quote:Orijinalden alıntı: qraff Son dakikalar güzeldi sadece.Onun dışında normaldi bence. öteki maçlara göre oldukça güzeldi. özellikle Ronaldo'nun vuruşunda topun direkte patlaması
quote:Orijinalden alıntı: qraff Son dakikalar güzeldi sadece.Onun dışında normaldi bence. +1905 Kader Keita
quote:Orijinalden alıntı: Freut Mich quote:Orijinalden alıntı: qraff Son dakikalar güzeldi sadece.Onun dışında normaldi bence. öteki maçlara göre oldukça güzeldi. özellikle Ronaldo'nun vuruşunda topun direkte patlaması son 15 dk normaldi.2 taraf da çok temkinliydi.
quote:Orijinalden alıntı: compitir sen futboldan anlamıyorsan napalm. Anladığını anlat bakalım pıtırcık. Okuldan erken mi yolladılar bugün..
quote:Orijinalden alıntı: ssmuho brezilya - K kore var. quote:Orijinalden alıntı: VoldroY Bugün başka maç var mı? kaçta???
quote:Orijinalden alıntı: pspfreak quote:Orijinalden alıntı: ssmuho brezilya - K kore var. quote:Orijinalden alıntı: VoldroY Bugün başka maç var mı? kaçta??? 21:30
quote:Orijinalden alıntı: compitir quote:Orijinalden alıntı: Freut Mich quote:Orijinalden alıntı: compitir sen futboldan anlamıyorsan napalm. Anladığını anlat bakalım pıtırcık. Okuldan erken mi yolladılar bugün.. okuldan kasıt ne? üni. bitireli 3 yıl oldu. al sana kapak Hayat okulu.
Maç başladığı an oturdum. 0-0'ken ben koptum uyumuşum. İşe bak kalktığımda maç hala 0-0'mış. Neyse iyi pek bir şey kaçırmamışım.
quote:Orijinalden alıntı: taichi93 Maç başladığı an oturdum. 0-0'ken ben koptum uyumuşum. İşe bak kalktığımda maç hala 0-0'mış. Neyse iyi pek bir şey kaçırmamışım. Yaptığınız yorum çok saçma.Futbol size göre sadece golden mi ibaret?Gol yoksa seyir zevki yoktur yani öyle mi düşünüyorsunuz?