Şimdi Ara

Son yıllarda İTÜ'nün popüplaritesi ODTÜ'yü geçti gibi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
8.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikisinide yakından tanımış biri olarak söyleyeyim. birini diğerine tercih etmek zor.
    karşılaştırdığınız konuya göre popülaritesi değişir.
    ben bu sene sınava giren biri olarak ankarada olmama rağmen itüyü tercih ettim, bi başkası odtüyü tercih etmiştir.. itülüler itü odtülüler odtü diyeceklerdir..
    ama şehirler açısından kıyaslarsak, istanbul mu ankara mı?.. kesinlikle istanbul derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: telekomum

ikisinide yakından tanımış biri olarak söyleyeyim. birini diğerine tercih etmek zor.
    karşılaştırdığınız konuya göre popülaritesi değişir.
    ben bu sene sınava giren biri olarak ankarada olmama rağmen itüyü tercih ettim, bi başkası odtüyü tercih etmiştir.. itülüler itü odtülüler odtü diyeceklerdir..
    ama şehirler açısından kıyaslarsak, istanbul mu ankara mı?.. kesinlikle istanbul derim.

İçime su serptin gerçekten ohh be
  • klasik uzağa işeme konusu, düşmeyin böyle tuzaklara artık, zaten açan eleman da sadece bunun için üye olmuş..
  • istanbul ankaradan çok daha iyi bir şehir.
  • 2 üniversitede bilim yapıyor kardeşim bilimde populizme yer yok boşuna neden tartışıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quagmire

klasik uzağa işeme konusu, düşmeyin böyle tuzaklara artık, zaten açan eleman da sadece bunun için üye olmuş..

Provokasyonlara gelmeyelim. Yaşasın üniversitelerin kardeşliği!

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

klasik uzağa işeme konusu, düşmeyin böyle tuzaklara artık, zaten açan eleman da sadece bunun için üye olmuş..

Provokasyonlara gelmeyelim. Yaşasın üniversitelerin kardeşliği!

:Dbütün dünya buna inansa birlik olsa...XD
  • quote:

yuh!!!!!Çizgifilm dünyasında yaşıyosun sanırım.Böyle olacağını tahmin etmemiştim konu kapansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Aslanı -- 7 Eylül 2010; 0:15:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Aslanı

quote:

yuh!!!!!Çizgifilm dünyasında yaşıyosun sanırım.Böyle olacağını tahmin etmemiştim konu kapansın.

teyit edildi, eleman lise sınavlarına hazırlanıyor, şimdi de konusundan tüyme peşinde..
  • Biz gerçekten tartışmayı bilmeyen bir toplumuz bende dahil olmak üzere konu hep sert bi şekilde son buluoo
  • quote:

Orijinalden alıntı: btugrel

Biz gerçekten tartışmayı bilmeyen bir toplumuz bende dahil olmak üzere konu hep sert bi şekilde son buluoo

yahu tipik liseli konusu işte, kendi de biliyor böyle olacağını, 3-5 dk. eğleneyim diyor..
  • quote:

quote:

quote:

teyit edildi, eleman lise sınavlarına hazırlanıyor, şimdi de konusundan tüyme peşinde..

kardeşim 5 yıllık üyeliğim gitti bunuda alma elimden canım kardeşim evet lise sınavına hazırlanıyom 5 yaşında okuma yazma bilmeden forumda dolaşıyorum hatta.Mutlu olacaksan kreşe gidiyom

Boğaziçi kazanmışsın daha iki üniversiteyi karşılaştırmak ve son zamanlardaki durumu öğrenmek için açılmış bir konuyu bile kabullenemiyorsun.Kaldı ki bu ülkede tartışılmayı bekleyen ne kadar büyük ve ciddi konu var fakat sen ve senin gibilerden dolu bir ülke olduğu için böyle basit bir konuyu bile tartışamıyoruz,paylaşamıyoruz.Ne olduğunu hepimize gösterdiğin için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Aslanı -- 7 Eylül 2010; 2:02:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeşim 5 yıllık üyeliğim gitti bunuda alma elimden canım kardeşim evet lise sınavına hazırlanıyom 5 yaşında okuma yazma bilmeden forumda dolaşıyorum hatta.Mutlu olacaksan kreşe gidiyom

Boğaziçi kazanmışsın daha iki üniversiteyi karşılaştırmak ve son zamanlardaki durumu öğrenmek için açılmış bir konuyu bile kabullenemiyorsun.Kaldı ki bu ülkede tartışılmayı bekleyen ne kadar büyük ve ciddi konu var fakat sen ve senin gibilerden dolu bir ülke olduğu için böyle basit bir konuyu bile tartışamıyoruz,paylaşamıyoruz.Ne olduğunu hepimize gösterdiğin için teşekkürler

evet, evet öyle tamam sen haklısın..

tartışmak gibi bir gaflete düşmeyeceğim bile..

• quote:

Orijinalden alıntı: enrichment

quote:

Orijinalden alıntı: m.ali20

quote:

Orijinalden alıntı: enrichment

olur mu öyle şey ya...bir tek örnek vereyim açıklamaya yeter...
    sene 2007 itü bigisayar taban başarı sırası 2400
    sene 2010 itü bilgisayar taban başarı sırası 9400

Mühendislikler genel olarak düşüşte zaten. Boğaziçinin bilgiasyarıda düşmüş odtününde bilkentinde. Buna bakarak yorum yapmak saçma olur

haklısınız ama bu bilgisayar mühendisliğindeki kadar büyük bir düşüş hiç birinde yok...
    mesela inşaat mühendisliği 17000-19000 ararsında gidip geliyor yıllardır...

Evet doğru, bilgisayar aşırı düşmüş cidden. Birde önceden en yüksek bilgisayarmış sanırm İTÜ'de ama sonradan elektronik ve endüstrinin altına düşmüş, o da ilginç

• İstanbulluyum, Ankarada da 1,5 yıl kaldım, üniversiteyide istanbulda okuyacam. Ama yemin ediyorum şu İstanbul kompleksini anlamadım gitti.Bayrampaşa, ümraniye, gaziosmanpaşa, sarı gazi, sultanbeyli, habibler, arnavutköy (gop), pendik, silivri, güngören, bahçelievler ana caddesi dışındaki yerler, kasımpaşa, beşiktaşın arka sokakları, fatih çarşamba vs. binlerce yer sayarım görün o zaman o sosyal yaşamı. İstanbulun yarıdan fazlası gecekondu, yaklaşık 14-15 milyon insanın yaşadığı, her türlü insanın bulunduğu yer. Trafiği insanın ömrünü yer.Tamam güzel yerleri var diye bu kadar abartılmaz, her yer boğaz değil, her yer ortaköy değil, her gece istiklalde nevizade de zıkkımlanırken sosyallenirsin herhalde yada öğrenci olarak her gece reinaya takılırsınız..... Bir Newyorkta yaşayan gelsin İstanbula baksın.ne düşünür acaba? bursa izmirde uzun süreli kalmadım ama eğer tercih şansım varsa yine bu şehirlerle Ankarayı seçerim... En yaşanabilir şehir bile Ankara seçildi, medyanın İstanbul gazıyla yaşamayın. ahan içinden bildiriyorum, İstanbula gelen arkadaşlar çok fazla beklentiye girmesin.

Uluslararası Rekabet Kurumun değerlendirmesi aşağıda, daha dün gazetelerde yayınlandı, inanmayan googledan bakabilir.
    http://www.sayfam.net/haber_detay.asp?haberID=330

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat gülen -- 7 Eylül 2010; 9:16:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: murat gülen

İstanbulluyum, Ankarada da 1,5 yıl kaldım, üniversiteyide istanbulda okuyacam. Ama yemin ediyorum şu İstanbul kompleksini anlamadım gitti.Bayrampaşa, ümraniye, gaziosmanpaşa, sarı gazi, sultanbeyli, habibler, arnavutköy (gop), pendik, silivri, güngören, bahçelievler ana caddesi dışındaki yerler, kasımpaşa, beşiktaşın arka sokakları, fatih çarşamba vs. binlerce yer sayarım görün o zaman o sosyal yaşamı. İstanbulun yarıdan fazlası gecekondu, yaklaşık 14-15 milyon insanın yaşadığı, her türlü insanın bulunduğu yer. Trafiği insanın ömrünü yer.Tamam güzel yerleri var diye bu kadar abartılmaz, her yer boğaz değil, her yer ortaköy değil, her gece istiklalde nevizade de zıkkımlanırken sosyallenirsin herhalde yada öğrenci olarak her gece reinaya takılırsınız..... Bir Newyorkta yaşayan gelsin İstanbula baksın.ne düşünür acaba? bursa izmirde uzun süreli kalmadım ama eğer tercih şansım varsa yine bu şehirlerle Ankarayı seçerim... En yaşanabilir şehir bile Ankara seçildi, medyanın İstanbul gazıyla yaşamayın. ahan içinden bildiriyorum, İstanbula gelen arkadaşlar çok fazla beklentiye girmesin.

Uluslararası Rekabet Kurumun değerlendirmesi aşağıda, daha dün gazetelerde yayınlandı, inanmayan googledan bakabilir.

ya bu yaş gurubundaki insanlar için en güzel şehir istanbuldur !!
    bunun tartışması yoktur !
    ankara ilk 5 e giremez !

kendin üzerinden genellemeler yapıyorsun birçok insan için doğrusu budur istisnaar kaideyi değiştirmez akedemik üstünlüğü olsa da itü daima istanbul sayesinde +puanlar toplamaktadır !

sade trafik vs diyorsun da .

taksim'i kadıköy'ü tek başlarına ankara'da ki tüm eğlenilebilcek yerlerden büyükler ..
    valla ankara 'yı kime sorsam en güzel yanı geri dönüşü diyor !

öyle de genellemişsin ki !
    u2 yada megadeath konser vs mi gideceksin istanbulda.Beşiktaşın maçına mı gideceksin İstanbulda çok güzel hareketlere mi komedi dükkanı nı izlemeye mi gidersin ne yaparsın bilmem ama burada tüm sosyla imkanlar ..

her neyse uzar gider fazla bile yazdım imla hatası oalbilr kb

Kendim üzerinde mi yorum yapıyorum ne laka, sadece gerçekleri söyledim. Abartı bir istanbul kompleksi var. Sanki her daim u2 konser verir, haftasonu bjk maçına gitmek gibi sosyal aktivelerden marum kalınması çok zor zaten. ankarda oturup hafta sonu istanbula gitmek zor olur yada ankarada hiç konser olmaz, komedi dükkanı olmaz. Vah vah istanbul dışındakiler ölsün, yaşamasın. Trafikte hiç bahsedilmeyecek bir durum önemsiz. Bide istanbulda nur topu gibi bir deprem riskide var. Ya ben başka şehirde yaşıyorum bilemiyorum, İstanbulda da yaşadım, Ankarada. Yemin ederim Ankarada yaşamak fikri daha mantıklı geliyor. Neyse konu özünden saptı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

İstanbulluyum, Ankarada da 1,5 yıl kaldım, üniversiteyide istanbulda okuyacam. Ama yemin ediyorum şu İstanbul kompleksini anlamadım gitti.Bayrampaşa, ümraniye, gaziosmanpaşa, sarı gazi, sultanbeyli, habibler, arnavutköy (gop), pendik, silivri, güngören, bahçelievler ana caddesi dışındaki yerler, kasımpaşa, beşiktaşın arka sokakları, fatih çarşamba vs. binlerce yer sayarım görün o zaman o sosyal yaşamı. İstanbulun yarıdan fazlası gecekondu, yaklaşık 14-15 milyon insanın yaşadığı, her türlü insanın bulunduğu yer. Trafiği insanın ömrünü yer.Tamam güzel yerleri var diye bu kadar abartılmaz, her yer boğaz değil, her yer ortaköy değil, her gece istiklalde nevizade de zıkkımlanırken sosyallenirsin herhalde yada öğrenci olarak her gece reinaya takılırsınız..... Bir Newyorkta yaşayan gelsin İstanbula baksın.ne düşünür acaba? bursa izmirde uzun süreli kalmadım ama eğer tercih şansım varsa yine bu şehirlerle Ankarayı seçerim... En yaşanabilir şehir bile Ankara seçildi, medyanın İstanbul gazıyla yaşamayın. ahan içinden bildiriyorum, İstanbula gelen arkadaşlar çok fazla beklentiye girmesin.

ya bu yaş gurubundaki insanlar için en güzel şehir istanbuldur !!
    bunun tartışması yoktur !
    ankara ilk 5 e giremez !

kendin üzerinden genellemeler yapıyorsun birçok insan için doğrusu budur istisnaar kaideyi değiştirmez akedemik üstünlüğü olsa da itü daima istanbul sayesinde +puanlar toplamaktadır !

sade trafik vs diyorsun da .

taksim'i kadıköy'ü tek başlarına ankara'da ki tüm eğlenilebilcek yerlerden büyükler ..
    valla ankara 'yı kime sorsam en güzel yanı geri dönüşü diyor !

öyle de genellemişsin ki !
    u2 yada megadeath konser vs mi gideceksin istanbulda.Beşiktaşın maçına mı gideceksin İstanbulda çok güzel hareketlere mi komedi dükkanı nı izlemeye mi gidersin ne yaparsın bilmem ama burada tüm sosyla imkanlar ..

her neyse uzar gider fazla bile yazdım imla hatası oalbilr kb

Kendim üzerinde mi yorum yapıyorum ne laka, sadece gerçekleri söyledim. Abartı bir istanbul kompleksi var. Sanki her daim u2 konser verir, haftasonu bjk maçına gitmek gibi sosyal aktivelerden marum kalınması çok zor zaten. ankarda oturup hafta sonu istanbula gitmek zor olur yada ankarada hiç konser olmaz, komedi dükkanı olmaz. Vah vah istanbul dışındakiler ölsün, yaşamasın. Trafikte hiç bahsedilmeyecek bir durum önemsiz. Bide istanbulda nur topu gibi bir deprem riskide var. Ya ben başka şehirde yaşıyorum bilemiyorum, İstanbulda da yaşadım, Ankarada. Yemin ederim Ankarada yaşamak fikri daha mantıklı geliyor. Neyse konu özünden saptı.

ben arkadaşa katılıyorum...
    yani istanbul çok sosyal bir şehir peki iyi güzel...ama kardeşim sen öğrenci adamsın..ne yapıcaksın haftada bir dışarı çıkacağını mı zannediyorsun...bir çık bakalım bir hafta sonu beyoğlu nevizadeye kişi başı 50 liradan aşağıya çıkabiliyor musun???sınavlardan derslerden projelerden fırsat bulsan para olmaz paran olsa sınav dönemi gelir...yani ben illa istanbulda yaşayacam diyenleri anlamakta zorlanıyorum...gelin görün bakalım...1+1 apartlara verin 800 lira kirayı da seviyor musunuz sevmiyor musunuz istanbulu görelim...2 adımlık yolu 45 dakikada otobüsle sıkışarak ter kokusu içinde gidin de o zaman görelim istanbulu seviyor musunuz sevmiyor musunuz???

• İstanbul'da yaşayan oradan kaçmaya, yaşamayan da bir an önce oralı olmaya çalışıyor, ne iş? Bana sorarsanız İstanbul sadece gidip görülecek bir şehir, yaşanılacak değil.
  • quote:

gidip görülecek bir şehir, yaşanılacak değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.

İstanbul'da yaşayan oradan kaçmaya, yaşamayan da bir an önce oralı olmaya çalışıyor, ne iş? Bana sorarsanız İstanbul sadece gidip görülecek bir şehir, yaşanılacak değil.

görmeye de gerek yok hocu..

süleymaniye, boğaz köprüleri, 3-5 saray....hadi bitti dağılabilirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.