Şimdi Ara

''Sonuçta Bu Audi, BMW Değil''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 650 bin TL'lik makam arabasıyla olay olan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş aracın kendilerine 200 bin TL'ye geldiğini söyledi ve, "Hangi belediye başkanında daha düşük segmentte araç var. Keşke bu aracı almasaydık. Sonuçta bu Audi BMW değil" dedi.

Keleş, "Belediyenin eski aracı zaten Audi'ydi. Onu da 9 yıl önce ben almıştım. Bu araç eskidi. Ayrıca aracı belediyenin bir şirketi vasıtasıyla aldık. Yani amortisman ve KDV bedeli düşüldüğünde eski aracında geri verildiğini düşündüğümüz zaman araç bize 200 bin TL'ye geldi. Hangi belediye başkanında daha düşük segmentte araba var. Bir tane göstersinler bana." diye konuştu.

'MERCEDES ALMADIK'

Eski makam otomobilinin 450 bin kilometrede olduğunu anlatan Keleş, "Biz Mercedes S500 almadık Mercedes S350 almadık. Etrafımızda büyük cipler kullananlar var? Eski aracımız zaten Audi markaydı. Makam otomobilini kiralama yoluyla alsaydık bunun aylık kirası 10 bin TL olurdu" dedi. Hangi başkanda kötü otomobil var diye soran Keleş bazı ilçe belediyelerinin çok lüks makam araçları kullandığını belirtti.

Düzce Belediyesi'nin çok borcu olduğu yorumlarıyla da ilgili olarak konuşan Keleş, "Türkiye'de borcu olmayan yer yok. Bizim borcumuz kamuyla belediye arasında. Yıllardır gelen borçlar. Düzce Belediyesi kendine makam aracı alamayacak kadar aciz değildir. İlçe belediyelerinde daha lüksleri var. Keşke bu aracı satın almasaydık. Tahmin etmezdim olayın bu kadar büyüyeceğini. Sonuçta Audi BMW değil" dedi.

http://www.memurlar.net/haber/473817/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weycell1905 -- 23 Haziran 2014; 18:01:32 >

• Başkanımıza s500 Long yakışırdı.
  • RR alsaydı keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gulup gecmekten baska elimizden birsey gelmiyor ne yazik ki cok sey yazabiliriz burada sayfalarca tartisabilirizde elimize hicbirsey gecmez Allaha havale etmek gerekiyor insanlarin cebinden cikan alin terleriyle hayatin kralini yasiyorlar sonra kelime oyunu yapmaya kalkiyorlar

• Merak ediyorsa sayarım 5 tane belediye başkanı; Focus, Megane kullanan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem suçlu hem güçlü tipe bak ya.
  • Bu adamlar bizi yönetiyor işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW mi DAHA ÜSTÜN AUDI mi?
    17 yıl önce açıldı
    Audi S3 Nasıl Bir Araç
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DNZ_84

Merak ediyorsa sayarım 5 tane belediye başkanı; Focus, Megane kullanan.

yine lüksmüş bizim oranın belediye başkanı tanıdık adam 2004 doblo jtd ile geziyor
  • yaw arkadaşlar bu belediye başkanlarına superb yetmez mi? eğer jip almak durumunda kalırlarsada yine muadil fiuatlarda bir jip alınabilir,

fakir bir ülkeyiz nedir zırhlı audi a8 ler?
  • KDV si ÖTV si zartı zurtu çıkarıldığı zaman büyük para değil zaten bu araçlar bu kadar abartılacak bir durum değil.
  • Hayır benim anlamadığım, bu belediyenin borcunu neredeyse herkes biliyor, adamın aldırdığı arabayı da görüyorlar. Ne diyorlar acaba " ne fiyakalı başkanımız var, altta kalmadı, adımızı düşürmedi" mi diyorlar?

• Passat 1.4 tsi fazla bile belediye başkanlarına makam aracı olduğu için bir de siyah renk oldu mu tamamdır.Comfortline dsg 90 bin lira vergisini felan düş 70 bine tamamdır.A8 senin neyine?
  • Düzceye yakışır bir belediye başkanı.
  • Tipik Türk insanı
    Seçilenler masum, seçenlerde kabahat

• Madem belediyelerimiz bu kadar aciz değiller neden ülke ÖTV ile zorunlu tasarrufa teşvik ediliyor.
  • YARASIN KOÇUM YİYİN YİYİN DAHA ÇOK YİYİN.
  • Bu ülkede %50 varken boyle igrenc olayları konuşmaları daha cok yasarız

Kavas yerine koyuyorlar bizi

• Bence vito gibi araçlara binsinler..
  • Başından sonuna saçma sapan bir açıklama olmuş. Neresinden tutsan elinde kalıyor. Hele herkesin borcu var demesi bitirdi beni. Herkes borçlu anasını satayım bende yiyeyim mantığı var. Suç seçende, bunda değil. (Hangi partiden olduğu hakkında hiçbir fikrim yok açıp bakmaya üşendim.)
  • Sen ne audi bir insansin deselermis

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.