Şimdi Ara

Son günlerde klavye delikanlısı çogaldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son günlerde klavye delikanlısı çogaldı. Sanallıgın duvarını kullanarak agzına geleni söylüyör, aklına geleni yapıyor. Bütün bunları yaparken yarattıgı sahte sanal kişiligin arkadasında, bulunma kaygısı olmadan, ahkam kesiyor.

Gelelim 2 meseleden birincisine. Geçenlerde bir kız arkadaşımı, bu klavye delikanlılarından biri msn den eklemiş. Seni tanıyorum, baba adın meslegin, oturdugun yer, okulun vs. gibi bilgileri saymaya başlamış. Sonunda da merak etme senden birşey istemiyorum, istememde gibi laflar etmiş. Arkadalım zaten o konuşmanın üzerine engellemiş ve birdaha da konuşmamış.

2. olay ise bir erkek arkadaşımın başına geldi. Birisi E-mail yoluyla sürekli tehtid ediyor, sadece onu degil ev arkadaşlarına da aynı şekilde sözler söylüyor.

Bu iki arkadaşımda, bunlar hakkında nasıl bilgi bulurum, isim yada benzeri şeylere nasıl ulaşabilirim diye bana soruyor.Şimdi şunu söyleyeceksiniz, "Savcılıga gitsinler, şikayet etsinler". Ancak herşey bukadar kolay yürümüyor. Bürokrasi ve zaman harcama, ayrıca ugraştıgına degip-degmeme, tüm bunlar savcılık yoluyla ugraşmaktan caydırıyor. Örnegin; Belki kız arkadaşımı rahatsız eden 15 yaşında bir çocuk ve bu bilgilere çesitli kaynakları kullanarak ulaşmış.
    İşte bu yüzden bu kişileri kendi imkanlarımla nasıl bulurum. Sadece isim yada ona benzer seyler yeterli. Zaten çevresinden biriyse tanıyordur. Degilse ugraşmaya degmeyecektir, birileri dalga geçiyordur diye düşünüyorum.

Not: Bu tip basit olaylar benimde başıma geldi. Aşagıdaki msn adresime ben bugüne kadar listemdeki 80 kişinin 3-5 kişisi hariç kimseyi eklemedim. Ama nedense beni ekleyenler bana "sen kimsin beni neden ekledin", diyip küfür ediyor, tabi bende ugraşmadan siliyorum ama acaba bu arkadaş karşımda olsa aynı şekilde konuşabilecekmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 21 Nisan 2006; 20:02:42 >

• Tehdit Mailini Alırsak Biraz Olsada Susturabilirdik Ama Bence Onlara Benzeme Savcılığa Git
    quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

Son günlerde klavye delikanlısı çogaldı. Sanallıgın duvarını kullanarak agzına geleni söylüyör, aklına geleni yapıyor. Bütün bunları yaparken yarattıgı sahte sanal kişiligin arkadasında, bulunma kaygısı olmadan, ahkam kesiyor.

Gelelim 2 meseleden birincisine. Geçenlerde bir kız arkadaşımı, bu klavye delikanlılarından biri msn den eklemiş. Seni tanıyorum, baba adın meslegin, oturdugun yer, okulun vs. gibi bilgileri saymaya başlamış. Sonunda da merak etme senden birşey istemiyorum, istememde gibi laflar etmiş. Arkadalım zaten o konuşmanın üzerine engellemiş ve birdaha da konuşmamış.

2. olay ise bir erkek arkadaşımın başına geldi. Birisi E-mail yoluyla sürekli tehtid ediyor, sadece onu degil ev arkadaşlarına da aynı şekilde sözler söylüyor.

Bu iki arkadaşımda, bunlar hakkında nasıl bilgi bulurum, isim yada benzeri şeylere nasıl ulaşabilirim diye bana soruyor.Şimdi şunu söyleyeceksiniz, "Savcılıga gitsinler, şikayet etsinler". Ancak herşey bukadar kolay yürümüyor. Bürokrasi ve zaman harcama, ayrıca ugraştıgına degip-degmeme, tüm bunları düşününce savcılık yoluyla ugraşmaktan caydırıyor. Örnegin; Belki kız arkadaşımı rahatsız eden 15 yaşında bir çocuk ve bu bilgilere çesitli kaynakları kullanarak ulaşmış.
    İşte bu yüzden bu kişileri kendi imkanlarımla nasıl bulurum. Sadece isim yada ona benzer seyler yeterli. Zaten çevresinden biriyse tanıyordur. Degilse ugraşmaya degmeyecektir, birileri dalga geçiyordur diye düşünüyorum.

Not: Bu tip basit olaylar benimde başıma geldi. Aşagıdaki msn adresime ben bugüne kadar 3-5 kişi hariç kimseyi eklemedim. Ama nedense beni ekleyenler bana "sen kimsin beni neden ekledin", diyip küfür ediyor, tabi bende ugraşmadan siliyorum ama acaba bu arkadaş karşımda olsa aynı şekilde konuşabilecekmi.

• internet polisine şikayet et.5dk.da bulurlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

internet polisine şikayet et.5dk.da bulurlar.

şikayet et butonundan mı

öyle bişey mi var hakkaten? nerden şikayet ediliyo??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader85 -- 21 Nisan 2006; 20:45:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

internet polisine şikayet et.5dk.da bulurlar.

ciddi mi bu ben hiç duymadım.nasıl çalışıyor nereden ulaşabiliriz?
  • Bana da iki sefer oldu özellikle şu msn tehlikeli sular gibi. Nereden buluyorlarsa ekliyor sonra para koparmaya çalışıyorlar. Bir tane eposta adresimi kilitlediler. Sanal üçkağıtçı çok. Dikkatli olmalı. Şifrelerinizi bayağı uzun tutun ve hatırla seçeneğini seçmeyin kopyala yapıştır ile girerseniz en güzeli.
  • ARkadaşım bence kız arkadaşını ekleyen kişi tanıdık. Genelde bizde geyik olsun diye kız arkadaşlarımıza samimi arkadaşlarıma bile böyle şakarlar yapıyorduk.
    2. Olayın aslındada arkadaşına gıcık olan biri vardır.

Şahsen ben hiç bir bilgimi doğru vermem nereden bulsun ki. Aam öz geçmişini yazdıysa bir yerlere tabiki bulurlar ceza yönünden bir yaptırım olduğunu sanmıyroum. Ki bulamazlar. Ama en sinir olduğum şey mail hacklemek . Bİr kere başıma geldi sonra geri aldım Kimsenin mailini hacklemeyin arkadaşlar elinize ne geçicek. Yok ben hack işleirni seviyom diyorsan bizim gibi yasa dışı örgüt sitelerine saldır en azından bir işe yaramış olursunuz . Kimse üstüne alınmasın yapanlara diyom hee

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dedigim gibi polis savcılık soylemesi kolay ugrasması zor. ben fazla takmıyorumda bana gelenleri, arkadaslarım biraz korkuyor kafasını mesgul ediyor.

Hack olayı ise bambaka zaten. eline gecince iki program hemen baslıyor onu bunu hacklemeye, ne zevk alıyorsa. Kişilik bozuklugu göstergesi zaten.
  • Bu ve buna benzer sebeplerden pc cahili kız arkadaş arıyorum.
  • Evet doğru söylüyorsunuz.Geçen adamın biri beni eklemiş ben Polat Alemdar seni gebertecem diyor.Deli saçması işte, bende biraz güldükten sonra engelledim.Bazısı da ekliyor ve neden, nerden eklediğini söylememekte ısrar ediyor, bak söyle engellerim diyincede küfretmeye başlıyorlar.İnternette baya bi karaktersiz adam var maalesef.
  • msn de ip alma proğramları var eğer sabit bir ip kullanıyorsa telekomun özel bir bayisinden kim olduğunu öğrenebilirsin hatta çok ısrar edersen adresini bile alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kılıç_ -- 21 Nisan 2006; 23:11:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Bu ve buna benzer sebeplerden pc cahili kız arkadaş arıyorum.

bulursan banada haber ver
  • Cem abi bende İzmir deyim biliyorsun birşey olursa alo de ekibi toplar geliriz baskına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 21 Nisan 2006; 23:26:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Cem abi bende İzmir deyim biliyorsun birşey olursa alo de ekibi toplar geliriz baskına

adamı bulsak biz baskın yapacaz,ama mesele bulmakta.
  • Benim de emailime iki üç haftadır biri dadandı sürekli spam yolluyor, Allah'tan sistem ayıklıyor onun maillerini... Ama abartı artık yani yarım saatte bir mail atıyor.
  • Arkadaşlar kimse gizli değil. Sonuçta bu internet denen zıkkım ile bi yerlere bi şekilde kablo ile bağlısınız. Siz bulamıyormusunuz. Bi dilekçeye bakar. Verin savcılığa olsun bitsin. Yedi ceddini bulurlar valla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mandriva

Arkadaşlar kimse gizli değil. Sonuçta bu internet denen zıkkım ile bi yerlere bi şekilde kablo ile bağlısınız. Siz bulamıyormusunuz. Bi dilekçeye bakar. Verin savcılığa olsun bitsin. Yedi ceddini bulurlar valla.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.