama clio hb de dikkat edin arkasını çok atan bir araç ıslak zemini pek sevmez kuru zeminde yapışır yola

Uyarılarınız için sağolun kardeşim. Araçla ilgili daha fazla ayrıntı duymak isterim sizden.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım tamamdır kardeşim öyle yaparım artık çok sağolasın.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun, kemerin takılı olsun hep.
    İlk arabamı hatırladım dizel 2.nesil Yaristi, ne çekti benden garibim...
  • quote:

quote:

Uyarılarınız için sağolun kardeşim. Araçla ilgili daha fazla ayrıntı duymak isterim sizden.

Sorun olursa herzaman yardımcı olurum

• Allah kaza bela göstermesin İnşAllah, iyi günlerde kullanin..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.