Şimdi Ara

SONUNDA!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR 2 GUN ÖNCE ARAL A MAİL ATMIŞTIM CEVAP GELDİ YAKIN ZAMANDA TEKRAR CALL OF DUTY MODERN WARFARE GETİRECEKLERİNİ SÖYLEDİ. ARTIK OYUNU ALABİLECEĞİM

• Bende anlamıştım zaten Aral'ın bi posta getirtip, sonra getirmediğini. Media Markt'e 11 Kasım'da ulaştı, sabahın köründe gittim. 3 Koli PC, 2 koli PS3 için getirdiler.. İlk alan bendim, biraz enayi gibi hissettim hayatımda ilkkez bi oyunu bukadar bekleyip, ilk almak falan. Fakat 1 hafta sonra arkadaşa da almak için gittiğimizde 5-6 tane ps3 için kaldığını öğrenince bi hoş oldum :))
  • işallah yakın zamanda getirirde bende alırım
  • oo ben kaç yeri gezdim
    5 teknosa
    1 vatan
    1 bimeks
    1 elektro word
    1 medya markt
    1 darty
    1 d&r

ama bu aldıgım mail beni sevindirdi işallah 1-2 haftaya getirir
  • İyiki çıktığı gün Saturn'den 59 liraya almışım, böyle hemen tükeneceğini bilseydim 10-15 tane 59'dan alır 80 liraya peynir - ekmek gibi satardım . Şaka şaka yapmazdım öyle şey . SAturn'de 59'a satıldığını foruma ilk yayan bendim, o zaman beni dinleyen kaptı malı..
  • MW 2 Alıp hata yapmayın paranızı boşa harcamayın Bad Company 2 gibi dolu dolu bir oyuna paranızı harcayın sonra pişman olacaksınız bakın dinleyin abinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

MW 2 Alıp hata yapmayın paranızı boşa harcamayın Bad Company 2 gibi dolu dolu bir oyuna paranızı harcayın sonra pişman olacaksınız bakın dinleyin abinizi

Bu yorumdan sonra kendi kendime diyorumki bende peygamber sabrı var..cidden.
    Böyle bir insan olabilirmi?Sanki bc 2 nin başındaki adam babası.
    Bad company 2 ile kafayı yemişin oğlum sen.Ciddi ciddi diyorum bak.
    Git istediğin yerde bc 2 fanlığı yapta bu başlığa neden yazıyorsun?
    Gene sinirlerim üst safhaya çıktı..

• Yaw niye bu kadar kasıyorsunuz ki anlamadım. Online satan bi sürü yer var. Hadi Steam'da pahalı.www.g2play.net var 73 TL ye satıyor oyunu. Bugün aldık yine arkadaşıma. 3.mw2 yi aldık. Keyi veriyor size sonra steam'den yüklüyorsunuz. CD li Kutulu alsanız bile onun içindeki keyi bi Steam hesabına entegre edince cd nin bi anlamı kalmıyor ki. Bir cd kutusu bide cd nin ne anlamı var ki başka... Bence yok boşa beklemişiniz...
  • Ayrıca Bad Company 2 al diyen arkadaşada ikisi ayrı ve tamamiyle farklı oyun böyle bir kıyaslama yapılamaz bence.. Bence gelmiş gençmiş en iyi FPS oyunu MW2... Haa Bad Company 2 de güzel ama tamamiyle farklı amaçlı oyunlar bence...
  • quote:

MW 2 Alıp hata yapmayın paranızı boşa harcamayın Bad Company 2 gibi dolu dolu bir oyuna paranızı harcayın sonra pişman olacaksınız bakın dinleyin abinizi

Admin olsam seni sınırsız banlardım hatta bu siteye girmemen için elimden geleni yapardım.

Çoluk çocuk sayısı her geçen gün artıyor.

• quote:

hatalı üretim misin birader
  • quote:

Tamam abisi , şimdi sütünü iç yat. Akraba evliliği midir nedir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 15 Şubat 2010; 22:53:19 >

• Her yere de , aynı yorumu yazıyor. Hatalı üretim...
  • fazlada yüklenmeyin arakdaşa yav fikrini belirtmiş şamaroğlanı ettiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

fazlada yüklenmeyin arakdaşa yav fikrini belirtmiş şamaroğlanı ettiniz

Son günlerde bc 2 başlıklarını bir kontrol et bakalım böyle diyecekmisin :)
  • hahaha bakıyorumda bazı arkadaşlar aşırı iyi bir MW2 fanı olduğu için burada bir BC2 lafı geçti diye terelli olup kafa tası takla atmış hahahaha ama haklıyım yani bunu yabancı oyun siteleri söylüyor BC2 Multide MW2 den üstün e şimdi bu arkadaş yazık değilmi parasına ! MW2 ye para vericek gelsin BC2 ye ödesin parasını hem ne var görüşümü belirttim ne abartıyorsunuz sizde buradadasizin bir MW2 Manyağı olduğunuzu BC2 MW2 den üstün dendiği anda MW2 yi övme çabalarınızı yorumlarınızdan anlaşılıyor

bu arada 1337-Killa (ne biçim nickse o ) seninde MW2 manyağı olmadığın ne malum ? ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real-Gamer -- 16 Şubat 2010; 1:04:21 >
  • quote:

hahaha bakıyorumda bazı arkadaşlar aşırı iyi bir MW2 fanı olduğu için burada bir BC2 lafı geçti diye terelli olup kafa tası takla atmış hahahaha ama haklıyım yani bunu yabancı oyun siteleri söylüyor BC2 Multide MW2 den üstün e şimdi bu arkadaş yazık değilmi parasına ! MW2 ye para vericek gelsin BC2 ye ödesin parasını

Sülale akraba?
  • quote:

hahaha bakıyorumda bazı arkadaşlar aşırı iyi bir MW2 fanı olduğu için burada bir BC2 lafı geçti diye terelli olup kafa tası takla atmış hahahaha ama haklıyım yani bunu yabancı oyun siteleri söylüyor BC2 Multide MW2 den üstün e şimdi bu arkadaş yazık değilmi parasına ! MW2 ye para vericek gelsin BC2 ye ödesin parasını hem ne var görüşümü belirttim ne abartıyorsunuz sizde buradadasizin bir MW2 Manyağı olduğunuzu BC2 MW2 den üstün dendiği anda MW2 yi övme çabalarınızı yorumlarınızdan anlaşılıyor

bu arada 1337-Killa (ne biçim nickse o ) seninde MW2 manyağı olmadığın ne malum ? ???

Cahil işte napsın.Bırakın kendi halinde takılsın.Bu arada ben bc 2 için ekran kartı değiştirmeyi düşünmüş adamım.yani mw 2 fanı falan değilim beta çıkana kadar bc2 den umutluydum ama artık değilim.
    Bu arada yine ben bi açıklama yapıyım,1337 anlamı 1337 = eleet = Elite'den gelmektedir
    Elite'in nolduğunuda söylemiycem kendin bul :)

• Yahu saçmalayın nolur. BC2 daha çok simülasyon üzerine MW2 ise arcade tarzındadır. Sizin şu anda yaptığınız romantik komedi bir film ile korku gerilim bir filmi ayne kefeye koymak/sepete atmak gibi birşey oluyor. MW2 ye çok sardım bırakamıyorum ve BC2 betasınıda oynuyorum şu aralar ikiside gayet zevkli ayrı ayrı tad veriyor
  • arkdaşlar bende orjinal almak istiyorumda nasıl olucak acaba hiç bi bilgim yok. kredi kartı olayı yok malesef:( aral kapıda ödeme ile getiriyomu acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.