Şimdi Ara

son cümle kaldı çevrilcek (kısaa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir zamanlar bizim güneş sistemimiz olan yerde sonsuz bir gece hüküm sürecektir
    SONNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SummerGlau -- 15 Nisan 2008; 21:26:46 >

• yukarııııı
  • yukarı
  • As the world continues to revolve around the extending sun for many centuries,a red light will cover this planet with no life.
  • quote:

Orjinalden alıntı: redeha

Dünya genişleyen güneşin etrafında yüzyıllar boyu döndükçe hayat olmayan bu gezegeni kırmızı bir ışık saracaktır. çok acil lazım basitçe zaten lütfen

As the world travels for centuries around the sun which is expanding, a red light will surround this planet which does not have any living creatures on.
  • yukarı sonnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: redeha

Bir zamanlar bizim güneş sistemimiz olan yerde sonsuz bir gece hüküm sürecektir
    SONNN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • upppppppppppp
  • An endless night will reign on a place where ones upon a time called Solar system

Not Birde mesajlarını editleyip durma; ilave yap ta millet çevirileri bir yerinden mi uyduruyor diye baka kalmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X Files -- 15 Nisan 2008; 21:36:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: X Files

An endless night will reign on a place where ones upon a time called Solar system

Not Birde mesajlarını editleyip durma; ilave yap ta millet çevirileri bir yerinden mi uyduruyor diye baka kalmasın...

daha basit anlamadım
  • Anlaman için çeviri yapmadım zaten, ihtiyacın olduğunu düşündüğüm için yaptım. anlasaydın kendin çeviri yapardın sanırım, değil mi ?
  • quote:

Anlaman için çeviri yapmadım zaten, ihtiyacın olduğunu düşündüğüm için yaptım. anlasaydın kendin çeviri yapardın sanırım, değil mi ?

ÖDEV BU hoca sorarsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SummerGlau -- 15 Nisan 2008; 21:40:45 >
  • in the place, where was once our solar system existed ,an endless night will rule.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

in the place, where was once our solar system existed ,an endless night will rule.

saolasın arkadaşım bak bunu anladım
  • quote:

An endless night will reign on a place where ones upon a time called Solar system

hocam ordaki ones değil once
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

quote:

hocam ordaki ones değil once

Hatasız kul olmaz :)
  • I am pencil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.