Şimdi Ara

SON KEZ BAKMAYANLAR İÇİN!! BMW 2.20i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • photoshop falan deyip canımı sıkmayın yüzyılın spy lığını yapıyoruz şu anda...

UP!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMID -- 30 Kasım 2005, 16:05:51 >

• 1 den sonra ilaç gibi
  • Resimdeki otonun Germany fiyatı taş çatlasa 14.000 EUro civarinda beklenirken ülkemize ihtalatı başlayınca alt sınıf oto aniden üst segmente zıplar..En az 45.000 EURO fiyata vatandaşımız da alır..Ne deyim..Belki bir gün avrupalı vatandaş statüsüyle gerçek değerinden "vergisiz" otoya bineriz aziz dostum IMID...
  • cook sık duruyo
  • hoş ve ilgi çekici...
  • Allahy sahibine bağışlasın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: IMID

photoshop falan deyip canımı sıkmayın yüzyılın spy lığını yapıyoruz şu anda...

harıka gorunuyor ,spor ve cok şık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BMW kötü yolda bence

Ben hiç sevmedim yoksa hep aklımız e46 kasalardamı kalıcak

7 Serisi güzle oldu 5 te süper ama bence 3-2-1 kötü olsudu sıkı makyaj lazım

aslında arabalrı görmüyoruz gözümüz alışık değil belki onadandır ama ben sevmedim
  • Gerçek 2 serisi çok daha şık olacak. Compact'ın müşteri kitlesini cezbedecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irvine -- 29 Kasım 2005, 4:17:55 >
  • Super ya bi tanede ben alırım umarım
  • 1 serisinin önü 6 serisinin arkasını şöleee kardıkmı ortaya 2 serisi çıkar ahhh işte
  • benim hoşuma gitmedi..

bmw alırsam tek alcağım model e46..başka model tanımıyorum ben bmw de..

*paylaşımın için tşk.ler
  • mercedesin yeni serisi çıkmıştı ona benziyor sanki arka tarafın tasarımı.
  • +1 bide komik ama ben arkasını mazda 121 e benzettim yapı olarak

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

1 serisinin önü 6 serisinin arkasını şöleee kardıkmı ortaya 2 serisi çıkar ahhh işte
  • Eskiden BMW'nin dizaynına bayılırdım. Şimdi öyle mi? Bence de pek güzel değil. BMW bundan çok daha iyisini yapabilir ve yapmalı.
  • e46 ve e46 kasa ci ler. Bmw nin efsanevi modelleri olarak kalıcağa benziyor. Daha iyisinide yaparsa biz göremeyiz belki...
  • Olmamış yaw. Ne öyle yavru balina gibi.
    BMW artık olmuyor yapamıyor gibi geliyor bana zaten 3 seriside eskisinden çok çok kötü olmuştu Buda olmamış hiç. BMW vahşiliği erkekliği simgeleyen bir arabaydı eskiden.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

benim hoşuma gitmedi..

bmw alırsam tek alcağım model e46..başka model tanımıyorum ben bmw de..

*paylaşımın için tşk.ler

quote:

Orjinalden alıntı: andydark

e46 ve e46 kasa ci ler. Bmw nin efsanevi modelleri olarak kalıcağa benziyor. Daha iyisinide yaparsa biz göremeyiz belki...

E46

• İnanılmaz bir araba olmuş cidden şiir gibi derler yaa öyle işte bu arabada sanki yerinde durmayıp akacakmış gibi başka diyarlara....Araba çok şık,asil ve inanılmaz çekici duruyor(baktıkça bakası geliyor insanın ayrıca). Arabaya baktığımızda 3 serisinin önü ve 6 serisinin arkasının karışımı birşey olmuş ki olması yani yapılması gerekenler yapılmış,yeni 3 serisinin arkası hiç hoş değildi zaten böylece bu araba,bu seri sayesinde doğru yolu bulup güzel bir işe imza atmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: filarmoni

İnanılmaz bir araba olmuş cidden şiir gibi derler yaa öyle işte bu arabada sanki yerinde durmayıp akacakmış gibi başka diyarlara....Araba çok şık,asil ve inanılmaz çekici duruyor(baktıkça bakası geliyor insanın ayrıca). Arabaya baktığımızda 3 serisinin önü ve 6 serisinin arkasının karışımı birşey olmuş ki olması yani yapılması gerekenler yapılmış,yeni 3 serisinin arkası hiç hoş değildi zaten böylece bu araba,bu seri sayesinde doğru yolu bulup güzel bir işe imza atmışlar

Ama BMW diyince insanın aklına böle bi araba gelmiyor ...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.