Şimdi Ara

'SONAX' Sahte Cam Filmi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, adı bende kalsın İstanbul dışında bir ilde aracıma cam filmi taktırdım.

Üstüne basa basa sordum; bu uyguladığınız cam filminin markası nedir? Yada dışarıda oto aksesuarcıların

sattığı cam filmlerinden farkı nedir diye,lakin sorumu hep geçiştirdiler.Beni tatmin edici tek yanı "sonax" çatısı altında

uygulamayı yaptırmış olmamdır.Onun dışında; bana ne sticker,nede ürünün kutusunu gösterdiler.Birde yapılan uygulamayla ilgili

garanti kağıdı verdiler.400 TL tüm camlara su itici,cam filmi,artı iç döşeme ön koruma uygulandı.Bu işlemler yapılalı 1 ay oldu.

Bende geçenlerde "Sonax" merkezine gittim cam filmini uygulayan yetkiliye olayı anlattım. Kendisi de sağ arka kelebek camındaki filmi

söküp kendi uyguladıkları filmi taktı.Aradaki renk farkı bariz.Kendisi de sahte olduğunda şüphelendi.

Ancak kendisi filmin oturmasını bekleyelim dedi.

Şurası aşikar cam filmlerin hepsini söktürüp ücretsiz olarak orjinallerini taktıracağım.

Düşünsenize sırf bana değil yapılan bu haksızlık, günde kaç kişiye yapıyorlar orası belli bile değil.

Bunun adı haksız kazanç, ayrıca uyguladıkları kimyasallarında sonax olup olmadığı da ayrı bir mevzu..

Gerçi onların getirdikleri malında kaliteli mi, değil mi ne olduğu o da ayrı bir konu..:))

Bugün 1 haftayı geçti bana bu aşamadan sonra hangi yolları izleyeceğim hakkında fikir verirseniz sevinirim..

Benim isteğim bana yapılan haksız uygulama başka insanlara da yapılmasın.Benim fikrim hem firmaya hemde bana

uygulama yapan bayiye güzel bir ders vermek.Ben başından biliyordum ürünün sahte olduğunu, ama benim işin üstüne

gideceğimi hiç düşünmediler...

Lütfen bu tarz uygulamalar yaptırırken paranızı neye verdiğinizi çok iyi sorgulayın...!!!

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayacem -- 21 Eylül 2011; 23:28:56 >

• asil can sikici olan yer insani salak yerine koymalari
  • bence asıl can sıkıcı , su iticiye , cam filmine ve döşeme korumaya 400 lira vermek.
    toplamda en fazla 1 saatte yapılacak işler ve 400 liranın 380 lirası işçilik , geri kalanı malzeme

konu sahibi yanlış anlamasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

bence asıl can sıkıcı , su iticiye , cam filmine ve döşeme korumaya 400 lira vermek.
    toplamda en fazla 1 saatte yapılacak işler ve 400 liranın 380 lirası işçilik , geri kalanı malzeme

konu sahibi yanlış anlamasın

Fiyatlar konusunda haklısınız..

Haklısınız da dışarıda sonuçta bir kez yapılıyor "X"bir yere yaptıracağıma sektörde tanınmış,

işin uzmanı bir marka çatısı altında yaptıralım dedik, içimiz rahat etsin dedik başımıza bu geldi..
  • Öncelikle geçmiş olsun. İlk yapmanız gereken şey, size uygulamayı yapan bayiye gidip yaptıkları yanlışı düzeltmelerini söylemek. Eğer mağduriyetinizi gidermezlerse Sonax Türkiye'ye şikayet edeceğinizi söylemeyi unutmayın. Eminim bayiliklerinin riske girmemesi için sorununuzu çözeceklerdir..

Eğer yanaşmazlarsa yazılı olarak Sonax Türkiye'ye durumu bildirip şikayetçi olun..
  • Maduriyetinizi düzeltseler bile bence şikayet edilmeli. Umarım yaparsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Öncelikle geçmiş olsun. İlk yapmanız gereken şey, size uygulamayı yapan bayiye gidip yaptıkları yanlışı düzeltmelerini söylemek. Eğer mağduriyetinizi gidermezlerse Sonax Türkiye'ye şikayet edeceğinizi söylemeyi unutmayın. Eminim bayiliklerinin riske girmemesi için sorununuzu çözeceklerdir..

Eğer yanaşmazlarsa yazılı olarak Sonax Türkiye'ye durumu bildirip şikayetçi olun..

Sonax merkezine gittim.Zaten yukarıda da belirtim bunu.Uygulamayı yapan bayiye bunu söylemiştim onlarda istediğiniz sonax

merkezinde sorun çıkması halinde sorunu çözebilirsiniz dediler.Ama sonax merkezine gideceğim aklılarına gelemedi sanırım.

Asıl amacım bana yapılan haksızlıktan çok, önceki yaptıkları uygulamaları geçtim ve yeni yapacakları uygulamalar da kendilerine

çeki düzen vermeleridir.Merkeze düşen görev de denetimleri artırmalı tüketiciden yana tavır almalarıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LLumar cam filmi seçimi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayacem

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Öncelikle geçmiş olsun. İlk yapmanız gereken şey, size uygulamayı yapan bayiye gidip yaptıkları yanlışı düzeltmelerini söylemek. Eğer mağduriyetinizi gidermezlerse Sonax Türkiye'ye şikayet edeceğinizi söylemeyi unutmayın. Eminim bayiliklerinin riske girmemesi için sorununuzu çözeceklerdir..

Sonax merkezine gittim.Zaten yukarıda da belirtim bunu.Uygulamayı yapan bayiye bunu söylemiştim onlarda istediğiniz sonax

merkezinde sorun çıkması halinde sorunu çözebilirsiniz dediler.Ama sonax merkezine gideceğim aklılarına gelemedi sanırım.

Asıl amacım bana yapılan haksızlıktan çok, önceki yaptıkları uygulamaları geçtim ve yeni yapacakları uygulamalar da kendilerine

çeki düzen vermeleridir.Merkeze düşen görev de denetimleri artırmalı tüketiciden yana tavır almalarıdır.

Pardon, ben başka bir Sonax bayine gittiniz diye okumuşum.

Sonax Türkiye, eğer bu gibi durumlara müsamma gösterip, gerekli yaptırımı uygulamaz ve müşteri memnuniyetini hiçe sayarsa zaten insanların gözünde bitmeye mahkumdur. Ben şahsen hayatımda 1 kez Sonax'a uğradım ve hizmetten memnun kalmadığım için büyük konuşmayayım ama bir daha hiç bir Sonax bayine gitmem.

Çünkü memnuniyetimi sağlayamadılar. Bu durumda kim kaybetti? Hem gittiğim bayi hem de Türkiye temsilcisi..

Kötü örnekler çoğalırsa müşteri kaybetmeye mahkum olurlar..

• Sonax neticede bayilik sistemiyle çalışan ve işçilik-malzeme kalitesi bayiiden bayiiye değişiklik gösteren bir firmadır. Ama genel olarak yeteneksiz bir personele ve kötü bir işçiliğe sahiptirler.

Ayrıca Sonax ürünleri amatör ve kalitesiz ürünlerdir. Buna rağmen oldukça yüksek fiyat isterler uygulamalarına.

Sonax Türkiye'de boya koruma sektörünün bilinmediği zamanlarda öncü olarak girdi ve kaliteli bir firma olmamasına rağmen çabuk yaygınlaştığı ve iyi reklamı yapıldığı için çok kaliteli olarak algılandı. Ama durum tersidir. Sonax kaliteli ürünleri olan bir firma değildir.

Şu firmaya güvenmeyin, paranızı kaptırmayın artık.
  • Bazı durumlardan ne yazıkki insan kazıklandıkça tecrübe kazanıyor, 1.5 sene önce ben de "en kaliteli film bu abi" diyen usta bozmasına film uygulattım, şu anda arka cam filmi yok denecek kadar açıldı.
  • s.a bende 2 sene önce sonaxtan cam filmi ugulaması yaptırdım güvenlik cam filmi tam 400 tl verdim. kısa zamanda camda çizilmeler oldu 10 yıl garantili olduğu için zar zor garantiden değiştirdim. şimdi ise arka cam resmen mor renk oldu yan ön camlardada küçük yuvarlaklar halinde açılma ve yırtılma oldu bunu siz yapmışsınız yada bir başkası dediler. hemen tepkimi koydum merkezi ararım fotoları yollarım hakkımı ararım dedim.

sonuç olarak beni telefonla arayıp çağıracaklarını söylediler hala bekliyorum. arkadaşlar ben sonaxı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • Sonax da buna benzer bir arkadaşımda sorun yaşadı.
    Bayilerin kalitesi ve kontrolü konusunda ciddi sorunları var.
  • ziebartta yaptırsaydın keşke 500e hallederdin.
  • Utku güzel bir konuya değinmiş.

Sonax kaliteli bir marka değil, genel algı öyle ama kaliteli değil. Aynı yanılgı, elektronikte "hama" markası için de geçerli. Bunları Alman malı olması, tüketicide otomatik olarak kalite beklentisi yaratıyor fakat yanılıyorlar.

Yine de Sonax bayileri, Sonax'ın cam filmi olmadığı için, piyasanın iyi cam filmlerini (Solarguard vb) kullanıyorlar diye biliyorum. Sonax Merkez'e şikayet etmekle iyi yapmışsınız, bence merkez üzerine yoğunlaşın. Şikayetinizi takip edin, tekrar tekrar arayın. Bakalım ne sonuç çıkacak, ben de merak ettim.
  • geçenlerde ben de passata sonaxda cam filmi yaptıracaktım birşey oldu vazgeçtim.. 400 tl fiyat vermişlerdi.. aynı işe ziebart ise 1050 tl fiyat istemişti. şimdi sonax kaliteli değil deniyor ama ziebart da resmen soyguncu bu durumda..iyi ki yaptırmamışım diyorum şimdi.. olan benim 400 tlye olacaktı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

s.a bende 2 sene önce sonaxtan cam filmi ugulaması yaptırdım güvenlik cam filmi tam 400 tl verdim. kısa zamanda camda çizilmeler oldu 10 yıl garantili olduğu için zar zor garantiden değiştirdim. şimdi ise arka cam resmen mor renk oldu yan ön camlardada küçük yuvarlaklar halinde açılma ve yırtılma oldu bunu siz yapmışsınız yada bir başkası dediler. hemen tepkimi koydum merkezi ararım fotoları yollarım hakkımı ararım dedim.

sonuç olarak beni telefonla arayıp çağıracaklarını söylediler hala bekliyorum. arkadaşlar ben sonaxı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

güvenlik filmi darbelere karşı olanmı

hani şu dışarıdan vurulduğunda patlamayan vs gibi.

bende bir ara bunu düşündüm ziebarttaki yetkilide ya siz kaza vs içinde kalırsanız nasıl çıkacaksınız deyince vazgeçmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

s.a bende 2 sene önce sonaxtan cam filmi ugulaması yaptırdım güvenlik cam filmi tam 400 tl verdim. kısa zamanda camda çizilmeler oldu 10 yıl garantili olduğu için zar zor garantiden değiştirdim. şimdi ise arka cam resmen mor renk oldu yan ön camlardada küçük yuvarlaklar halinde açılma ve yırtılma oldu bunu siz yapmışsınız yada bir başkası dediler. hemen tepkimi koydum merkezi ararım fotoları yollarım hakkımı ararım dedim.

güvenlik filmi darbelere karşı olanmı

hani şu dışarıdan vurulduğunda patlamayan vs gibi.

bende bir ara bunu düşündüm ziebarttaki yetkilide ya siz kaza vs içinde kalırsanız nasıl çıkacaksınız deyince vazgeçmiştim.

evet aynen ondan banada kazada cam kırıkları bir yerinize batmaz demişlerdi...

• Bu tarz uygulama yapan yerlerin çoğu müşterilerini yolunacak kaz olarak görür. Cam filmi diye gidersiniz, yağla balla size komple paket itelerler.

SONAX önce araba yıkamayı öğrensin ondan sonra diğer mevzulara el atsın.
  • bence menuniyetsizliğinizi bayi adı vererek dile getirin zira ben ankara anıttepe sonaxtan çok memnunum.bir bayinin yaptığı diğerlerine yüklenemez diye düşünüyorum.sonax türkiye ye de çikayet edin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superposition

bence menuniyetsizliğinizi bayi adı vererek dile getirin zira ben ankara anıttepe sonaxtan çok memnunum.bir bayinin yaptığı diğerlerine yüklenemez diye düşünüyorum.sonax türkiye ye de çikayet edin bence.

Arkadaşlar bu 3. tekrar oluyor.

Aracı TÜRKİYE sonaxa götürdüm yazımın başında da bunu belirttim.Lütfen Sonax merkezle de iletişime geçin

demeyin artık.Onların bilgisi dahilinde merkez akademide kelebek camına film çekildi demo olarak.

12.gün dolacak bugün itibariyle lakin film tonlarında değişme yok iki film arasında renk farkı bariz..

Bayi adı verirsem suç işlemiş olurum.Şuan net bir şey yok.

Bir kaç gün içinde Kayseri sonax'a gittiğimde her şey ortaya çıkacak.

Eğer onlarda evet bu cam filmi bizim değil derlerse buradan afişe edeceğim.

İl ve bayi ismini buradan yazacağım.Şuan buna hakkım yok kanaatindeyim.

Kayseri'deki Sonax da evet bu cam filmi sahte derlerse ki öyle diyecekler.

"Sonax Türkiye" merkezde sağ arka kelebek camına takılan filmle, uygulamayı yaptırdığım filmlerle

arasında fark bariz.Hemde arka camı iki parça halinde yapmışlar.Ufacık golf camını iki parça takmışlar

o bayinin benden çekeceği var buradan söylüyorum.

Saygılar...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.