Şimdi Ara

Son hafta yoklama alınmıyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır çözemedim şu işi son hafta pazartesi salı yoklama alınıyormuş son 3 gün alınmıyormuş galiba doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickman -- 12 Ocak 2012; 14:13:29 >

• meslek liselerinde salıya kadar alıyolar. anadoluda perşembe bile alıyolar bildigim kadaryla
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Reaky

meslek liselerinde salıya kadar alıyolar. anadoluda perşembe bile alıyolar bildigim kadaryla

Meslek liseli olmanın faydaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damn It!

quote:

meslek liselerinde salıya kadar alıyolar. anadoluda perşembe bile alıyolar bildigim kadaryla

Mezun olup sınav sonucunu öğrenince görürsün sen faydayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düz liselerde yoklama bile yok
  • quote:

quote:

yemişler seni bizde haftaya gelmeyin diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalFortress

quote:

quote:

Anadolu öğrencisi ek puan mi alıyor. Anadolu harita bölümü okuyorum normal anadolu + meslek ayrıca istediğim her yeri tercih edebilir, lise bitince kpss ile iş bulabilir, üni okuyup mühendis olabilirim. Bölümüm ve sınıfım meslek lisesi seviyesinin üstünde anadolu ile yarışıyoruz bil diye söylüyorum anadolu öğrencisi bizim altımızda kalır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1AY SONRA SINAV VAR VE BEN YOKUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eokul 1 hafta onceden kapatıyo sistemi alsalar bile işlemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poset cay

eokul 1 hafta onceden kapatıyo sistemi alsalar bile işlemez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalFortress

quote:

quote:

Anadolu öğrencisi ek puan mi alıyor. Anadolu harita bölümü okuyorum normal anadolu + meslek ayrıca istediğim her yeri tercih edebilir, lise bitince kpss ile iş bulabilir, üni okuyup mühendis olabilirim. Bölümüm ve sınıfım meslek lisesi seviyesinin üstünde anadolu ile yarışıyoruz bil diye söylüyorum anadolu öğrencisi bizim altımızda kalır.

Bende teknik lise mezunuyum. Türkiye'nin en iyi meslek liselerinden birisidir. Avrupa kalite ödülü de almıştır. Hocalar da iyidir. Fakat meslek lisesi öğrencisinde alışıla gelmiş bir rahatlık vardır. Tabiki inşaAllah istediğin yerde olursun. Ben bununla ilgili kötü bir dilekte bulunmadım. Kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ama mezun olup zamanla, myo'ya gittiğinde (gidersen) iki senelik dediğin zaman sana afedersin mal gözüyle bakmaları bir zaman sonra pişman olup keşke adam gibi çalışıp anadolu lisesine gitseydim. Keşke rahat değil de zorlansaydım, yorulsaydım, sıkılsaydım ama yine de adam gibi okusaydım diyebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.