Şimdi Ara

Sons of Anarchy (2008-2014) (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.200
Cevap
18
Favori
99.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Jeg Elsker Norge

Bitti boşluğa düştüm
    triple frontier filmi, reyiz orda oynuyor, izlenebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

triple frontier filmi, reyiz orda oynuyor, izlenebilir

Alıntıları Göster
    oyunculara aldanıp izledim, sakın ola izlemeyin. cumali ceber izleseydim de bunu izlemeseydim.

Orijinalden alıntı: kogmen

oyunculara aldanıp izledim, sakın ola izlemeyin. cumali ceber izleseydim de bunu izlemeseydim.

Alıntıları Göster
    emin misin hocam? neyini beğenmediniz, güzel aksiyon filmiydi ...

• Uzun bi süre yeni bi diziye başlamam İnternette diziyle ilgili şeyler okurken kendimi mc klüplerini araştırırken buldum. Mongols, Hells Angels, Bandidos vs. Youtube videolarına bakınca soa'dan bi farkı yok tiplerin

• Çevremde diziyi izleyen biri olmadığı için kendimi çok yalnız hissediyorum dostlar. Bir çok kişiye başlatmayı denedim ama 2 bölüm dayanamadılar. 29 yıllık ömrümde izlediğim , her bir bireyi aileden gibi olan başka bir yapımla denk gelmedim. Keyfi kaçmasın diye bölümleri tekrar izlemiyorum. White buffalo ile idare ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu lanet karantina günlerimde aldığım en iyi kararlardan birisi oldu SOA ya başlamak. Hep başlamak istiyordum ama 7 sezon olması ve yoğun tempodan dolayı bir türlü fırsat bulamıyordum. İnanılmaz ya. Dramı, oyunculukları, karakterleri olsun gerçekten harika bir dizi.

Bu arada The Walking Dead te bizim Darly karakterinin yürüyüşünü, konuşmasını, giyim kuşamını kimden almış anlamış olduk. Darly bildiğin Jax in bire bir kopyası.

Jax reis.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Bitirdim diziyi...

Ağlicam ulan :( Yemin ederim gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum.
    Bazı diziler vardır bitirdikten sonra " ee ben şimdi ne yapıcam" diye düşünürsünüz ya, bilirsiniz başka bi dizi onun yerini tutmayacak SoA kesinlikle onlardan biri...

Beyler allah aşkına dizi önerin napıcam ya ben şimdi SoAyı izleyemiceksem?
    4 seneden fazla geçmiş üstünden. SoA'dan önce de sonra da birsürü dizi izledim, çok dizi bitirdim. Hiçbiri SoA kadar etkilemedi. Yakın zamanda tekrar başlamayı düşünüyorum, SAMCROyu çok özledim.
  • Youtube da bir white buffalo şarkısında dizinin son sahnesini gördüğüm için izlemiyordum ama izleyecek bir şey bulamadığımdan başladım felaket diziymiş gerçekten. 2x10 dayım muazzam gidiyor şuanlık. O sahneyi aklımdan atmaya çalışıyorum
    bende yıllar önce görmüştüm aynı şekilde o sahneyi başlayasım yoktu ama şu boşlukta başlayım dedim şimdi o sahneye kadar geldim ama genel olarak bakınca diziyi çok sevdiğimi söyleyemem çünkü 7 sezon hep aynı olaylar bir süre sonra aşırı baydı zorla izledim yılda 1 sezon izlendiği zaman güzel olabilir de hepsini bir anda izlemeye kalkınca kesinlikle fazla geliyor ve bayıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna da Silva -- 14 Haziran 2020; 22:37:58 >
  • diziyi izleyip bitirmiş olanlar baştan sonra bir yorum yapabilir mi? önceki sayfalara baktım ama tam olarak dizi şudur, konusu şudur gibi cevaplar göremedim. youtube'dan birkaç kısa videoya baktım. benim anladığım bunlar biker ekip olarak hapse düşüyorlar, sonra çıkıyorlar, sonra tekrar hapse gidiyorlar filan. bunların olayı ne yani? yasadışı iş yapıp yakalanıyorlar, sonra çıkıp tekrar devam eden döngü mü var? 2010'dan beri ara ara izlemeyi düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum.

POTANSİYEL TROLL
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    İlk 2,3 bölüm çok sıkıcı ama sonra açılıyo ben sömestırda izlemiştim günde 5 bölüm izlediğimi hatırlıyorum baya sarıyor her sezon 13 bölüm olmak üzere 7 sezon var. Bölümlerin dakikası her sezon biraz daha artıyor

• Bitirdim. Çok üzgünüm

• Son sezona geçtim

Gemma senin gibi karının ben

• senin gibisi bir daha gelmedi. 

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.