Şimdi Ara

Sonunda Başardılar SPK dan Ceza Yedik !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sermaye Piyasası Kurulu G.Saray'a ceza yağdırdı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ hakkında toplam 713 bin 226 lira tutarında idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

SPK bültenine göre, futbolcu sözleşmelerine ilişkin fesih bedellerinin UMS/UFRS hükümlerine aykırı olarak hazırlanıp kamuya açıklanması ve finansal tablolara hatalı olarak yansıtılan değer artış fonunun aktif toplamının önemli bir kısmını oluşturması (yüzde 42-44) nedeniyle şirkete 369 bin 834 lira tutarında idari para cezası tesis edilmesine karar verildi.

Kurul ayrıca, Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Esaslar tebliğlerinde yer alan düzenlemelere aykırı olarak, zamanında veya hiç açıklanmayan veya eksik olarak açıklanan toplam dokuz farklı özel duruma ilişkin olarak da şirkete 343 bin 392 lira tutarında idari para cezası uygulanmasına karar verdi. Kurul, GS Sportif AŞ'ye toplamda 713 bin 226 lira idari para cezası tesis edilmesini kararlaştırdı.

Dönemin yöneticilerine de ceza

Bültende GS Sportif AŞ'nin, GS Futbol AŞ ile birleşmesine ilişkin 28.07.2010 tarih ve 2010/164 sayılı yönetim kurulu kararında imzaları bulunan yönetim kurulu üyeleri Adnan Polat, Mehmet Yiğit Şardan, Mahir Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Ali Haşhaş, Mümtaz Tahincioğlu ve Selim Sayılgan hakkında, aykırılığın gerçekleştiği 2010 yılı için belirlenen azami idari para cezası tutarı esas alınarak ayrı ayrı 114 bin 464'er lira tutarında idari para cezası uygulanmasının da karara bağlandığı duyuruldu.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22584408.asp

• demirören istifa.
  • iyide bu sermaye arttırımıyla ilgili bir ceza değil
  • ulan eskiden kap mı vardı ? nerden çıktı bu kap olayları anlamadım.

fesih bedelleri yanlış beyan edildi diye 369 bin lira ceza mı olur allahsızlar
  • 713 bin para mı allasen
  • polat döneminde yapılanlarla alakalı. ancak şuanda bunu tüm takımlar yapıyor. kap a bildirmeden sözleşme fes ediyor futbolcularla kluplerle pazarlık yapıyor anlaşıyorlar falan filan.

garip bir ceza olmuş.
  • Yanliz ceza eski yonetim yuzunden.

Su an ki sermaye arttirimi ile ilgili degil.

MrFenerli1907 de cok sevinmis garibim yukarida.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malaga'ya şok ceza! 4 yıl men
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

Sermaye Piyasası Kurulu G.Saray'a ceza yağdırdı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ hakkında toplam 713 bin 226 lira tutarında idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

SPK bültenine göre, futbolcu sözleşmelerine ilişkin fesih bedellerinin UMS/UFRS hükümlerine aykırı olarak hazırlanıp kamuya açıklanması ve finansal tablolara hatalı olarak yansıtılan değer artış fonunun aktif toplamının önemli bir kısmını oluşturması (yüzde 42-44) nedeniyle şirkete 369 bin 834 lira tutarında idari para cezası tesis edilmesine karar verildi.

Kurul ayrıca, Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Esaslar tebliğlerinde yer alan düzenlemelere aykırı olarak, zamanında veya hiç açıklanmayan veya eksik olarak açıklanan toplam dokuz farklı özel duruma ilişkin olarak da şirkete 343 bin 392 lira tutarında idari para cezası uygulanmasına karar verdi. Kurul, GS Sportif AŞ'ye toplamda 713 bin 226 lira idari para cezası tesis edilmesini kararlaştırdı.

[size=5]Dönemin yöneticilerine de ceza

Bültende GS Sportif AŞ'nin, GS Futbol AŞ ile birleşmesine ilişkin 28.07.2010 tarih ve 2010/164 sayılı yönetim kurulu kararında imzaları bulunan yönetim kurulu üyeleri [size=5]Adnan Polat, Mehmet Yiğit Şardan, Mahir Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Ali Haşhaş, Mümtaz Tahincioğlu ve Selim Sayılgan hakkında, aykırılığın gerçekleştiği 2010 yılı için belirlenen azami idari para cezası tutarı esas alınarak ayrı ayrı 114 bin 464'er lira tutarında idari para cezası uygulanmasının da karara bağlandığı duyuruldu.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22584408.asp

anlamayanlar çin yinede açıklayayım ünal aysal yönetimi ile alakalı bir ceza değil

• çok enteresan fenerli arkadaşlar okumadan yorum yapmışlar , ben ufak özet geçeyim , sermaye arttırımıyla alakası yok.

2010 yılı ile ilgili cezalar adnan polat dönemi ile alakalı
  • spkda işler bu kadar yavaş yürüyorsa şu an yapılanların cezası da 2015 de gelecek demek
  • adnan polat ibra edilmemişti değil mi?
  • son mesajlarına bakın, mutluluktan havalara uçuyor !

https://twitter.com/ahmetcakar1
  • Haftaya maçı kazanırsak bi 700de bahşiş atmak lazım bunlara. Böyle durdurmak zor Galatasaray'ı. Sen ceza verdikçe taraftar kulübe daha çok bağlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A35A

Yanliz ceza eski yonetim yuzunden.

Su an ki sermaye arttirimi ile ilgili degil.

MrFenerli1907 de cok sevinmis garibim yukarida.

Umut fakirin ekmeği
  • İşte bunlar hep KAP..
  • Ünal başkan için para değil o sadece günlüğünden biraz kısmışlar o kadar
  • Bu cezanın, Adnan Polat doneminde yapılanlar yüzünden verildiğini algılamaya yetecek zekaya sahip olmayan insanların bir de gelip 2 kelimeyi bir araya getirmeye çalışarak yorum yapmaya çabalaması gerçekten onlar açısından çok üzücü.
  • BEYLER SAKİNLEŞMENİZ İÇİN VURGULAMAK İSTİYORUM:

2010 YILINDA OLAN BİR OLAYLA İLGİLİ BİR CEZA VE ÖNEMLİ BİR RAKAM DEĞİL SADECE 700 KÜSÜR BİN TL

SERMAYE ARTTIRIMIYLA BİR İLGİSİ YOK YANİ. BİRİLERİNİN HEVESİ KURSAĞINDA KALDI AMA
  • Bunlar hep Illuminati'nin oyunları
  • 1 maç kazanmamız yeter
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.