Buradakilerin ezici bir çoğunluğu hayata karşı kötümser, sürekli şikayet eden ve negatiflik yayan insanlar. Tabi ben bundan etkilenmediğimi düşünüyorum ama farkında olmadan bilinçaltıma işleniyor olabilir.Yeni bir youtube kanalı açtım mesela 52 gün oldu anlık 40.309 abonem var. İlk açacağımı söylediğimde buradaki herkes artık geçti, olmaz, boşuna uğraşma gibi şeyler söylemişti. Ama daha 2 ay bile olmadan bu abone hiç fena sayılmaz :) Ben bunu bir de ek gelir için açmıştım, halihazırda bir işim var. Tam zamanlı iş olarak baksam çok daha hızlı büyütebilirdim. Gerçek hayatta da buradaki gibi yapamazsın, edemezsin diyen insanlar olacak. Onlara en iyi cevabı başarılarımız verecek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 28 Temmuz 2025; 0:53:27 > |
Son Konum/Mesajım

-
-
İki ayda 40K üstü abone çok iyi. hayırlı olsun. Kanalın hangisi?
-
heyt bee büyük adam
şaka bi yana, bahsettiğin konuyu bilmiyorum, sana neler yazdılar bilmiyorum, konu dışı gerçekçi bi ortam bence, sen kararını vermişsin o zaman bize bye demek düşer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
negatiflik kısmına katılıyorum ama neden gidiyosun ki kal bişi olmaz :(
-
Hocam abone kasabilirsin ancak youtube'da içerik üretmek kolay değil özellikle büyüdükten sonra tonla saçma şeyle boğuşmaya başlayacaksın.
Büyük kanallara genelde telif saldırısı yapılarak fidye istenebiliyor.
Uluslararası dava yiyebiliyorsun evet gerçekten var bu telif çiğnersen.
Kanal büyüdükçe bunları görmeye başlayacaksın. Ek olarak youtube 2016-2012 dönemlerinde ki gibi değil o zamanlar kazançlar fazlaydı niş kanal açmak kolaydı.
Bir yerden sonra kanalına bot saldırısı yapılır ve sonunda büyümen durabilir.
Bu senin kararın tabii ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kural 1: başkalarının fikirleri çöptür
asla unutma
-
yalan gonuşma çıkar göster
-
Ben birine fikirlerimi söylersem bana yaparsın derse motive olurum. Eğer yapamazsın derse "yapayımda gör" diyerek yine motive olurum. Hayat boyunca size bir şeyler söyleyenler olacak. Önemli olan sizin ne yaptığınız.
-
Kanalın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kötümser olmayı gerçekçi olmak sanıyorsunuz. Bir şeyi bir kişi yaptıysa ben de yapabilirim diyen birisi hem iyimserdir hem de gerçekçidir. Ya da bir sorunla karşılaştığında elbet bir çözümü vardır diyen birisi hem iyimser hem de gerçekçidir. Size göre iyimser olmak kendini kandırmak, kötümser olmak gerçekçi olmak oluyor :)
-
Okuduğumuz ve izlediğimiz şeylerden farkında olmadan çok fazla etkileniyoruz hocam. Beyne ne girerse o çıkar. Buradan da pek iyi şeylere maruz kaldığımı düşünmüyorum :)
-
-
Buradakilere ben neler anlatmaya çalıştım bilsen anca 2 3 kişi çıktı ciddiye alan
Burada ne motivasyon arayacaksın nede bilgi paylaşımı burada insanlar kendini köpek yerine koyarak saygı duyulmayı bekliyor en çok kendini yerin dibine sokan forumda yükselir tarzı bir hiyerarşi var galiba
Pek takılacak bir yer değil burası çoğunluk gibi yap yorum yazma mesaj oku geç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sıcak hava herkesi sinirli yapmış anlaşılan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bırakın bizden uzak olsun nereye giderse gitsin hocam. kendisine youtube hakkında bi soru sordum (kendi kanalıyla ilgili değil abone bulmaya dair genel bi soru) engellemiş. Bu tip benmerkezci insanlar bal yapmayan arıdır egoistliğinden önce çevresine zarar verir sonra kendini tüketip azalarak biter
Bu konuyu onay almak aidiyet ihtiyacını gidermek için açmış gösteriş düşkünü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen Gunter -- 11 Ağustos 2025; 0:12:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi sahte hocam fotoğrafı Google'dan almıştır. Muhtemelen insanları şu kadar abone topladım diyerek özel mesaja yönlendirip hayal satıyordur. İşi nasıl yaptığını söyleme karşılığında para talep ediyordur.
Herkes altın ararken kürek satanlar zengin olur diye söz var. Yani aslında bulduğu bir şey yok yani altın yok lakin varmış gibi yapıp bunun yolunu (küreği) pazarlıyor. Başka konuya 10 bin abone topladım 20 bin abone topladım diye aşama aşama yazmış hepsi kandırmacadan ibaret
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum bu ego fazla değil mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X