Şimdi Ara

SON 10 DK DAKİ FUTBOLUMUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar crıstıanı sevmesemde arada ıstısnaı oynayabılıyo sow la ıkısı dokturdu ozellıkle sow kalıtesını gosterdı 15 dk da selcugun cıkmasında da pay var kesınlıkle ama salıhı keske cıkarmasaydı dıorm ve yorumumu bıtırıyorum sız ne dıyosunuz..

• Bitirmeseydin keske

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sow neler yaptı girdikten sonra yahu??bu adamın potansiyelini resmen harcıyoruz..daha neler yapacak ama ona uyacak, onun istediği şeyleri yapacak adamımız yok işte...
  • Bence selçuk - baroni değişikliği daha mantıklı olurdu. Krasiç ilk yarı iyiydi ama 2. yarı fazla yapamadı o yüzden çıkarılması doğru bence.
  • salihi çıkarıcağına selçuğu çıkarmalıydı o anda... neyse neticeye bakalım fena değildi son 10-15dk
  • alakası yok benim yüzümden oldu hep. baroni denen ruhsuz girdi maçı kapattım ben , burda baroniye sallamaya başladım sonra bu hoca ne yapıyor diyenlere kinayeli şekilde dünya yıldızı girdi şimdi atar dedim attı. zaten ben kimi desteklesem yeniliyor kimi kötülesem gol atıyor . bundan sonra baroniyi , aykut kocamanı ve galatasarayı destekliyorum birde tersten deneyim
  • G.te bala kazaniyoruz iste ilk yari neydiyse ikinci yarida ayni olacak ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla skor taraftarlığı yapmıyorum ama, bugün gayet iyi oynadık. Tek pürüz var, oda Selçuk Baroni değişikliği yerine, Salih Baroni değişikliğini yaptı. Kafayı yedirtti orda.
  • baroni sow çok iyi ikili ancak baroninin gününde olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

alakası yok benim yüzümden oldu hep. baroni denen ruhsuz girdi maçı kapattım ben , burda baroniye sallamaya başladım sonra bu hoca ne yapıyor diyenlere kinayeli şekilde dünya yıldızı girdi şimdi atar dedim attı. zaten ben kimi desteklesem yeniliyor kimi kötülesem gol atıyor . bundan sonra baroniyi , aykut kocamanı ve galatasarayı destekliyorum birde tersten deneyim

Maç konusunda atar smdı dıyen sen mıydın yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: HereDity

quote:

alakası yok benim yüzümden oldu hep. baroni denen ruhsuz girdi maçı kapattım ben , burda baroniye sallamaya başladım sonra bu hoca ne yapıyor diyenlere kinayeli şekilde dünya yıldızı girdi şimdi atar dedim attı. zaten ben kimi desteklesem yeniliyor kimi kötülesem gol atıyor . bundan sonra baroniyi , aykut kocamanı ve galatasarayı destekliyorum birde tersten deneyim

Maç konusunda atar smdı dıyen sen mıydın yoksa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Aykut'un ne yaptığınuı bilen var mı?

sıkıntı yooook dünya yıldızı oyunda şimdi atar bi tane

ne yazık ki bendim

• bu akşam bursa resmen maçı verdi.yok birine çarpar girer diğeri dokunu adamın önüne düşer tam komedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ànkébùt

Valla skor taraftarlığı yapmıyorum ama, bugün gayet iyi oynadık. Tek pürüz var, oda Selçuk Baroni değişikliği yerine, Salih Baroni değişikliğini yaptı. Kafayı yedirtti orda.

naptın usta ya , ilk yarı 10 dk iyi oynadık hatta 10 dk bile değil 5 dk sonra oyun eşitlendi , ikinci yarı baroni girene kadar izledim sonra kapattım o dk'ya kadarda bursa daha iyioynuyordu . iyi oyundan kasıt posizyon vermedik filansa evet pozisyon vermedik ama iyide oynamadık . sadece arkaya bir iki güzel top attık o kadar . baroni girdikten sonraki oyunuda bilmiyorum kapattım ama iyi oynamış bile olsak bugün iyi oynadık diyemeyiz yinede
  • salih 45 dk oynadığında döktürüyo,sonrasında aşağıya doğru bi ivmeleniyo sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

bu akşam bursa resmen maçı verdi.yok birine çarpar girer diğeri dokunu adamın önüne düşer tam komedi

Bu sefer çok hızlı yaptı kabul et.

Salih daha genç ,ilerde 90dakika oyundan düşmez
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ànkébùt

Valla skor taraftarlığı yapmıyorum ama, bugün gayet iyi oynadık. Tek pürüz var, oda Selçuk Baroni değişikliği yerine, Salih Baroni değişikliğini yaptı. Kafayı yedirtti orda.

naptın usta ya , ilk yarı 10 dk iyi oynadık hatta 10 dk bile değil 5 dk sonra oyun eşitlendi , ikinci yarı baroni girene kadar izledim sonra kapattım o dk'ya kadarda bursa daha iyioynuyordu . iyi oyundan kasıt posizyon vermedik filansa evet pozisyon vermedik ama iyide oynamadık . sadece arkaya bir iki güzel top attık o kadar . baroni girdikten sonraki oyunuda bilmiyorum kapattım ama iyi oynamış bile olsak bugün iyi oynadık diyemeyiz yinede

Hocam iyi oynadık derken öyle ahım şahım futbol oynadık anlamında değil. Hala yetersiziz bana göre ama, diğer maçlara göre iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Özellikle defans çok iyi iş gördü bugün.

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

salih 45 dk oynadığında döktürüyo,sonrasında aşağıya doğru bi ivmeleniyo sanki

Banada 60dk lık kondısyonu var gıbı gelıyo ama sonucta cocuk bı yetenek zamanla kondısyon kazanır onemlı olan onu oyunatmak oyuna adapte etmek..
  • quote:

• Adamlar hata yaptı diye kazanmışız peki biz hata yapmasaydık onlar öne geçebilir miydi?
  • Maçın gizli kahramanı Selçuk'tu. Adam çıktı maç döndü...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.