Şimdi Ara

Sons of Anarchy (2008-2014) (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.200
Cevap
18
Favori
99.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Mayans yan karakter olarakta Alvarezi cok severim ama kendi dizilerini cekebilecek kadar konu cikar mi bilemiyorum.Gerci Kurt sutter düzgün bir senaryo yazmistir ama.keşke First9 olsaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Origin ID:Powergs19

Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198049333597/
  • Bir dizi düşünün müzikleriyle konusuyla karakterleriyle tarzıyla hayatınızda kocaman bir yer edinsin. Bu diziye aşığım gerçekten söylemeye gerek yok zaten. Hayatımın her gününü bu diziyle yaşıyorum illa bir yerinden aklıma geliyor. başlamamış olan varsa durmasın

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• diziye yeni başladım güzel hoş gidiyor ama bu adamların polise bu kadar rahat kafa tutabilmeleri biraz abartı ve saçma geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 9 Aralık 2016; 12:05:30 >

• Diziyi bu sabah bitirdim, aslında bu kadar bağlandığımı, sevdiğimi anlayamamıştım, finali izledikten sonra bir boşluğa düştüm sanki. Finalin son sahnesinde yalan yok gözlerim doldu (gözlerimin dolmasında ''Come join the murder'ın çalması da büyük bir etkendi) muhteşem bir diziydi, Kurt Sutter denen adam hem psikopat hem de bir dahi. Gemma'dan nefret ediyorum, en son Joffrey Baratheon'dan bu kadar nefret etmiştim sanırım, belki hala bu muhteşem diziyi izlemeyenler vardır diye bundan sonra ki yorumlarımı spoiler içinde yazacağım

Bu Otto'nun çektiği neydi arkadaş ? adamın ölümü de efsane oldu, Ali Rıza bey bile bu adam kadar çekmedi. Clay'den nefret ettim ama sonradan kendisine kumpas yapılınca, dövmeleri silinince cidden çok üzülmüştüm, sonuçta bu kulübe çok emek verdi, hapishane'de o kadar zor durumda bile satmadı kulübü, ölümüne de çok üzüldüm gerçekten, onun ölümü diziyi durgunlaştırdı...Opie'nin kavga sahnesinde ölmemesini diledim, ölümüne en çok üzüldüğüm kişilerden biriydi Opie, tıpkı babası Piney gibi ona da yazık oldu

Umarım ''First Nine'' adı altında bir spin-off görebiliriz.

@ Desert Rat : Unser kulübün çok eski dostu, ilerleyen bölümlerde bu gibi ufak detaylara hiç takılmayacaksın emin ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    3.sezondayım dediğiniz gibi bu tür detaylara takılmıyorum artık izlediğim en iyi dizilerden biri oluyor şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Diziyi bu sabah bitirdim, aslında bu kadar bağlandığımı, sevdiğimi anlayamamıştım, finali izledikten sonra bir boşluğa düştüm sanki. Finalin son sahnesinde yalan yok gözlerim doldu (gözlerimin dolmasında ''Come join the murder'ın çalması da büyük bir etkendi) muhteşem bir diziydi, Kurt Sutter denen adam hem psikopat hem de bir dahi. Gemma'dan nefret ediyorum, en son Joffrey Baratheon'dan bu kadar nefret etmiştim sanırım, belki hala bu muhteşem diziyi izlemeyenler vardır diye bundan sonra ki yorumlarımı spoiler içinde yazacağım

Bu Otto'nun çektiği neydi arkadaş ? adamın ölümü de efsane oldu, Ali Rıza bey bile bu adam kadar çekmedi. Clay'den nefret ettim ama sonradan kendisine kumpas yapılınca, dövmeleri silinince cidden çok üzülmüştüm, sonuçta bu kulübe çok emek verdi, hapishane'de o kadar zor durumda bile satmadı kulübü, ölümüne de çok üzüldüm gerçekten, onun ölümü diziyi durgunlaştırdı...Opie'nin kavga sahnesinde ölmemesini diledim, ölümüne en çok üzüldüğüm kişilerden biriydi Opie, tıpkı babası Piney gibi ona da yazık oldu

Umarım ''First Nine'' adı altında bir spin-off görebiliriz.

@ Desert Rat : Unser kulübün çok eski dostu, ilerleyen bölümlerde bu gibi ufak detaylara hiç takılmayacaksın emin ol

Oyşş canım çekti bi daha mı başlasam diziye ne

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Bu kadar boşluğa düşeceğimi, finale bu kadar üzüleceğimi bilsem hiç başlamazdım diziye

Bu arada hani hapishane sahnesinde Gardiyan ''kafese girecek SOA üyesini ben mi seçeyim, yoksa sen mi seçersin? '' diye sorduğunda Jax direk : ''ben seçeceğim'' demişti, acaba Ope kendini feda etmese kimi seçecekti, bunu hiç dile getirdiler mi dizide, ben kaçırdım sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• an itibariyle jax ve opie ile ilgili çok baba spoiler yedim tavsiyeniz varmı opienin nerde nasıl ne zaman olduğunuda öğrendim malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 25 Nisan 2017; 17:11:28 >

Origin ID:Powergs19

Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198049333597/
  • quote:

Bu kadar boşluğa düşeceğimi, finale bu kadar üzüleceğimi bilsem hiç başlamazdım diziye

Bu arada hani hapishane sahnesinde Gardiyan ''kafese girecek SOA üyesini ben mi seçeyim, yoksa sen mi seçersin? '' diye sorduğunda Jax direk : ''ben seçeceğim'' demişti, acaba Ope kendini feda etmese kimi seçecekti, bunu hiç dile getirdiler mi dizide, ben kaçırdım sanırım

Jax kendisi girecekti. Zaten "My call" dedikten sonra öne doğru hamle yapıyordu gitmek için, Opie Jax'i engelleyip gardiyana kafa atıyordu. Sonra da "I got this" sahnesi geliyor zaten Hala aklıma gelir hüzünlenirim Opie'nin ölümüne

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

quote:

Jax kendisi girecekti. Zaten "My call" dedikten sonra öne doğru hamle yapıyordu gitmek için, Opie Jax'i engelleyip gardiyana kafa atıyordu. Sonra da "I got this" sahnesi geliyor zaten Hala aklıma gelir hüzünlenirim Opie'nin ölümüne

Ah be, Ope reis Kulüp için her şeyini kaybetti, önce eşini, sonra babasını, en son da kendini feda etti Kahraman gibi öldü adam

Jax'in seçimi konusunda sahneyi tekrar izledim evet öyle kendisi girecekken opie feda ediyor kendini, sonuçta Jax, Opie ve Chibs arasında seçim yapamazdı

Youtube'da çok güzel bir yorum görmüştüm ; ''Opie hapishane'de ölmedi, Opie Donna öldüğü gün ölmüştü zaten, hapiste yaşanan olay onun kurtuluşuydu''

O videoyu her izleyişimde Opie'nin ''I got this'' deyişine üzülüyorum zaten, sanki her izleyişimde kurtulacakmış gibi hissediyorum bu duyguları çok az dizi / film verebilir, malesef Jax'in de kulüp arkadaşlarına söylediği son söz ''I got this'' olmuştu

• quote:

jax kendisi girecekti hocam

• Evet hocam yukarıda saolsun bir arkadaş daha açıkladı, size de açıklama için teşekkür ederim

en iyisi o sahneyi unutmaya çalışmak

Evet hocam yukarıda saolsun bir arkadaş daha açıkladı, size de açıklama için teşekkür ederim

benim için de çok zor oldu o sahne hatta ondan sonra diziye biraz ara verdim şimdi tekrar başlıycam.

Orijinalden alıntı: enerji mühendisi

quote:

Evet hocam yukarıda saolsun bir arkadaş daha açıkladı, size de açıklama için teşekkür ederim

benim için de çok zor oldu o sahne hatta ondan sonra diziye biraz ara verdim şimdi tekrar başlıycam.

Bundan sonra her ''I got this'' cümlesini duyduğumda boğazım düğümlenecek buna eminim..

Başlayın hocam, ben de birkaç dizi bitirdikten sonra tekrar başlamayı düşünüyorum, Mayans gibi bir spin-off gelene kadar idare ederiz artık

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.