Şimdi Ara

Sonuçlar hakkında sorular!!! Bilen buradan cevaplasın beyler kafalar oldu davul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi beyler er sonuç sayfasından açıklamam yapıldı benim. Ama 1 kasım teslim günü şeklinde. Statü yok kısa dönem er bile yazmıyor. Yedek subay ve yedek astsubaylar değil miysi bu 1 kasımda gidecek olanlar. Onu da geçtim benim kütahya merkez hava er eğitim tugayı yazıyor. Bu acemi birliğim mi eğer er çıktıysa ve usta birliğim neresi. Sevk belgesi almaya kalkıyom onu vermiyolar bilgi almaya çalışıyom arıza diyor. Telefonlar arıyoz açan yok. Kime danışcaz bizzzz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lisans mezunu isen Er Ya da başka bir şey yazmaz yedek Subay çıkmadıkça.Er olarak kasımda gideceksin.Bende aynı yer ama benim teslim olmam 1 hafta sonra.1 Ekim çıktı bana.
  • kardeşim 15 ekimde sevk evrağı alabilecen şuan yer belli oldu sadece er olarak gidecen benimde durum aynı.
  • Kasım gideceklerin sevk belgeleri 15 ekimde çıkacak. O belgede hepsi yazıyor, ne olarak gideceğin, katılmak için yol süren, son katılış tarihin, yol paran vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmp341

Kasım gideceklerin sevk belgeleri 15 ekimde çıkacak. O belgede hepsi yazıyor, ne olarak gideceğin, katılmak için yol süren, son katılış tarihin, yol paran vs.
    E-devlet üzerinden işlemleri yaparak mı alacağım bunu. Askerlik şubesine gidip mi yapmalıyım ? Açıklandıktan sonra hiç dokunmadım yanlış bir şey yapmıyım diye ama her şey E-devlet üzerinden yapılmaya başladığından beri bunun da siteden yapılacağını düşünüyorum..
  • mirkwoodarcher M kullanıcısına yanıt
    Şu tarihlerde şuradan evraklar alınacaktır diye MSB ASAL sayfasında duyuru var:

quote:

Kasım 2019 celp ve sevk döneminde silahaltına alınacaklar sevk evrakını;

15 Ekim - 31 Ekim 2019 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden,

15 Ekim - 01 Kasım 2019 tarihleri arasında askerlik şubelerinden

15-31 ekim arasında edevlet ve askerlik şubesinden, sadece 1 kasımda askerlik şubesinden alabilirsin. O tarihe kadar ekimde gideceklerin belgeleri çıkıyor.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 25 Eylül 2019; 13:5:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tmp341 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.