|
Merhabalar, maalesef bende bu kervana katılmak üzereyim. Sırasıyla Finansbank, Denizbank ve TEB bankalarına toplamda 350k gibi bir meblağda borcum var. Yapılandırma seçeneklerini kullandım ancak 1. senenin sonunda bunları da ödeyemez hale geldim. Şu an en fazla gecikme Finansbank tarafında ve 81. gününde yani 9-10 gün sonra işlemleri başlatacaklardır. Öğrenmek istediklerim ise şunlar; 1) Şu an UETS sistemine kayıtlıyım ve tebligatlar buradan gönderilmek zorunda diye biliyorum. Bu konuda bilgilendirseniz sevinirim. 2) Mal beyanı dilekçelerim hazır durumda. Takip kesinleştikten sonra bunları UYAP üzerinden yüklemesini yapacağım. Bu konuda bir problem yaşar mıyım? 3) Bir gelirim veya maaşım yok. Üzerime kayıtlı olan bir mal da bulunmamakta ancak süreç başladıktan sonra illaki bir tane de olsa banka hesabı kullanmak mecburiyetindeyim. Bildiğim kadarıyla asgari geçim tutarında ki hesaba bloke veya e-haciz koymaları mümkün değilmiş. Bu durumu çözebileceğim yollar var mı? Fatura ödemeleri, geçimimi sağlamak vesaire amacıyla bir tane banka hesabı kullanmak zorundayım. Bu konuda da bilgilendirirseniz sevinirim. Umarım hepimiz düzlüğe çıkarız :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı