Şimdi Ara

SON DAKİKA: West Ham'dan Gökhan Töre'ye teklif (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gökhan töre 10 milyon euro'dan fazla etmez beyler abartmayın,kendisi bu sene bjk'nin ilk 11 oyuncusu bile değil,olcay ve 32 yaşındaki quaresma'ya yerini kaptırdı,taraftar gitsin kerim yerini doldurur diyorsa gökhan'ın dönüp kendine bakması gerekiyor

    gökhan töre mental olarak sıkıntılı bir futbolcu,milli takımda oyuna girdiğinde yaptığı hareketi hatırlayın,ayrıca beşiktaş dışında kariyerine bakınca çok riskli bir oyuncu yani beşiktaş'a geldiğinde golü yoktu,bu adama avrupa kulüpleri 10 milyon'dan fazla vermez,o 10 milyonu da bilic sayesinde veriyorlardır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan gibi oyuncuyu Avrupa'da herhangi bir kulüpten almak istesen sana 15 milyon euro'dan kapıyı açarlar. Bu fiyat ya da biraz daha üstüne gidebilir. Ama 25-30 milyon eurolar hayal tabii.
  • Şuanda Avrupa'dan Töre gibi bir kanat oyuncusu almaya kalksan en az 18 - 20 milyon euro gibi bir fiyat çekerler. Adamlar küfür eder gibi 10 milyon teklif ediyorlar birde. Başkanın direk kapıyı göstermesi lazım. Töre nin şu formsuz hali bile 15 eder. Formda bir töre 20 milyona okutulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 yaşındaki Demba Ba'yı 13'e sattık. 23 yaşındaki Töre'yi 10-15'e verelim diyen var şaka gibi. Satıcıysan fiyatı tavandan açacaksın 30 m diyeceksin EPL'de para bol. West Ham biraz çıkacak sen biraz ineceksin, belki o sırada diğer kulüpler West Ham'ın üzerinde fiyat verecek pazarlığı kızıştıracaksın. Töre'ye direkt 10-15 dersen 8'e gider elindeki kazı kaçırırsın. 30 diyip 23-25-26 ya vereceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tadeon


    quote:

    Orijinalden alıntı: D.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tadeon

    quote:

    Orijinalden alıntı: saimertug

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tadeon

    Westham'ın son 2 yılda 10 m euro ve üstü para verdiği oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. O yüzden 10 milyon Westham için gayet normal bi rakam ama Töre için az.

    28 yaşındaki Payet'e 15 milyon verdiler.

    Bende onu diyorum Töre'nin değeri 10 milyondan çok çok daha fazla ama adamlar cimri ayrıca Payet'i Fransa'dan aldılar aradaki fark bu yüzden.
    Malesef yabancılar transfer piyasasında Türk kulüplerine kazıklanacak kulüp olarak baktıkları için fazla para vermek istemiyolar misal zamanında Atletico 24'ündeki Arda'ya bile 13 M euro vermişti halbuki Arda o zamanlar minimum 25 Milyon ederdi.


    Arda o zamanlar minimum 25m mi ederdi

    Adam şuan dünyanın en üst düzey taktik takımında oynuyor, futbolun zirvesinde çıkabileceği başka bi nokta yok. Orta sahanın 3 noktasında da oynayabiliyor ve çift ayaklı. Ayrıca Atleticonun 10 numarası oldu, bizden gittiği sene Galatasaray tarihinin en kötü sezonlarından birisini yaşıyordu o yüzden bu kadar ucuza gitti herhangi bi Avrupa kulübünde olsaydı minimum 25 milyon ederdi. Ayrıca Barcelona adamı 35 milyon euroya aldı.

    Arda Turan=Overrated...Mathieu de Barcelona da oynuyor bu onu iyi oyuncu mu yapar ? Arda Turan'ın asıl yeri sol kanat ama merkez ve sağ kanatta da oynayabiliyor.Bu bölgede oynayan oyuncunun skora etki etmesi lazım.Arda geçen sezon ligde 32 maçta 2 gol 4 asist yapmış.Bütün kupalara baktığımız zaman ise 46 maçta 3 gol 6 asist yapmış.Bu sadece geçen sezon değil diğer sezonlarda da böyle.Bunlar rezalet istatistikler.Bunu sadece ben söylemiyorum Simeone de daha fazla skora etki etmesi gerektiğini söylemişti.Arda'nın gol-asist katkısı ortada bana göre topu saklamak dışında hiçbir özelliği 10 üstünden 7-8 değil.Arda Turan'ın maximum edeceği fiyat 20-25 milyon eurodur fakat şu anda piyasa balon gibi şişirildiği için oyunculara ederinden fazla paralar ödeniyor.

    Arda Atletico'ya gitmeden önce Galatasaray'da 190 maçta 44 gol 76 asist istatistiğini yakalamıştı. Hemde bunu Galatasaray'ın en kötü zamanlarından birisinde yapmıştı takımı tek başına sırtladı, milli takım ve Uefa'da da iyi bir performans göstermişti. Euro 2008'deki 2.lük başarısının ana mimarlarından birisiydi. Galatasaray'daki son 4 senesinde çokça kulüp ve Avrupa basını tarafından takip edildi. Böyle bi oyuncu Galatasaray yerine Porto, Benfica yada Ajax'dan çıksa çok uçuk ücrete satılırdı.




  • 10M u öpüp de başınıza koyacağınıza...
  • euro 20 16 da gerçekten iyi bir performans sergilerse çok iyi paralara gider ama orada kötü performans gösterse bile piyasasının aşağısına gitmez yine en köti 6,7m euro eder.
  • Oha çok fazla.Max 5 veririm kargo senden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noxiousu kullanıcısına yanıt
    10 milyon euro ise hemen satsınlar

    10 miyon euro az para değil
  • high speed dirt kullanıcısına yanıt
    30 milyon euroya marsta satarsın gökhan töre hangi ligde hangi büyük takımda oynamış 10 milyon euroya satsak 2 yıl sonra 2,5 milyon euroya alırsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yenerbalcı

    30 milyon euroya marsta satarsın gökhan töre hangi ligde hangi büyük takımda oynamış 10 milyon euroya satsak 2 yıl sonra 2,5 milyon euroya alırsın

    Pafta oynayan stoper Atınç'ı 6 m a sattık, Ralf sudan ucuza aldık diye göbek atıyor. Sen satamazsın zaten, satarsam ben satarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Birincisi devre arasında hiçbir kulüp önemli bir oyuncusunu satmaz.İkincisi Gökhan Töre'nin ederi 10 milyon değil 15 milyon euro'dur abartmaya da gerek yok ne az ne fazla.Bencede Gökhan Töre'nin satılması gerekiyor hele ki İngiltere liginde disiplini yakalarsa milli takım içinde çok önemli bir oyuncu olur müthiş bir kanat oyuncusu çünkü.
  • Töre'nin ederi 15 milyon euro'dur açık ve net 1 sene parlayan adamlara 20-30 milyon pound'u sayan takımlarla dolu epl. İşine gelmeyen almaz biz de turşusuna kurarız Şimdi Leicester'ı sırtladı diye sene sonu Mahrez ve Vardy'e kapıyı 20'den açacak Leicester. Ve o parayı verecek bir dünya takım çıkacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Papa Het

    Töre'nin ederi 15 milyon euro'dur açık ve net 1 sene parlayan adamlara 20-30 milyon pound'u sayan takımlarla dolu epl. İşine gelmeyen almaz biz de turşusuna kurarız Şimdi Leicester'ı sırtladı diye sene sonu Mahrez ve Vardy'e kapıyı 20'den açacak Leicester. Ve o parayı verecek bir dünya takım çıkacak.

    Mahrez super oyuncu. Vardy ye kimse para vermez ama mahrez sene sonu patlar net.

    Bu arada GOkhan Tore nin piyasası avrupada var. surekli takip edilen bir oyuncu. Değeri de şu anda 15 m dir. Bu neden diğer takımların küçük taraftarlarını rahatsız ediyor anlamıyorum. Bakın c sene sonu Kupadan sonra nasıl satıyoruz gokhanı

    Sonra yine gelir bik bik konuşursunuz.




  • Hemen satılsın yerine adam alınır kerim var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer oyunculara baktığınızda az çok ne kadar edeceğini kestirebilirsiniz;

    Florian Thauvin: Marsilya -- Newcastle 18.5m EUR
    Juan Iturbe: Verona -- Roma 25mEUR
    Lazar Markovic: Benfica -- Liverpool 25m EUR
    Domenico Berardi: Juventus -- Sassuolo 10m EUR
    Bernardo Silva: Benfica -- Monaco 17m EUR

    Bu açıdan bakarsak normalde 17-18 edebilir, Türkiye dezevantajını da düşünürsek min 13-14m EUR eder.
  • iyi cocuk İ kullanıcısına yanıt
    nani gökhan ın yaşındayken 25m EUR ya gitti zaten.

    gökhanı alan 3-4 sene yararlanıp yine satabilir.
  • Burak Yılmaz'a hak yiyen bir kişi olması sebepli ona sarfettiğim herkesin bildiği bir kelime bazı kişilerin zoruna gitmiş.. İstediğiniz kadar kabul etmeyin o sıfat onun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AXAPTA

    Burak Yılmaz'a hak yiyen bir kişi olması sebepli ona sarfettiğim herkesin bildiği bir kelime bazı kişilerin zoruna gitmiş.. İstediğiniz kadar kabul etmeyin o sıfat onun..

    Senin stoperinin bilinçsiz markajını adam fırsata çevirdi istediğin sıfatı yakıştırabilirsin. Elin Ronaldo'su, Messi'si atıp CL'de penaltı kazanınca bişe yok Burak atınca auuuvv.
  • Baska kulbe 10 milyona satilacaksa, West Ham ve Bilic'e 20 milyon kusura bakmasinlar.

    Gunahinin kefaretini odesin sosyalist-gitarist Bilic...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.