Şimdi Ara

Son Dakika | Hamza Hamzaoğlu ile 3 yıllık anlaşma yapıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray, teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile 3 yıılık yeni anlaşma konusunda anlaşmaya vardı

• Umut bulut bunu beğendi.
  • en azından gideceği zaman 3 milyon euro tazminat almaz adam gibi yapamadım der gider.
  • Sacmaligin daniskasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CL de ve daha derin daha güçlü bir kadroyla neler yapabilir ciddi anlamda soru işareti var, şampiyonluğa rağmen o beklenen güveni veremedi bana göre. Ama kalkıp şu takımı sonradan gelip şampiyon yaptıktan sonra eyvallah deyip yollamak olmazdı.
  • İnşallah cl de yüzümüzü kara çıkartmassın hocam güveniyoruz sana
  • Hayırlı olsun. Umarım önümüzdeki sezonda ve Avrupa da başarılı bir sezon geçiririz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıllık sözleşme daha mantıklı olurdu futbolcu değil ki bonservisini satalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

CL de ve daha derin daha güçlü bir kadroyla neler yapabilir ciddi anlamda soru işareti var, şampiyonluğa rağmen o beklenen güveni veremedi bana göre. Ama kalkıp şu takımı sonradan gelip şampiyon yaptıktan sonra eyvallah deyip yollamak olmazdı.

Herkesi düşündüren nokta bu hocam, bu sene oynanan futbol şampiyonluğa rağmen tatmin edici değildi...
    Diğer yandan Hamza hocaya hak vermek gerek, kendi kurmadığı ve transfersiz geçirdiği devre arasına rağmen sonuca ulaşmayı bildi.

Önümüzdeki sene oynanan futbol Hamza hoca için daha belirleyici olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

Sacmaligin daniskasi

Saçma olan neymiş açıklasaydın bir zahmet. Gerçi saçma nedenler uydurup saçmalayacaktın ya neyse.

• Seneye şampiyon olamazsak hemen şutlamazlar umarım. Şans verilmeli bu adama.

• şaşırılacak bir şey yok zaten haketmişti yeni sözleşmeyi.

• Ne kadar pek begenmesem de bence de bir sansi hak etti bu adam. Bize de destek olmak duser her zamanki gibi. Hayirli olsun Hamza Hocam

• Bu sene 2 kupa alarak iyi bir kredi elde etti Hamza Hoca. Önümüzdeki sene şampiyon olamasakta kalmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi kurmadığı takım geyiklerine de hasta oluyorum. sanırsın sokağa çıkmışlar bulduğunu getirmişler. teknik direktörsen eldekini kullanmayı bileceksin, vay ben kurmadım yok öyle yok böyle demek basiretsizlik olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

kendi kurmadığı takım geyiklerine de hasta oluyorum. sanırsın sokağa çıkmışlar bulduğunu getirmişler. teknik direktörsen eldekini kullanmayı bileceksin, vay ben kurmadım yok öyle yok böyle demek basiretsizlik olur.

ama mancini kendi kurmadığı takımın başına geldi en az 1 sene daha kalmalı diyenler konuya bekleniyor

• Hayırlı olsun. 3 sene biraz fazla olmamış mı arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Umarım başarılı olur tabi. Umut vaadeden bir TD.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

Hayırlı olsun. 3 sene biraz fazla olmamış mı arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Umarım başarılı olur tabi. Umut vaadeden bir TD.

3 yıl çok falan değil. Hocaya "sana güveniyoruz" mesajını vermek lazım. Çok kötü bir tablo olursa kendi bırakır zaten tazminat falan da istemez.

• YENİ FERGUSONUMUZ OLACAK İNŞALLAH YENİ TERİM DİYELİM HAYIRLI OLSUN HOCAM SANA İNANANLAR YİNE SENİNLE GÜLÜCEK.

• Hamza Hoca bana kalırsa ölene kadar bu takımın başında kal ama eğer gerekli bütçeyi bulamayıp 5-6 transfer direk 11 oyuncusu almazsan, para yok diye aldırmazlarsa sene sonu yolcu olursun büyük ihtimal...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.