Şimdi Ara

Sonradan kulakcik takma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • B sinifi araclarin hatta bazi C segmenti araclarin otomatik sanzimani olmasina ragmen direksiyon arkasinda kulakcik yok. Sonradan takiliyor mu orjinali?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFlackoJodye -- 6 Mayıs 2015; 18:03:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zannetmiyorum

• benim araçta var ama fazla kullanmıyorum pek gerek kalmıyor vites küçütmek istediğimde gaza biraz fazla basıyorum vites büyütmek istediğimde gazı bırakıyorum tekrar basıyorum.
  • Takılmaz.

• İmkansız değil ancak astarı yüzünden pahalıya mal olur.
  • Ne gordum ne de duydum. Yapilsada epey pahali olur. En temizi kulakcikli araba almak

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Ne gordum ne de duydum. Yapilsada epey pahali olur. En temizi kulakcikli araba almak

Polo yerine Golf alinmali yani :D Polo'nun direksiyonu yerine Golf direksiyonu taksak nasil olur? :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

quote:

Ne gordum ne de duydum. Yapilsada epey pahali olur. En temizi kulakcikli araba almak

Polo yerine Golf alinmali yani :D Polo'nun direksiyonu yerine Golf direksiyonu taksak nasil olur? :D

Bunun sonucunu şimdi bende merak ettim. Golf ve Polo aynı şanzımanı mı kullanıyor, eğer kullanıyor ise sadece direksiyon değişimiyle böyle birşey mümkün mü? Bilen varsa aydınlatsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

quote:

Poloda yoksa mecbur golf alacaksin. Aynen oyle

• uzun iş
  • Diğer donanım paketlerinde yada opsiyonel olarak varsa olabilir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.