Şimdi Ara

Sömestır tatilinde Tayland Gezisine katılmak isteyenler? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
2.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sömestır tatilinde hayırlısı donunce yazar resimleri paylasırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

sömestır tatilinde hayırlısı donunce yazar resimleri paylasırım

Hocam Katılmayı çok isterdim ama malum öğretmen milleti olarak borç içindeyiz. Gelince bir gezi yazısı ve tavsiyeler paylaşırsanız süper olur. Başka zaman bir organizasyon olursa katılırım inşallah.Bu arada nerede görev yapıyorsunuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_han -- 1 Aralık 2013; 20:28:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pexola

ben balayı için gitmeyi düşünüyorum da şu anda baktığımda thy ile yaklaşık kişi başı 2058 tl sitesinde. iki kişi 4116 tl yapıyor. diğer firmalarla şu anda en ucuz 1600 tl civarı kişi başı. bunun yanında otel masrafı+harcama+bangkok-phuket arası uçak bileti falan falan. Turla gidersem kişi başı şu anda 1200 euro falan orda yapılacak geziler hariç otel+uçak biletleri+transferler dahil.

arkadaşım pattaya ya eşinle gitmemeni tavsiye ederim...
  • sanırım öğretmenler olarak bir tür Bangkok ve pattaya kaçamağı yapacaksınız, öğrencilerinizin diline düşersiniz, özellikle millieğitim bakanının kulağına gitmesin.
  • Pattaya ya geçmeyeceğim zaten phukette kalacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimSizce

quote:

7 gun pattaya 4 gun phuket olarak kararlastırıldı

hocam anılarınızı dinlemek isterim ne zaman gidiyorsunuz

konu baslıgında yazıyor cevap :)
  • merhabalar hocam 10 gün içinde tayland uçak biletimi alacağım. beni de yazın lütfen telefon üzerinden ulaşırsanız çok sevinirim. 555 629 29 92 hüseyin. şimdiden teşekkür ederim.
  • bende 28inde pattaya da olacağım fakat grup götürüyorum :) ihtiyaç olursa birşeye yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tüplü televizyon

merhabalar hocam 10 gün içinde tayland uçak biletimi alacağım. beni de yazın lütfen telefon üzerinden ulaşırsanız çok sevinirim. 555 629 29 92 hüseyin. şimdiden teşekkür ederim.

kacında gitmeyi dusunuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzakDoguMania

bende 28inde pattaya da olacağım fakat grup götürüyorum :) ihtiyaç olursa birşeye yardımcı olurum

otel tavsiyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzakDoguMania

bende 28inde pattaya da olacağım fakat grup götürüyorum :) ihtiyaç olursa birşeye yardımcı olurum

hocam resimleri merakla bekliyoruz..yuklersiniz umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tüplü televizyon

merhabalar hocam 10 gün içinde tayland uçak biletimi alacağım. beni de yazın lütfen telefon üzerinden ulaşırsanız çok sevinirim. 555 629 29 92 hüseyin. şimdiden teşekkür ederim.

kacında gitmeyi dusunuyorsunuz?

henüz biletimi almadım. tarih net değil şimdilik. siz kaçında gitmeyi düşünüyorsunuz?
  • tüplü televizyon T kullanıcısına yanıt
    27 si gibi gdip 8-9 gibi donmeyi planlıyorum biletleri aldım aslında bi sınavım var iptal edersem belki 2-3 gun daha erkende gidebilirim. bilet alacaksanız mil puanla yuzde 30 daha ucuza almanıza yardımcı olmaya calısırım
  • quote:

27 si gibi gdip 8-9 gibi donmeyi planlıyorum biletleri aldım aslında bi sınavım var iptal edersem belki 2-3 gun daha erkende gidebilirim. bilet alacaksanız mil puanla yuzde 30 daha ucuza almanıza yardımcı olmaya calısırım

hocam bana sozun vardi pm attim bilet tarihlerini bana ayarlarmisiniZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.