|
Bildirim
|
n11'e çöp diyenleri anlamıyorum. adamlar bedavaya mı ürün satacaklardı?
çoğu kişi piyasaya göre 400 500 tl daha ucuza ürün aldı. hepsiburada black friday indirimini gör bakalım n11'i mumla ararsın. |
Amazonun türkiyeye girmesi hiçbirşey ifade etmez çok yüksek beklentide olmayın
Ebay gg yi satın aldıda ne oldu varmı ebaydaki gibi şeyler yok Burda korkunç bir vergi yükü var o yüzden traş o işler Black friday artık eskisi gibi olmuyor millet 11 kasımda yüklendi zaten artı kurlar cok yüksek 100 dolar olan şey 400 liraya geliyor daha kargosu navlunu gümrüğe takılırsa vergisini saymıyorum Artık yurtdışı alışveriş işi çok uyguna gelmediği sürece zor yapılır Hb den de beklentinizi cok yüksek tutmayın gecen seneki n11 satışları ile arasında farkı istatistiki veriler ile karşılaştırabilirsiniz |
Ulan duyanda n11 öyle indirimler yaptı ki vay anasını der. Tirt indirimlerdi hepsi. Bu ülkede indirim felan olmaz n11 hb hiçbirinde adam akıllı indirimler olmaz. İndirim şudur vereceksin S7 270ü 2800 6s 1800 al sana baba indirim asıl indirim budur..
|
https://store.donanimhaber.com/ac/fa/06/acfa06558a44892ea678c855f0b08302.png Bu görsel ne kadar çöp olduğunun kanıtı zaten. Bugüne özel 100 lira üzeri bedava kargoymuş. Ulan ben Çin'den 0,1 dolarlık şeyi ücretsiz kargoyla alıyorum. Bazen Türkiye'den aldığım üründen hızlı bile geldiği oluyor, neyin kafasında bunlar hâlâ 100 liraya kadar kargo parası alıyor ya! Çıldıracağım gerçekten aklımızla dalga geçmek müşteriyi salak yerine koymak bu. Zaten %99 ürünün fiyatı şişirilmiş. Dolandırıcılıktan dava edilmeli artık, yok mu denetleyen bir kurum şunları ya! Bir iki tane beklediğim üründe ufak indirim olmuş ama boykot edip almıyorum. Hiçbir zaman da almayacağım bu siteden, yazık günah. |
n11 ne indirimi yaptıki sadece alt limitli kupon dağıttı zaten önce bindirim yaptılar sonra kuponlarla az uyguna geldi. aliexpress in kılı olamaz n11. aliexpress altlimitsiz kuponlar dağıttı millet 1 2 tl ye 50 tl lik malzeme aldı. zaten n11 de adam akıllı satıcı da yok. n11 den 100 tl üstü ürün almıyorum. ne olacağı belli değil. 10-20 tl fazla olsa bile hepsiburada yı tercih ettim hep. hem hızlı gönderiyolar hemde malın arkasında duruyolar.
|
Ntv spikeri amerikaya bağlandı 3000$ lık tv ler 800 dolara düştü burda aynı tv türkiyede 26.000 tl diyince moralim bozuldu kapattım. 3.sınıf dünya ülkesinde bize indirim falan çok..
|
neyin tartışmasını yapıyorsunuz? herkes ucuza ihtiyacı olduğu şeyleri görmek için giriyor şu konuya post kirliliği yapıyorsunuz sadece
|
Ne para var millette be
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|