Şimdi Ara

Son Rütuşlar 4500₺ !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar topladığım sistemin son hali budur.Oyun üzerine olacak.Eksileri artıları nelerdir 1 haftaya alıyorum varmıdır eksiğim.
     Son Rütuşlar 4500₺ !!!!! Son Rütuşlar 4500₺ !!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forum yeni kartlar ile çalkalanıyor ancak sen görememişsin herhalde acelen yoksa biraz bekle diyeceğim ancak şu dolar kurunun ithal ürünlere çok etkisi var R400 serisi çıktıktan sonra sistem toplamak daha mantıklı olur diye düşünüyorum...

edit: 8 gb ram etkin sınır olmaktan çıktı bu arada En az 16gb ram ile yola devam edilmeli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 7 Mayıs 2016; 23:54:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klement

Forum yeni kartlar ile çalkalanıyor ancak sen görememişsin herhalde acelen yoksa biraz bekle diyeceğim ancak şu dolar kurunun ithal ürünlere çok etkisi var R400 serisi çıktıktan sonra sistem toplamak daha mantıklı olur diye düşünüyorum...

edit: 8 gb ram etkin sınır olmaktan çıktı bu arada En az 16gb ram ile yola devam edilmeli...

Şimdilik ram anlamında o masrafa girmek istemiyorum yetersiz olursa sonradan ekleme yaparım.Ve yeni kartları görmedim evet bilgi adına link vs verebilirmisiniz ?
  • ok..
    http://forum.donanimhaber.com/m_116665131/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_116673437/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 8 Mayıs 2016; 0:00:53 >
  • quote:

ok..
    http://forum.donanimhaber.com/m_116665131/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_116673437/tm.htm

Yeni çıkan kartları beklemek mantıklı gibi gözüküyor 20 gün sunun surasında fakat fiyat konusunda biraz tereddütteyim kesin bişey varmı fiyatları konusunda ?

• Kesin olsa bile ülkemizdeki yansıması çok değişken olabiliyor ben pek ihtimal vermiyorum 1700tl altında satılacağını kısa vadede beklemiyorum heleki bu Nvidia fiyat konusunda her zaman rakibinden kazık olmuştur tabii bu konu benim düşüncem kullanıcı tasarrufu başka yönde (alabilir) olabilir....
  • quote:

Kesin olsa bile ülkemizdeki yansıması çok değişken olabiliyor ben pek ihtimal vermiyorum 1700tl altında satılacağını kısa vadede beklemiyorum heleki bu Nvidia fiyat konusunda her zaman rakibinden kazık olmuştur tabii bu konu benim düşüncem kullanıcı tasarrufu başka yönde (alabilir) olabilir....

ayın 27 sinde acaba vatan,sinerji veya genel olarak direk türkiyeye gelirmi bi 1 ay daha bekletmesin bizi vatan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekseriyetle Yeni çıkan kartlar genelde normalden geç geliyor ülkemize beklemekten başka yapacak bir durum yok maalesef...
  • 83$ dolar(Vergi siniri) altindaki urunleri Amazon'dan daha ucuza ve kalitelilerini temin edebilirsiniz.
    Ornegin: 70$'a 8×2(16gb) Corsair ram vardi. Simdi fiyati ne oldu bilmiyorum ama siz yine de bi bakin. Vergi siniri ustunde olsa bile daha ucuza temin edilebiliyor. Tercih sizin..

• SSD'yi 40 lira farkla Samsung 750 EVO 250GB modeliyle değiştirmeni tavsiye ederim.
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ssd/samsung-250gb-750-evo-ssd-540-520mb-s-mz-750250bw.html

• Ram 2400mhz çalıştırmaz o anakart.Kingston 2133mhz alın.Vatandan toplamayın sinerji pc den toplayın fiyatları gerçekten çok uygun.Ben 2 hafta önce topladım sinerji de ki fiyat 2700Tl vatanda 3000Tl geçiyordu.Test ve montajda yapıyorlar istiyorsanız montaj ve test+kargo 50Tl alıyorlar.Sistemi hemen toplıyacaksanız ekran kartsız alın zaten yeni modeller tanıldı tanıtılmak üzere polarisin.Size tavsiyem 1070 alın geçin aldığınız ekran kartıyla büyük ihtimal aynı fiyat olur belki daha uygun.

• İşlemcide i5 6500 yapın 6600 yapmanız gereksiz.Arada ki fark sizin olsun

• Teşkkürler fakat ram anakart olayını anlamadım neden 2133 alayım

• Hypernos H kullanıcısına yanıt
    Anakartın 2133 mhz üstü ddr4 bellekleri desteklemiyor. yani sen 3000 mhz hızda bile alsan anakart onu 2133 olarak çalıştıracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Anakartın 2133 mhz üstü ddr4 bellekleri desteklemiyor. yani sen 3000 mhz hızda bile alsan anakart onu 2133 olarak çalıştıracak.

destekleyen aynı fiyatlarda bi anakart onerırmısın ?
  • 120 cigolayt yetmez. single fps oyunlarıda düşün, 240 cigolaytlık bi ssd al, single oyunları normal yüklersin. aradaki fark hissediliyor (test ettim)

edit: 4500 tl lik sistemde 120lik ssd SIRITMIŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oraykt -- 11 Mayıs 2016; 0:58:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.