Şimdi Ara

Sonunda bende izledim şu twilight(Alacakaranlık) denen saçma sapan filmi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nanİHlal

quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Ya kız milletine güven olur mu:D Gidip de Yüzüklerin Efendisi'ne kötü diyen biri çıkar mı film niye güzel çünkü film boyunca görebileceğin kadın sayısı 2 Arwen, Galadrel...

lol, sen bidaha filmi izle(tabi önceden izlediysen)

Lotru mu:D?? Filmi'ni abartmadan her haftasonu izlerdim 11 ay öncesine sevgilim olana kadar :D sinemada da seyrettim orjinal cd dvd ve kitap seti de var; kitabı daha yeni aldım ilk kitap bitti:D Bi de Eowyn var başka kim var ki:D??

3 film en az altı saat hayatımda sıkılmadan izledigim tek filmdir lotr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 14 Ağustos 2009; 2:53:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

quote:

quote:

quote:

Ya kız milletine güven olur mu:D Gidip de Yüzüklerin Efendisi'ne kötü diyen biri çıkar mı film niye güzel çünkü film boyunca görebileceğin kadın sayısı 2 Arwen, Galadrel...

Lotru mu:D?? Filmi'ni abartmadan her haftasonu izlerdim 11 ay öncesine sevgilim olana kadar :D sinemada da seyrettim orjinal cd dvd ve kitap seti de var; kitabı daha yeni aldım ilk kitap bitti:D Bi de Eowyn var başka kim var ki:D??

3 film en az altı saat hayatımda sıkılmadan izledigim tek filmdir lotr

9 saat

• bu edward harry de cedric digory mi neydi kimse cedric cedric diye dolaşmıyordu.bi aşk hikayesi yazdılar adam oldu

It's Always Sunny In Sefaköy

I miss the warm embrace I felt
    First time you touched me
    Secure and safe in open arms
    I should have known you'd crush me

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm_Turk

bu edward harry de cedric digory mi neydi kimse cedric cedric diye dolaşmıyordu.bi aşk hikayesi yazdılar adam oldu

Katılıyorum ayrıca Cedric iken daha iyiydi bence tipi. Tabi bu bir erkeğin görüşü. Demek ki kızlar serseri seviyormuş yeni öğrendim hayırlı olsun.
    FORUMDA DEĞİLSEM, BİL Kİ EVDE DEĞİLİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Neden çakma film onu anlamadım..Milyonlar izledi büyük hit topladıysa saygı duymak gerek bence.

Hacı yukarda onca yorum var kimse saygı duymamış

Demekki saygı duyulacak pek matah bir şey değil...

Orijinalden alıntı: cefucsa

quote:

Neden çakma film onu anlamadım..Milyonlar izledi büyük hit topladıysa saygı duymak gerek bence.

Hacı yukarda onca yorum var kimse saygı duymamış

Demekki saygı duyulacak pek matah bir şey değil...

bence o yorumların pek matah yorumcular tarafından yazılmadığını gösterir,hadi iyi egceler.

• quote:

quote:

quote:

Allah akıl fikir versin bacı ne diyim sana....

• film konu olarak basit ama daha akıllıca çekilse belki biraz daha detaylı anlatım olsa biraz aksiyon katılsa içine oyuncular değilse yani komple başka bir film olsa daha iyi olurdu :)

- efekt ler yok ve çok basit ler , ağaca tırmanış, dağa doğru edward ın koşması falan çizgifilmde bile daha kalitelisi yapılabilir adamın bacak hareketleri ile katettiği mesafe çok orantısız :D komedi filmini çağrıştıracak kadar dengesiz. koşarken 1 adım da 7-8metre ye yakın mesafe katediyor ve bacak hızı yavaş çok komik durmuş hele ağaca tırmanları bir o kadar basit sadece kol hareketi dümdüz vudütla çıkıyorlar. gülerim ben bu kalitesizliğe

-film süre olarak uzun fakat anlatılan yani olay olarak aksiyon olarak bir o kadar kısa

-tutarsızlık çok var , mesela kötü vampir koku gücü gelişmiş olarak tabir ediliyor hatta fimin bir yerinde ağacı koklayarak yanlış tarafa gittiğini anlayan bu vatandaş bilmem kaç kilometre geldikten sonramı açılıyor koku skilli

- 500 yaşındaki bir vampir in sadece dış görüntüsü 20 yaşlarında diye , kafa yapısı olarak hiçmi gelişmedi ya da 500 yaşında bir insan 20 yaşında bir kıza nasıl aşık olur? düşününce çok garip çünkü 500/20 = tam aynı yaş aralığında 25 nesil elinden geçmiş bebeklikten büyüdüklerini görmeye fırsatın olmuş ama sen hala 20 yaşında hatun peşinde koşuyorsun... ( bülent ersoy un armağan ı tav etmesi gibi )

-filmde vampir ler sürekli taşınıyor diyor aradan 20 dk geçiyor kızılderililerle yüzyıllar önceki anlaşmasından bahsediyor :)

-Okuldaki yeni çocuk olma rolu ise çok basite indirgenmiş , herkes harry potter misali bella nın başına üşüşüp arlarına alıyorlar evcilik oynar gibi kurgu olmuş.

ekleme yapayım zevkler tartışılmaz fakat edward ın nesini beğeniyorlar akıl erdiremiyorum, çelimsiz soluk benizli bir çocuk sivri çenesi heran yamulup düşebilirmiş gibi duruyor. Ne var bu çocukta anlamış değilim , kardeşimde beğeniyor ben hayretle bakıyorum...

• vampir dediğin böyle olacak.
     Sonunda bende izledim şu twilight(Alacakaranlık) denen saçma sapan filmi...

Orijinalden alıntı: _LoRDi_

vampir dediğin böyle olacak.

Moonlight Twilight'a on bin beş milyon !? basar.Ah keşke devam etseydi

Orijinalden alıntı: the_don

esas kız ısır beni diyo, esas oğlan hayvan mı olucan diyo. len hıyar, böyle hayvanlığa can kurban.Uçuyon kaçıyon,altında araba para da var, hayat sana güzel olum, kıza tafra yapıyo bi de

Filmi bende izledim.. O kadar abarttıkları kadar yok.. Sıradan vakit öldürmek için bi film sadece..

dünyanın dörtte üçü manyak derlerdi de inanmazdım
    İ7 3770k(1,315V-4800MHZ)+win10 64bit ultimate* MSI Z68A-GD80(B3) * İNTEL SIVI SOĞUTMA* COOLERMASTER RC-690 * CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 * ZOTAC 1070Tİ MİNİ EDİTİON *SAMSUNG 860EVO 1TB SSD* SEAGATE 8TB HDD *SAMSUNG 850EVO 250GB * * ViewSonic XG2401 24" 144hz *SKYSTAR2 DVB-S*KAWAİ 5+1* Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver PSU
  • Bende diyodum dünya üzerinde şu filmi sevmeyen benden başka birileri daha varmı diye
    Varmış

Legen..Wait For It...Daryy!!
  • İzlemedim asla da izlemem.

Ama kız arkadaşım bana hazinesini açmam için izlememi söylerse tabiki de izlerim.Hatta 10 kez izlerim.

Orijinalden alıntı: Had3S

quote:

Orijinalden alıntı: V-For_Vandetta

hay onun tipine s**ayım

+1

+2

Steam ID: kaan0zer
    BlackOps Nick : Tony Almeida
    BC2 Nick : Matthew.
    TDU2 Nick: Kaan
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LoRDi_

vampir dediğin böyle olacak.

Süper diziydi.Gözler beyaz olunca zaten iyice gaza geliyorum ben.

Not:LOTR'ye laf atan olmuş.Hayatımda izlediğim en güzel filmdir.Sadece tuvalet araları vererek kendimi Uruk-hai yerine koyupta izlediğim tek film LOTR'dir.3 filmide ard arda izleyebilirim hiçte sıkılmam...
    7 kere Yüzük Kardeşliği,7 kere İki Kule,8 kere Kralın Dönüşünü izledim .Yine olsun yine izlerim

• ben hergün mutlaka film izlerim. hatta ünide sinema tarihi ve sinema derslerinden yüksek puanlarla geçtim. sinemaya çok ilgiliyim. yani az çok sinema kültürüm var. ama şu filmi izledim ve hiçbirşey anlamadım. birisi anlatırsa sevinirim
    Sadece başka bir cenaze töreni..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.