Şimdi Ara

Sons Of Anarchy - Dexter - Breaking Bad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce bu 3 diziden en iyisi hangisi.3 dizide suç drama olduğundan karşılaştırasım geldi.Oz falan demeyin beyler.Yayında olanlar için bunları yazdım.Zaten aralarında yarıştırıyorum bunları.

Kimse Sons Of Anarchy'yi bilmiyordur ama benim gözümde Dexter gibidir.Hatta Breaking Bad'den daha iyidir.O yüzden ben SOA diyorum.

• Breaking bad i herkes sevmez ama bence en iyisi.
  • Breaking Bad güzel dizi yalnız her sezon başı bölümleri fazla sarmıyor. O yüzden Dexter diyorum. 1.Dexter 2.Breaking Bad
  • Sons Of Anarchy izlemedim. Diğerlerinden ikisi de benim gözümde eşit. Ama Breaking Bad diyorum.

Edit:Dexter diyorum vazgeçtim. Breaking Bad durağan bi dizi Dexter'a göre. Ben biraz heyecan isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky Mustard -- 20 Eylül 2011; 15:00:31 >
  • Sons Of Anarchy şuanlık izlemedm. Dexter ve Breaking Bad arasında Dexter'i daha fazla zevk alarak izliyorum. Aksiyon tarzı şeyler fazla olduğu için olsa gerek. İkisi arasında şuanlık Dexter ama Sons of Anarchy izleyince değişebilir belkide.
  • SOA izlemeyenlerede tavsiyem izleyin.Oz gibi çete dizisi.Fakat tek bir çetenin üzerinde duruyorlar.Oyuncu kadrosuda iyi.Ron Pearlman,Katey Sagal ve Green Street Hooligans'tan tanıdımız Charlie Hunnam var.Dexter gibi heyecanı bol bir dizidir.Hele ki 3.sezon finali ise Dexter'in 4.sezonun finali kadar muhteşemdir.

Biraz SOA fanatiğim.
  • SOA 3. sezona geldim, Bir türlü başlamak istemiyorum, Biraz ara versem iyi olacak sanki, Firends 1.sezon indiriyorum şuan,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    13 yıl önce açıldı
    "Breaking Bad"
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • allah askına oyle sarısın baby face motorcu mu olur arkadaş soa' ya o yüzden gıcıgım artı ilk sezonda kullanılan motorlar genelde cruiser bir iki tane electric glide var, nerde la fatboy lar, softailler ? zaten diğerlerinin yanında oyunculuk vs olarakta geride kalan bir dizi.

aralarında en iyi breaking bad
  • Tonight's the Night
  • Sons of anarchy ve dexter'ı izlemedim.Breaking bad'i izlemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz11111

Sons of anarchy ve dexter'ı izlemedim.Breaking bad'i izlemeni tavsiye ederim

Sen boşuna yaşıyon.

Bu arada üçünüde izledim
    1. Breaking bad ne olursa olsun değişmes hastasıyım.
    2. sons of anarchy buda çok kaliteli saglam bir dizi
    3. dexter de iyidir
  • Dexter
  • birinci sırada tartışmasız Breaking Bad gelir bu 3ü içinden
  • Bence SoA aralarından en iyisi.
  • valla ben soa yı izlemedim.breaking bad i bu aralar izliyorum 2. sezon ortalarındayım,bazen kapatmamak için kendimi zor tutuyorum.

bence en iyisi dexter.
  • SoA ve Dexter de hayatıma direkt etki etmiş diziler,Breaking Bad izlemedim
  • soa izlemedim, onun hakkında yorum yapmam yanlış olur, ama diğer ikisi arasında kesinlikle DEXTER!
  • Bana göre en iyisi Breaking Bad.
  • SOA ve Dexter dizidir Breaking Bad sanat eseridir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblaziken

SOA ve Dexter dizidir Breaking Bad sanat eseridir...

İddialı ama kıyaslama açısından doğru bir yorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.