Bildirim
Son 5 saat 50 dakika kaldı ...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben ve etrafımdaki Fenerbahçeliler "Gs çok gol yiyiyor" kanısında, biz görüyorsak Terim hayli hayli görüyordur.
aslında bizimkiler ortsahayı sizinkilerde stoperi görmez, taraftar hakketiğini göremez sahada yine -
Ben Abdürrahim Albayrağı biliyorsam , yemez içmez birini alır.
Defansa adam gelecek merak etmeyin -
Yaa aslında bende sürekli gol sıkıntısı var diyenlerdenim ama şöyle bir puan durumuna baktım da 3 haftada 8 gol atmışız pek gol sıkntısı var gibi durmuyor.
Sadece daha fazla gol yemeye başladık. -
Gs nin amacı yediğinden fazlasını atmak ben 3-4 yerim ama 5-6 atarım diyor ...
Sonra çıkarsın barca karşısına Bursanın 2 ledigi takimi 6 ılar ...
Bursaya 3 atan barcaya anca 1 tane atar ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CFR Cluj 2 - 2 Petrolul Ploieşti
Pacos Ferreira 2 - 0 Braga
Southampton 2 - 3 Manchester United
Siz tabela yorumcularına ithafen...
Moraliniz düzelsin... -
mutlaka birisi alınıcak ayrıyetten uefaya verilicek liste tr saatiyle 01.00 e kadar verilicek...... -
quote:
Orijinalden alıntı: Legola21
Gs nin amacı yediğinden fazlasını atmak ben 3-4 yerim ama 5-6 atarım diyor ...
Sonra çıkarsın barca karşısına Bursanın 2 ledigi takimi 6 ılar ...
Bursaya 3 atan barcaya anca 1 tane atar ...
burada yazdım arkadaşlar kızdı.
takviye mi lazım, takımın oturması mı lazım bilemem ama bu futbolla Avrupa'da iyi başarı zor.Takımın kendini toparlaması lazım. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: fizan
Moraliniz düzelsin...
-
Fatih Hoca dedi zaten defansta yedeğimiz yok transfer yapmamız lazım yapacağız diye neden bu gerginlik -
quote:
Moraliniz düzelsin...
Bu forumda ki ergenlerin analizlerini göz önüne alıp takımına laf söyleyen adamlar var hala. Paylaştığın bilgi çok faydalı teşekkürler -
ne 5 saati ne 50 dakkası daha 11 saatten fazla var -
Alacaklar birini ben bile inandım -
quote:
Orijinalden alıntı: HondaPower
quote:
Moraliniz düzelsin...
Spartak karşısında evdeki hesap çarşıdakine uymayınca gelip Kadıköy'de hallederiz diyenleri de hatırlıyoruz aslan. Kuru kuru sıkmak serbest tabi. Ayrıca ben 1 tane Galatasaraylının şu 3 maçın skorunu görüp tamam biz bunları hallederiz dediğine inanmıyorum yol al.
Tamam Koç. -
quote:
Orijinalden alıntı: blackjack13
quote:
quote:
Moraliniz düzelsin...
Spartak karşısında evdeki hesap çarşıdakine uymayınca gelip Kadıköy'de hallederiz diyenleri de hatırlıyoruz aslan. Kuru kuru sıkmak serbest tabi. Ayrıca ben 1 tane Galatasaraylının şu 3 maçın skorunu görüp tamam biz bunları hallederiz dediğine inanmıyorum yol al.
Tamam Koç.
Hayırdır üstüne alındın renktaş ?
-
quote:
quote:
Moraliniz düzelsin...
Hocam...
Neyse..
Vallahi anlamiyosunuz o mesajda be yazdigini..iyice tercume ettirip soylemek gerekirse...
Skora bakip karamsar olaniniz var ise(tabela yorumculari)
Bakin rakiplerinizin skorlari sizden kotu
Mutlu olun...
Gercek futbolu bilenler zaten CL nin baska bir yer oldugunu , ligde fark yiyen takimin orada nasil oldugunu vs vs.. bilir...
Halen anlamadiysan yada anlamamkta israr ediyorsan telefondan sesli anlatabilirim.(okudugunu anlamamak kadar normal bir durum olamaz cunku)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Moraliniz düzelsin...
Hocam...
Neyse..
Vallahi anlamiyosunuz o mesajda be yazdigini..iyice tercume ettirip soylemek gerekirse...
Skora bakip karamsar olaniniz var ise(tabela yorumculari)
Bakin rakiplerinizin skorlari sizden kotu
Mutlu olun...
Gercek futbolu bilenler zaten CL nin baska bir yer oldugunu , ligde fark yiyen takimin orada nasil oldugunu vs vs.. bilir...
Halen anlamadiysan yada anlamamkta israr ediyorsan telefondan sesli anlatabilirim.(okudugunu anlamamak kadar normal bir durum olamaz cunku)
Ben senin dediğini anladım rahat ol. Sen yeterince çalıştıramadığın için o beynini anlayamadın. 1 tane Galatasaraylıyının bu skor umrunda olmaz kendi takımının ne güçte olduğunu bilir zaten. yani bu skora göre sevinme üzülme olayı olmaz diyorum kaptın mı ?
-
SOn dakikaya kalması birisinin alınmaması açısından problem degil ancak uygun fiyata yarar saglayacak birisini almak açısından sıkıntı yaratabilir.
Umarım yıldız olmasada işe yarayacak birisi alınır... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: blackjack13
quote:
quote:
Moraliniz düzelsin...
Tamam Koç.
Hayırdır üstüne alındın renktaş ?
Evet, konuşma tarzını, üslubunu gördükçe "bu nasıl bir forumdur, ne tür insanlar burada barınıyor?" diye kendimi sorguluyorum. Belki de baban yaşındaki bir üyeye karşı kullanıyorsun şu üslubunu. Yakışıyor mu sana renktaş?
Benzer içerikler
- promo forma ne demek
- takım otobüsleri deplasmana nasıl gidiyor
- formadan isim silme
- futbolcularla seremoniye nasıl çıkılır
- cimbom ne demek
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X