Bildirim
Sons of Anarchy (2008-2014) (156. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
İzleyeceğim diziler arasında. Bırakayım mesajımı editlerim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yeniden izlemeye başladım. Happy'i ne kadar özlemişim anlatamam. Chibs zaten ayrı bir yerde.
_____________________________ Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir. -
-
Diziyi havada karada araçta işte boş zaman buldukça izliyorum son bir iki haftadır.
3. sezon finalini izledim az önce yorumlarına bakmak geldi içimden.Adamın biri dizinin sonunda böyle böyle oluyor yazmış.Doğru mu değil mi bilmiyorum ama hevesimi kaçırdı
_____________________________ -
Hiç hevesin kaçmasın hocam
Spoiler'dan kaçınınız
Spoiler alert vermeyen de ayıp eder
_____________________________ HAYIRLI FORUMLAR
-
Öyle böyle bir spoiler değil ama ya .
.
Doğruysa tabi._____________________________ -
_____________________________ HAYIRLI FORUMLAR
-
Ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Konuyu yukarda gördükçe içim gidiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 25 Nisan 2017; 17:8:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ -
2 haftaya bir daha başlıcam.Ah ahhh yerin dolmaz soa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ One day, I'm gonna tell myself I MADE IT... -
Diziyi izledim 1 haftada. En büyük eksiği ise konuyu bir türlü işleyip hareket ettiremiyor oluşları.
Spotify'da playlistini buldum dinledikçe harleye binesim geliyor.
Euro Truck Simulator falan var, motorlusu yok mu bunun

https://open.spotify.com/user/adamshake/playlist/4ElmZUpzUifZPSzY6mKGeX_____________________________ "If the gods listened to the prayers of men, all men would quickly have perished: for they are forever praying for evil against one another."
Epicurus
-
_____________________________ "If the gods listened to the prayers of men, all men would quickly have perished: for they are forever praying for evil against one another."
Epicurus -
https://www.youtube.com/channel/UCAJTwbQ7nTG2P9r9psf2ubg yeni kanalım dizi bilgileri paylaşıyorum. Göz atıp abone olursanız sevinirim. _____________________________ -
Dizinin ilk bölümünü izledim gerçekten çok beğendim 2 sorum olacak:
1- Dizi hep böyle kalitede devam ediyor mu baymadan?
2- Sezonların ana konuları var mı?_____________________________ "Yaşayan pek çok kişi ölümü hak eder. Ölülerden bazıları da yaşamı. Yaşamı onlara verebilir misin? Ölüm hakkında karar vermekte aceleci olma. En bilgeler bile her sonucu bilemez" -Gandalf -
quote:
Orijinalden alıntı: sufistike
2- Sezonların ana konuları var mı?
Bir yerden sonra bayıyordu açıkçası, tam işler yoluna girmişken sorun çıkıyor ve bunlar da o sorunla uğraşıyorlar. Finale kadar dizi bu mantıkta ilerledi. Bazen bu sorunları 4-5 bölümde bazen bir sezonda çözüyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There are some four million different kinds of animals and plants in the world. Four million different solutions to the problems of staying alive. -
quote:
Orijinalden alıntı: S. Hawking
quote:
Orijinalden alıntı: sufistike
2- Sezonların ana konuları var mı?
Bir yerden sonra bayıyordu açıkçası, tam işler yoluna girmişken sorun çıkıyor ve bunlar da o sorunla uğraşıyorlar. Finale kadar dizi bu mantıkta ilerledi. Bazen bu sorunları 4-5 bölümde bazen bir sezonda çözüyorlar.
Günde bir bölüm izleyeceğim umarım baymaz zira izleyecek adam gibi dizi kalmadı hiç._____________________________ "Yaşayan pek çok kişi ölümü hak eder. Ölülerden bazıları da yaşamı. Yaşamı onlara verebilir misin? Ölüm hakkında karar vermekte aceleci olma. En bilgeler bile her sonucu bilemez" -Gandalf -
Hocam izle pişman olmazsın sırf şarkıları için izlenir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 24 - Prison Break - Lost - Dexter - Breaking Bad - The Event - Sons of Anarchy - Game of Thrones - Heroes - Merlin - The Walking Dead - Spartacus - Camelot - Dark Blue - Breakout Kings - Sherlock - The Confession - Touch - Nikita - Arrow - Fringe - True Detective - Hannibal - Gangland Undercover - Banshee - Daredevil - Blue Mountain State - 13 Reasons Why - Narcos - Stranger Things - Dark - La Casa de Papel - Homeland - Peaky Blinders - 11.22.63 - Black Mirror - Chernobyl -
quote:
Orijinalden alıntı: Scarface007
Hocam izle pişman olmazsın sırf şarkıları için izlenir
Yelek ve ceketlerine hasta oldum hocam nereden bulurum
_____________________________ "Yaşayan pek çok kişi ölümü hak eder. Ölülerden bazıları da yaşamı. Yaşamı onlara verebilir misin? Ölüm hakkında karar vermekte aceleci olma. En bilgeler bile her sonucu bilemez" -Gandalf
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı