İç detaylı temizlik,Çizik giderme,Boya koruma vs. yaptırmayı düşünüyorum ama işini en güzel,titiz,özenerek yapan bir sonax uygulama merkezi aramaktayım sizlerden bu saydıklarımı yaptırıp memnun kalan ve kesinlikle burayı tavsiye ederim dediğiniz sonax uygulama merkezi var mıdır?
Yardımcı olursanız sevinirim...
Şu forumda hiç yardım edecek fikirlerini paylaşacak insan yok mu ?
Ben hiç gitmedim ama bi abim ısrarla ona uzak olmasına rağmen her seferinde ortaköy dereboyu caddesindeki sonax'a gidiyo.Gayet memnundu
İzmirde oturuyorsanız yardımcı olayım.
quote:
Orijinalden alıntı: West
İzmirde oturuyorsanız yardımcı olayım.
İst. Anadolu yakası teşekkürler
hocam bostancıda minübüs yolu üzerindeki sonaxda yıkatıyorum aracımı güzel de yıkıyorlar sürekli de kalabalıklar ufak bir çizik vardı onu da pastayla hallettiler ama bir gidip görüşün isterseniz lüks araçlar da görüyorum sürekli orada kötü olsa sanırım o kadar kalabalık olmazdı.
Tesekkurler orayi biliyorum gusel bir isletmeye benziyor bir ara gorusecegim
Arkadaş forumumuzun müdavimlerinden Hakan AKDENİZ kardeşimiz SONAX TARABYA nın Servis Müdürüdür. Hakan kardeşimizi ara donanımhaberden darkimore önerdi de, donanımhaber müdavimi olduğunu söyle gerekeni yapar.
Hakan Akdeniz Sonax Tarabya Servis Müdürü 02122998081 05334536773
Sonaxdan ziyada meguiars ürünlerini uygulayan iyi bir merkez aramanızı öneririm. Sonaxda arabamı yıkatıyorum bu arada uygulamaları çok inceledim ve tatmin edici bulmadım. Birde boya koruma 1-2 yıkamada kayboluyor. Bunun yerine kendiniz sıvı cila alıp uygulayabilirsiniz.
ilginiz teşekkür ederim fakat biraz uzak kalıyor aracı bırak geri almaya git fln ama yine de diğer uygulama merkezleri hoşuma gitmezse değerlendireceğim tekrar teşekkürler...
Bakırköy Sonax'te detaylı iç temizlik ve nano boya koruma yaptırdım. Tavsiye etmem
quote:
Orijinalden alıntı: svevo
Bakırköy Sonax'te detaylı iç temizlik ve nano boya koruma yaptırdım. Tavsiye etmem
Hımm... Hoşunuza gitmeyen,beğenmediniz noktalar nereler ve en çok hangi bölgelerde hata payı fazla (iç temizlikte,çizik giderme vs. vs.) Bunları açıklarsanız benim için yararlı olacaktır.
Sebebi özensiz işçilik. Cila yaparken plastik aksamı korumamışlar heryere bulaştırmışlar. Detay: Aracı teslim ederken kapı çıtalarında ve aynaların sap kısımlarında beyazlıklar vardı. Temizlemelerini istedim, nemli bezle sildiler kayboldu. Birkaç gün sonra farkettim ki, 4 kapı çıtasında, aynaların plastik kısımlarında, tamponda ve kapı fitillerinin bazı yererinde de bu beyazlıklardan ortaya çıkmış. Kafamın nasıl attığını tahmin edin. Yerleri bana ters olduğundan gidemedim o sıra, tatile çıktık zaten müteakip hafta sonu. Tatil boyunca beyazlıkları her gördüğümde andım kendilerini. Vesselam, tatilden sonra aracı götürdüğümde ciladan olduğunu öğrendim. Kendi kullandıkları sonax marka bir cilayla uğraşa uğraşa kapatabildiler. Merkezden telefon edilince kendilerine gayet ilgili davranıyorlar. Oysa beyazlık var deyince ıslak bezle siliyorlardı. Grrrrrr....
quote:
Orijinalden alıntı: svevo
Sebebi özensiz işçilik. Cila yaparken plastik aksamı korumamışlar heryere bulaştırmışlar. Detay: Aracı teslim ederken kapı çıtalarında ve aynaların sap kısımlarında beyazlıklar vardı. Temizlemelerini istedim, nemli bezle sildiler kayboldu. Birkaç gün sonra farkettim ki, 4 kapı çıtasında, aynaların plastik kısımlarında, tamponda ve kapı fitillerinin bazı yererinde de bu beyazlıklardan ortaya çıkmış. Kafamın nasıl attığını tahmin edin. Yerleri bana ters olduğundan gidemedim o sıra, tatile çıktık zaten müteakip hafta sonu. Tatil boyunca beyazlıkları her gördüğümde andım kendilerini. Vesselam, tatilden sonra aracı götürdüğümde ciladan olduğunu öğrendim. Kendi kullandıkları sonax marka bir cilayla uğraşa uğraşa kapatabildiler. Merkezden telefon edilince kendilerine gayet ilgili davranıyorlar. Oysa beyazlık var deyince ıslak bezle siliyorlardı. Grrrrrr....
Tamamen özensizlik böyle işletmeler nasıl ayakta duruyor anlamış değilim teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme