Bildirim
Sons of Anarchy (2008-2014) (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
adam kurt cobain'e benziyor -
1.sezon 12. bölümdeyim oldukça kaliteli bir dizi.Çekim,konu karakterler çok iyi.Özellikle benim gibi chopper,cruizer hastası olanlar için tam bir keyiflik dizi olmuş. -
Topluca hamama yollamak lazım tüm ekibi. Bu sezon sorunlar bitmiyor bir türlü. Karın ağrısıyla izliyoruz resmen. -
son bölümü de izledim,dizi sever arkadaşlara tavsiye ederim seyri keyifli bir dizi olmuş,her hafta sıkılmadan izleyebileceğiniz dizilerden -
season 1 episode 5
-
-
Yine süper bir bölümdü.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TuruncuSite
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 29 Ekim 2010; 21:22:30 >
-
Dizi 7 sezon olarak düşünülmüş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
quote:
Orijinalden alıntı: Evoo
Sağolasın. :)
Vallaha ben de çok merak ediyorum bu dizinin neden izlenmediğini. Umarım bundan sonraki süreçte altyazıları zamanında yetiştirirsek, "aa altyazıları hemen gelen bir dizi, hadi takip edelim o zaman" derler de 3-5 kişi daha tanışmış olur diziyle. :)
Bu arada ilk5'indeki 3 dizi benim ilk3'ümü oluşturuyor. Güzel bir tesadüf. :)
Dexter
Sons of Anarchy
Breaking Bad
Nerde Nip/Tuck ?
O kalbimizde. :)))
Dizinin 3. sezonu tam gaz devam ediyor, 4. sezon için onay da aldı yukarıda yazıldığı üzere.
İzlemeyenler çok şey kaçırıyorlar...
İzlemeden önce şu yazıyı da okusunlar isterlerse;
cineshoot.blogspot.com
CineShoot: Dizi Tavsiyesi: Sons of Anarchy -Mutlaka İzlenesi-http://cineshoot.blogspot.com/2010/08/dizi-tavsiyesi-sons-of-anarchy-mutlaka.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoo -- 30 Ekim 2010; 21:44:44 >
-
-
onur*
İmzanızdan sonra keşfettim bu diziyi. Yıllardır nasıl bulamadım merak ediyorum. Tamda aradığım bir dizi.
Akşam indirmeye başlayıp izleyeceğim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 31 Ekim 2010; 16:38:56 > -
-
İlk bölüm için gayet güzeldi diğer bölümleride indirmeye başlayacağım. -
Sons.of.Anarchy.S03E09.Turas.HDTV.XviD-FQM.avi -
Sunumlar düşeli çok oldu da, İngilizce altyazı saatlerdir yok ortalıkta... -
haftasonu başlayacağım bu diziye gerçekten çok merak ettim -
Altyazıyı yükledim arkadaşlar. Bölüm istediğimiz düzeydeydi. İyi seyirler dilerim.
SoA - 3x09 - Türkçe Altyazı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X