Şimdi Ara

Son Maçta 3 Penaltımızın Verilmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilice sinirimizden şu hakem hatalarınıda görmezden geldik ayrıca o kadar alıştık ki artık kimse umursamıyor bile.

3 penaltı verilmedi
    1 gol ofsayt diye verilmedi güya sonradan değiştirdiler
    rakip olmayan kornerden gol attı.

bunlarıda unutmayalım.

• Seni çılgın.
  • biz de bahane ve şikayetlere o kadar alıştık ki inan umursamıyoruz.
  • forum o kadar çöplük olmuş ki Beşiktaş bölümüne konu açıyorum 2 tane bloklu kişi geliyor cevaplıyor konuyu bravo. Üçüncüde sırada şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

forum o kadar çöplük olmuş ki Beşiktaş bölümüne konu açıyorum 2 tane bloklu kişi geliyor cevaplıyor konuyu bravo. Üçüncüde sırada şimdi.

Biz son 4 senede 3 defa şampiyon olsak, gs linin fb linin sitesine girip dalga geçmek aklımın ucundan bile geçmezdi. Bu arkadaşları bu psikolojiye sokan ne acaba?

• adil arif kullanıcısına yanıt
    Cevap belli degil mi hocam? Gercek hayatta ezilen ve dalga gecilen kisiler olduklari icin tek tuttuklari takim basarili oldugu icin.Bunun uzerinden rakipleriyle dalga geciyorlar.Ki bunu da gercek hayatta yapamazlar.Besiktastaki her hangi birine yaparlar umarim.Sonuclarina da katlanirlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı hakem bursa maçının günahını çıkardı bu maç
    size uydurma penaltı vermişti bu maç sizin penaltıyı vermedi
    fernandao yu atamamıştı, bu maçta sosa nın bacak kırma girişimine sarı bile çıkarmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 değil 7 penaltiniz verilmedi rakibe de 23 kirmizo kart verilmeliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: adil arif

quote:

forum o kadar çöplük olmuş ki Beşiktaş bölümüne konu açıyorum 2 tane bloklu kişi geliyor cevaplıyor konuyu bravo. Üçüncüde sırada şimdi.

Biz son 4 senede 3 defa şampiyon olsak, gs linin fb linin sitesine girip dalga geçmek aklımın ucundan bile geçmezdi. Bu arkadaşları bu psikolojiye sokan ne acaba?

Allahtan şampiyon olamıyorsunuz, olsanız ne olacak kimbilir. Sezon ortasında 4 4 diye dalga geçiyordunuz, şimdi yine mağdur oldunuz. (Kişisel olarak demiyorum, forumdaki BJKlileri kastediyorum.)

• Sezon başından beri bizle sürekl 4-4-4 diye dalga geçen, 3-5 maç kazanıp seri yapınca hemen havaya giren, Fernandes 40 milyon , Q7 30 milyon, Almeida Mourinho'nun listesinde diyen, sizi rakip olarak sayan yok bu futbolla diyen, eziyoruz harika futbol oynuyoruz diyen, kazanınca hakemi de yendik !!!1111, puan kaybedince hakem yeaaa !!!111 diyen bir topluluğun üyesi " Biz son 4 senede 3 defa şampiyon olsak, gs linin fb linin sitesine girip dalga geçmek aklımın ucundan bile geçmezdi. Bu arkadaşları bu psikolojiye sokan ne acaba? " diyor. Sen öyle 2-3 olumlu işte küçük dağları ben yarattım havaya girersen böyle dalga geçilecek duruma düşersin işte. Adamlar penaltı atmaktan başka hiç bir şey yapmayan oyuncuya beste yaptılar yahu. Adamın yürüyecek hali yok.

• adil arif kullanıcısına yanıt
    İyi ki şampiyon olamadınız. Bir Liverpoolu elediniz ortalık karıştı şampiyon olsaydınız nolurdu kim bilir
  • Hep hakemler ya hep!

• Hakkını aramak da suç olmuş memlekette.

Hakemin görevi kuralları uygulamaktır. Ahanda şu takımın golünü saymasam, penaltısını vermesem yine de galip gelebilecek mi diye test yapmak değil.

Hakem hataları fitlense BJK şampiyon GS ikinci FB üçüncü olurdu.

BJK taraftarına sonuna kadar hak veriyorum. Kendimi bildim bileli 3 büyükler içinde hakem hatalarından en fazla puan kaybeden takım BJK'tır.
  • quote:

quote:

BJKliler ile dalga geçenler çoğunlukla galatasaraylı zaten. galatasaraylılar kadar antipatik bir takım taraftarı daha tanımıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Sezon başından beri bizle sürekl 4-4-4 diye dalga geçen, 3-5 maç kazanıp seri yapınca hemen havaya giren, Fernandes 40 milyon , Q7 30 milyon, Almeida Mourinho'nun listesinde diyen, sizi rakip olarak sayan yok bu futbolla diyen, eziyoruz harika futbol oynuyoruz diyen, kazanınca hakemi de yendik !!!1111, puan kaybedince hakem yeaaa !!!111 diyen bir topluluğun üyesi " Biz son 4 senede 3 defa şampiyon olsak, gs linin fb linin sitesine girip dalga geçmek aklımın ucundan bile geçmezdi. Bu arkadaşları bu psikolojiye sokan ne acaba? " diyor. Sen öyle 2-3 olumlu işte küçük dağları ben yarattım havaya girersen böyle dalga geçilecek duruma düşersin işte. Adamlar penaltı atmaktan başka hiç bir şey yapmayan oyuncuya beste yaptılar yahu. Adamın yürüyecek hali yok.

O lafları ben demedim ama beni de sorumlu tuttuğuna göre ne oturmuş içine be kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

İyi ki şampiyon olamadınız. Bir Liverpoolu elediniz ortalık karıştı şampiyon olsaydınız nolurdu kim bilir

Ben kendi adıma cevap vereyim, şampiyon olsaydık burada vakit kaybetmez, şampiyonluğun keyfini çıkarırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

quote:

quote:

BJKliler ile dalga geçenler çoğunlukla galatasaraylı zaten. galatasaraylılar kadar antipatik bir takım taraftarı daha tanımıyorum.

Bjk ile kader ortagi oldugunuz icin size oyle gorunuyor.

• Allah aşkına korner nasıl korner değildi anlatsana bi .s

• Verilmemesi daha iyi olmuş galibiyet beklerken takımın çöplerini oynatan üstüne üstlük maç sırasında ölüsü bile iş yapabilme potansiyelinde olan Demba Ba yı çıkarıp Pektemek'i oyunda tutan, üstüne üstlük takımdaki tek yaratıcı orta saha Tolgay'ı çıkarıp yerine defansif orta saha alan [Kazma necip te ilk 11 de çıkmadı) takıma az bile bu keşke 3-4 atsaydı konya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Hakkını aramak da suç olmuş memlekette.

Hakemin görevi kuralları uygulamaktır. Ahanda şu takımın golünü saymasam, penaltısını vermesem yine de galip gelebilecek mi diye test yapmak değil.

Hakem hataları fitlense BJK şampiyon GS ikinci FB üçüncü olurdu.

BJK taraftarına sonuna kadar hak veriyorum. Kendimi bildim bileli 3 büyükler içinde hakem hatalarından en fazla puan kaybeden takım BJK'tır.

Trabzon'un hakkini aramasina laf etmiceksiniz o zaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.