Şimdi Ara

Son Kez Bana Yardımcı Olun Beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler biliyosunuzdur zaten mezundayım netlerim istediğim gibi geliyodu bir aydır 100 70 civarlarındayım . Apotemi matlar 32 31 31 33 32 geldi istediğim noktaya çok yakınım. Ama sorunum şu okadar bunaldım okadar sıkıldımki bir deneme çözüp mat veya tyt bütün gün yatıyorum kendimi toparlarlaysmıyorum bütün emeğimi kenara bırakıp kafama sıkıyo gibi hissediyorum . Kendimi toplayamıyorum bana yardımcı olurmusunuz çalışamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bitiğim 12 ysen hani bi nebze ama inanılmaz bunaldım bitmesini istiyorum artık bunun . Boğulmuş gibiyim çıkamıyorum boş boş zaman geöiriyorym . Emeğimi silmek istemiyorum hocam usandım ama ne garip çıkış yoluda bulamıyorum kısır döngüde süzülüyorum gibi bir mentalim var

• az kaldı tekrar et yeter be kardeşim bir şey kalmadı zaten 1 saat fen 1 saat matematik bak sonra yat en azından 25 gün taze bilgiyle girersin sınava eksiğin yok zaten sonra hedeflerindesin asıl ben napayım eksiğim çok güvenim yok ayt'den kaç yaparım zaten piyasadaki denemelerden kestiremiyorum halim berbat

• Bende de durumlar aynı. Denemenin kapağını açtıktan sonra fırlatıp atasım geliyor. Ama bi yandan düşünüyorum her gün 1 tyt 1 ayt gidiyorum ekstra ne yapabilirim diye yapsam ne kadar faydası olur bana mesela günde 2 tyt çözsem ne değişicek bence hiçbir şey değişmez gibi ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 gün mola vermek bazı insanlarda işe yarayabiliyor. Onun dışında cem yılmaz filan izleyin belki neşelendirir. Ama onun dışında size tavisye verecek tecrübem yok maalesef. Hayallerinizin ufak bir bunalım yüzünden avucunuzun içinden kaymasına izin vermeyin demekten başka bişey diyemem
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.