Şimdi Ara

Sona hakkında tüyolar istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Sona oynamak istiyorum support olarak. Fakat uzun bir ara vermiştim oyuna. Pek iyi değilim şu aralar. Tüyolarınıza,rehber/rehber url, video tavsiyesine açığım. yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yukarıda,Ortada ve Aşağıda Nişancı yanında destekçi olarak oynayabilirsin.Şuan Sona çok iyi durumda.Destek eşyaları almak yerine bir Büyücü gibi eşyalar alman senin tflerde daha çok iş yapmanı sağlar.

Sırasıyla Morello,Lich BOĞAN,Sihirbaz Pabuçları,Luden,Rabadon Zhonya gibi gidebilirsin.

Farkı ne olacak dersen bir Nişancı kadar menzili var Sonanın.
    Düz vuruşlarla,mana sorunu çekmiyor fakat lanede kalacak şekilde q spamlarsan,koridor hem sizde kalır.Hemde eğer kill almanda sakınca yoksa killer sende kalır.

Diğer dikkat çekmek istediğim nokta,yeteneklerin açıklamalarını iyi okuman.
    BASKIN AKOR Yani Pasifi gelince (3.Yetenek ek ozellik kazandırıyor) Bunu Q ile kullanıp düz vuruşla sen bile alabilirsin çoğu şampiyonu.

Runler Normal AP run ile girilebilir.
    Ancak mavilere koyacağın Bekleme suresinde azalma çok faydalı olur bu mavilerin maliyeti 6800 Ip.
    Kabiliyetler internette var.
    Saygılar.

• Klavyeye kafa at kombosu

• tüyoyu trevor diye okudum la.
    Ultimatede var niye bufflamiyor riot su heroyu çözemedim.

• Sonanin durumu cok iyi degil suan ama bir kac tuyo verebilirim. Q skillinin ayrica bir leona pasifi var, adcnle beraber kullanabilirsin. Sen durttukten sonra o durtucek yani. Kizgin buhardanlik almani tavsiye ederim, herkese wu ile verdigin kalkanla cok iyi gidiyor gercekten. Takimini e ile hizlandirabilirsin. Rakibe sonrasinda duz vurus yaparak yavaslatabilirsin. Sonanin en bilinen kombosu flash ultidir. Teamfightlarda ultini herkese tutturmaya calis.

Sonayi Caitlyn gibi dusunebilirsin. Erken oyunda durttugun kadar varsin onun disinda useless. Cok kirilgan bir sampiyon. Sona kadar agresif olup daha iyi is yapan supportlar varken tercih edilecegini dusumuyorum
  • Sonayla %100 win rate'im vardı. (hala var fakat oyunu bıraktım). Gerektiğinde ön saflara çıkmasını bileceksin ama çoğunlukla çok önde durma. Çok kırılgandır, ama rakibi yakaladımı affetmez. Ultisi çok işlevsel düzgün zamanda atmaya odaklan.
    Bot lanede kesinlikle ultini kullanmaktan çekinme. Adamları pozisyon dışı yakaladığını düşünüyorsan ve senin adc sana yakınsa yapıştır ultiyi kesin adamları.

Botunu çıktıktan sonra pasifini e skilinle birleştirip gank atabilirsin. Böylece güzel bir slow atarsın baktın adam kaçıcak gibi exhaust da kullanabilirsin en olmadı ultini sallarsın ve bedava skor!

Sona oynaması zevklidir, orta seviye tecrübe ve yetenek ister. Birkaç normal oyun atıp kavrayabilirsin. Başarılar şimdiden...

Edit: Eğer takımın yakalama üzerine kuruluysa (khazix, rengar, xin gibi) Uluların Tılsımı çıkmanı tavsiye ederim. Takımına e + tılsım ile hızlandırıp e + pasif ile karşıdakini slowlayıp kolay skor kazandırabilirsin. Aynı şey kaybedilecek gibi olan bir team fightta re-engage yapmak için de kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbest24 -- 24 Ağustos 2015; 1:28:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.