Şimdi Ara

Son katta oturanlar? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
35.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • trtuncay kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam hayırlı olsun.

    Çatıda bir problem olursa tüm kat malikleri sorumludur, ortak karşılanır.

    diğer dediğiniz hususta yasal olarak koymamanız gerekir sonuçta apartmanın ortak alanı. fakat karşı komşu ile beraber koyacaksanız, sizden başkası görmeyecek ve asansör bakımına engel teşkil etmeyecekse sıkıntı olacağını sanmıyorum..
  • tomofil tutkunu kullanıcısına yanıt
    cevabınız için çok teşekkür ederim. Saygılarımla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tomofil tutkunu

    Hocam şöyle söyliyim size, 4 aylık bebeğimiz var tüm odalar (140m2) ve petekler açık 23,5 derecede sabit evin içi, yoğuşmalı olmayan kombimizle çok soğuk geçen 10aralık-10ocak arasında 420tl gaz ödedik. Sıcak suyu da çok kullanan bir aileyiz.

    Alt kattakiler hep evde olsa 350'ye çıkardık sanırım işin içinden

    Alt kattaki vatandaş 1 hafta evde 2 hafta yok :) o yokken tüketim artıyor. yerler baya soğuk oluyor. ama bunun son kat oluşu ile alakası yok.

    üst katın dezavantajını görmedim, aksine yukarıdan gelen ses yok, silkelenen birşey yok. memnun kaldık yani.

    Hocam konu hortlatmak gibi olmasın ama bende bu 10 gün içinde taşınıp taşınmama kararı vereceğim duruma göre. Şimdi ben kiracıyım güneydoğu da görev yapıyorum ve 2 yıl daha buradayım. Şuan ki eve 800 tl kira veriyorum ve (bu eve taşınalı 2 ay oldu henüz)güvenlikli bir site içinde. Full daire olmasına rağmen evde sadece 2 petek açık ve kombi 45 derece sabit olmasına rağmen 250 tl doğalgaz faturası geldi. Şimdi bir arkadaş 500 tl kiralı bir ev buldu oda yeni bina yalıtımlı çatısı yok ve daire 5. kat yani en üst kat. Sence ve sizce evi tekrar taşımalımıyım ? Asıl mesele doğalgaz faturası çok kabarık gelir mi ?

    Not: Anlamadığım nokta arkadaşımın evinde de 2 petek açık ev sürekli 45 de ama ona fatura 170 tl geliyor. Sebebini bir türlü bulamadım... İkimizin binası da 3 yaşında yalıtımda var.




  • en üstün bir altı her zaman iyidir
    üst katı ısıtmak ölüm
  • En Üst katın gözünü seveyim...google a üst kat gürültü yazın,anlarsınız. Şimdiye kadar 6 değişik evde yaşadım 4 tanesi ara kattı ve istisnasız hepsinde üst katta gürültü yapan komşular vardı.Bi keresinde bacanağın ara kat evine gittim,benimkine şükrettim nasıl ses nasıl pat pat anlatamam...Diğer yaşadığım 2 en üst kat evde ise gayet rahattım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende son katta oturuyorum. 5. kat ve çok memnunum. Apartmanın çatı yalıtımı olması lazım yoksa zorluk çekebilirsiniz soğuk olur. Yalıtım olduğu için biz zorluk çekmiyoruz üstelik başka semtler soğukken bizim ev ılıktır, güneş aldığı için belkide.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oasisinet

    En Üst katın gözünü seveyim...google a üst kat gürültü yazın,anlarsınız. Şimdiye kadar 6 değişik evde yaşadım 4 tanesi ara kattı ve istisnasız hepsinde üst katta gürültü yapan komşular vardı.Bi keresinde bacanağın ara kat evine gittim,benimkine şükrettim nasıl ses nasıl pat pat anlatamam...Diğer yaşadığım 2 en üst kat evde ise gayet rahattım.

    Aha yemin ederim aynı durumu ben de yaşıyorum. 2.kattayım üst komşudan evimde huzurlu vakit geçemiyorum. Ablamın evide aynı şekilde. En yakın zamanda en üst kata taşınacağım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.