Şimdi Ara

Somon Füme Tarifi Lazım Sinirlendim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beğler 500gr pakette Somon Füme aldım ama nasıl ne yaparak yenir bilmiom. aptalın teki diyoki limon sık ye, vurucam ağzına sinir oldum kevaşeye  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu aşçı veya balıkçı? Acım ac

• Nasıl yeneceğini bilmediği halde o kadar para bayılıp da 500gr pakette Somon Füme alana pek akıllı denemez zaten 

• dekareme kullanıcısına yanıt

Hocam 8 €  

• canım çekti be hocam  dün metro markete gittim 55tlydi piyasaki en ucuz füme somon olmasına rağmen 100 gramlık şeye çok geldi sen yarım kiloluk şeyi nerden buldun kaça aldın? genelde 200 ve 100 gramlık paketlerde satılıyo. şokta wasa kraker kıtır ekmek gibi bişey var onunla krem beyaz peynir dereotu kekik füme somon aperatif gibi yapabilirsin veya beyaz sandviç ekmeğiyle dereotu fesleğen krem peynir kekik yap daha doyurucu oluyor. pek limon sıkma asidi somonu pişirir

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Hocam şuan fransadayım. burda çok fazla balık satılıyor o yüzden fiyatlar türkiyeye göre ucuz. Dediğin sandviçi yapıcam ama diğer malzemeler yok gidip onları da almalıyım ooooofff

• lil suffer kullanıcısına yanıt

çok ucuzmuş.. Burda ise bu ucuzlukta bunu bulan adam, balığı çiğ bile yerdi, nasıl yeneceğini hiç araştırmaz bile 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pizza yaptım ama hamuru kuru gibi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.