| 
 < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > | 
| _____________________________ ɠƱʋȜɲ | 

| 
 < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > | 
| _____________________________ ɠƱʋȜɲ | 
| 
 < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > | 
| _____________________________ | 
| 
 < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > | 
| araç muayene vakıfbank veya kuveyttürk ile ödeyen ve taksit çıkan var mı | 
| Aileme telefon alıcam 10-15 bin tl ye vakıf bank troy - teb bonus card var elimde sonradan taksit kampanyası var mı | 
| _____________________________ 
                            ...
                         | 
| kredi kartina hala fark aliyor mu muayene | 
| alıyor galiba sitede ödeme hizmeti bedeli alınmaktadır komisyon değil yazıyor nakit ödedim geçtim | 
| 
| 
| _____________________________ 
                            Sabır Kurtuluşun Anahtarıdır.
                         | 
| 
 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > | 
| Önceden yapılıyordu da şimdi zor. Sağlık,vergi,eğitim olarak kısıtladılar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > | 
| Cevap için teşekkürler, buradaki gibi kampanya görünce acaba mi dedim acaba olur mu diye tereddüt yaşatıyor https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/yeni-saglam-kart-troylulara-ozel-vade-farksiz-5-aya-varan-taksit-imkani-2888 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > | 
| Yeni hesap açtık hocam 5 taksit kampanyası var sağlam karta özel, acaba Çiceksepetinden veya Hepsiburada dan ürün alsam 5 taksit yaparmı? | 
| Sorunuza cevap yada denerseniz bilgi verir misiniz hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > | 
| Sektörler kısıtlanmadan önce kuveyttürk ile Hepsiburada üzerinden telefon alıp 5 taksit yapmıştım. Ama son durumu denemek lazım. Eğer her sektörse böler gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 8 Eylül 2025; 10:1:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > | 
| ev alırken ödenen tapu harcını ücretsiz faizsiz en fazla sayıda taksit hangi karta yapılıyor acaba? | 
| Akbank kişiye özel kampanya ile 4 (ya da 5) taksit yapmıştı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > | 
| 
 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > | 
| arkadaşlar ev alırken ödenen tapu harcını ücretsiz faizsiz en fazla sayıda taksit hangi kredi kartı yapıyor acaba? |