Şimdi Ara

Sons of Anarchy (2008-2014) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.200
Cevap
18
Favori
95.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. sezon 3. bölümü de az önce izledim. Dizi sonunda Charming dışına çıkıyor galiba Ayrıca Stephen King'in konuk oyuncu olarak gelmesi de harika bir sürpriz oldu benim için
  • Bu diziye başlıyorum hadi hayırlısı.İlk sezonun inmesine az bir süre kaldı.Övüldüğü kadar vardır umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 3 Ekim 2010; 17:44:10 >
  • Güzel bir diziye benziyor indireyim.
  • Az önce izledim ilk bölümü baya güzeldi.Haftaya bitiririm ilk sezonu.Sindire sindire izlemem lazım.13 bölüm çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

Az önce izledim ilk bölümü baya güzeldi.Haftaya bitiririm ilk sezonu.Sindire sindire izlemem lazım.13 bölüm çünkü.

Bende ilk bölümü izledim bugün.Favori dizilerimden biri olabilir gibime geliyor.

Jax adamım ya.
    Çocuğu da kurtuldu.Çocuğun annesinden de kurtuldu.

Tadını çıkara çıkara izlemeyi düşünüyorum hemen bitirmeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur*

quote:

Az önce izledim ilk bölümü baya güzeldi.Haftaya bitiririm ilk sezonu.Sindire sindire izlemem lazım.13 bölüm çünkü.

Bende ilk bölümü izledim bugün.Favori dizilerimden biri olabilir gibime geliyor.

Jax adamım ya.

Jax'in adamı dövmesi süperdi.Hele bilardo sopasını hayasına sokması.
    Yarımtorba lakaplı adamda iyiydi.Direk çıkarıp gösterdi lakabını soran adama.

• Az önce 5.bölümüde izledim.Yavaş yavaş izlerim dedim tutamadım kendimi..İzlemeyen varsa başlasın diyorum.Diziyle beraber motor tutkumda oluştu.

Adamı yaktılar diri diri.Masturbasyoncu süperdi..Elvis iyiydi baya.4.bölümde de köpeye esrar vermesi güzeldi.Köpek bayılmak yerine daha çok dellendi..Komik sahnede baya var.

• Bu kadar övgüye indirmemek ayıp olur düşüncesiyle indirmeye başladım 1. sezonu...
  • bende zamanında ilk bölümünü izlemiştim ama sonrasını getiremedim açıkcası
  • quote:

quote:

quote:

Jax adamım ya.

Jax'in adamı dövmesi süperdi.Hele bilardo sopasını hayasına sokması.
    Yarımtorba lakaplı adamda iyiydi.Direk çıkarıp gösterdi lakabını soran adama.

Jax yürüyüşüne kurban.

• Az önce 8.bölümü izledim.Çok iyiydi.

Jax'in ATF ajanını vurması süperdi.Artık kanla problemini çözer.Mayalar sonunda hamleyi yaptı.Savaş başlıyor sonunda.
  • Diziye başlamaya karar verdim ve ilk sezonu listeye ekledim.
  • İlk sezon bitti.Sezon finali gayet güzeldi.Son 5 dakikası çok iyiydi.Diziyi baya güzel ama malesef forumda izleyen kişi çok az.Dizinin müzikleride süper.

Opie'ye çok yazık oldu.Geberip gitmedi şu ATF ajanıda.Otto dövmek yerine öldürseydi keşke.Şimdi klüp çalkalanmaya başladı.2.sezon Jax'in isyanı gibi birşey olacak heralde.
  • Konusu güzelmiş hemen başlıyorum.
  • İlk 4 bölümü istedim.Gerçekten çok iyi gidiyor.2-3 güne ilk sezonu bitireceğim.
    Bu diziyi daha önce neden izlememişim diye soracağım galiba kendime :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

İlk 4 bölümü istedim.Gerçekten çok iyi gidiyor.2-3 güne ilk sezonu bitireceğim.
    Bu diziyi daha önce neden izlememişim diye soracağım galiba kendime :)

Ben 2.sezonun 12.bölümünü izledim.2. sezon çok daha iyi 1.sezona göre.1.sezonun da son 2-3 bölümü çok iyidir.Umarım daha fazla başlayan kişi olur.

Tig ise adamımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 22 Kasım 2010; 22:44:52 >
  • Az önce 2.sezonun finalını izledim.Süperdi.İyiki başlamışım bu diziye.Artık Sons of Anarchy fanı oldum.Tavsiye konusunda Sons of Anarchy izleyin diye bas bas bağıracağım.Şimdi sıra Breaking Bad'i izlemede.
  • 5.Bölümü bitirdim.Dizi gittikçe sarmaya başladı.Bende kendimi tutmayıp bitirebilirim yakında.

4.bölümde mayalarla çatışma sahnesinde FBI ajanının Aman Tanrım demesi bitirdi beni.
    5.Bölümde Kyle'nin dövmesi sildiler.

Ayrıca Soundtracklerde harika.Buradan ilk sezonun soundtracklerine ulaşabilirsiniz.http://soundtracksoa.blogspot.com/
    Ve resmi sitesinde ise music guide bölümü var orada istediğiniz müziği dinleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 14 Ekim 2010; 12:56:52 >

• quote:

5.Bölümü bitirdim.Dizi gittikçe sarmaya başladı.Bende kendimi tutmayıp bitirebilirim yakında.

4.bölümde mayalarla çatışma sahnesinde FBI ajanının Aman Tanrım demesi bitirdi beni.
    5.Bölümde Kyle'nin dövmesi sildiler.

Ayrıca Soundtracklerde harika.Buradan ilk sezonun soundtracklerine ulaşabilirsiniz.http://soundtracksoa.blogspot.com/
    Ve resmi sitesinde ise music guide bölümü var orada istediğiniz müziği dinleyebilirsiniz.

Onur ona pek silmek denmez yaa.

Bu arada son bölümle ilgili;

O oylama yapılırken napıyor bu Jax dedim hayır mı diyecek diye falan diye şaşırdım çünkü o Happy denen elemanı müthiş tutuyorum herifin ses tonuna hastayım.
    Sonra Maya Motor Kulübü ile yeniden barış yapıldı yeni bir gelir kaynağı eklendi falan ama o iş yine yatar.
    Gemma suçu diğer ATF ajanına atarak ne yapmaya çalıştığını pek anlamadım.

• 11.bölüm bitti,birazdan son iki bölümü de izleyerek ilk sezonu bitireceğim.

Ajan Stahl'ın yanarak ölmesini istiyorum o kadan kin besliyorum kadına
    Clay bazen mankafa oluyor.Yahu o kadar şeyi düşündün de ses kayıt cihazlarının da polislerin işi olduğunu düşünemedin mi?
    Son olarak Opie ölmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 14 Ekim 2010; 18:54:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.