Şimdi Ara

Son CS:GO güncellemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bu son wildfire güncellemesinden sonra oyuna girdikten birkaç dakika içinde oyundan atıyor.Aynı durumda olan varsa ve çözdüyse yardım edebilir mi?

• brkydzmn kullanıcısına yanıt
    kütüphaneden CS GO ya sağ tıkla, "özellikler" de "yerel dosyalar" ı seç en şağıda "Oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula" de belki güncelleme yaparken bir kaç dosya eksik inmiştir. Dene derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertRammstein

kütüphaneden CS GO ya sağ tıkla, "özellikler" de "yerel dosyalar" ı seç en şağıda "Oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula" de belki güncelleme yaparken bir kaç dosya eksik inmiştir. Dene derim
    Denedim ama malesef yine işe yaramadı :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkydzmn

Denedim ama malesef yine işe yaramadı :/
    Grafik ayarlarından gölge yi orta ya çek düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Popcorn Playa

Grafik ayarlarından gölge yi orta ya çek düzeliyor.

Alıntıları Göster
    shader detayını medium yap
  • aynı hata bende de var steam ile alakalı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: uimblack

aynı hata bende de var steam ile alakalı galiba
    Dostum FPS'nin m'na koydu bu güncelleme ben eskiden high ayarrlarda 130 FPS alırken şimdi low ayarlarda 100FPS alıyorum.Yani anlıcan oyunun grafik kalitesini geliştirdiler ve ayarları low'a çekmeni öneririm ben low'a çektim artık atmıyor oyundan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 16 PRO CLUB (PC ANA KONU)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    gölgeyimi ortaya çekelim shaderımı yoksa ikisinidemi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: uimblack

aynı hata bende de var steam ile alakalı galiba
    sorun amd kart kullananlarda, reddit de yazmıilar, shader ı high ve very high ise oyun çöküyor
    medium ayarlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 18 Şubat 2016; 19:34:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

sorun amd kart kullananlarda, reddit de yazmıilar, shader ı high ve very high ise oyun çöküyor
    medium ayarlayın

Alıntıları Göster
    Vallahi dostum ben hepsini Low'a çektim hiç uğraşamadım ne öyle ya bi ayar yapıyorum 2 dakika sonra oyundan atıyor çek hepsini Low'a hem FPS'n yerine gelsin hem oyununu oyna adam gibi korkma adamları vurabilirsin gene :)) Hatta şöyle bir yazı okumuştum profesyonel oyuncular low ayarlarda oynarlarmış smoke'nin veya molotof'un falan kalitesi düşünce daha iyi görünüyormuş herhalde.

• özellikle birini ortayamı çekmemiz gerekiyor bakımından sordum bende low yapcam zaten hepsini
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm6161

özellikle birini ortayamı çekmemiz gerekiyor bakımından sordum bende low yapcam zaten hepsini

Arkadaşlar Gölge Kalitesini diyor ama sen dediğin gibi low'a çek hepsini uğraşma ya nolacak ha low ha medium fark olmuyor zaten FPS Shooter oyunlarında sadece Low ve High arasında olur olucaksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kar98-k

quote:

özellikle birini ortayamı çekmemiz gerekiyor bakımından sordum bende low yapcam zaten hepsini

Arkadaşlar Gölge Kalitesini diyor ama sen dediğin gibi low'a çek hepsini uğraşma ya nolacak ha low ha medium fark olmuyor zaten FPS Shooter oyunlarında sadece Low ve High arasında olur olucaksa.

Alıntıları Göster
    yok yine olmadı malesef shader la alakalı değil problem.amd gaming evolved programında da sürekli optimizasyondan çıkıyo oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkydzmn -- 18 Şubat 2016; 20:46:52 >

• Bende oldu valla bi sknti cikmadi low yapinca zaten simdi bi 8mb lik guncelleme geldi oyuna onu duzeltmis olabilirler denemedim ama tekrar high yapip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende oldu valla bi sknti cikmadi low yapinca zaten simdi bi 8mb lik guncelleme geldi oyuna onu duzeltmis olabilirler denemedim ama tekrar high yapip
    aynen bi güncelleme geldi onla hallettiler.Eyvallah beyler
  • quote:

aynen bi güncelleme geldi onla hallettiler.Eyvallah beyler
    Sorun düzeltişmiş arkadaşlar Ultra ayarlarda 80 FPS alma keyf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kar98-k

Sorun düzeltişmiş arkadaşlar Ultra ayarlarda 80 FPS alma keyf.

Alıntıları Göster
    Bende de adam gelen yerde takılıyor.Ne yaptıysam olmadı ya düzelmedi bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komutan Kangal

Bende de adam gelen yerde takılıyor.Ne yaptıysam olmadı ya düzelmedi bi

Alıntıları Göster
    Gelen yerden kastın neydi?
  • quote:

Gelen yerden kastın neydi?

Alıntıları Göster
    yeni haritalarda anlamsız takılmalaar spikelar var. fps drop bile olsa yüksek olduğu için pek etkilemiyor ama düşük fps alanlarda baya sıkıntı. bu takılmaların sebebi başka.
  • coop operasyon gorevleri icin pm atin brbr yapariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.